ZVZD (Zvijezda d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ZVZD (Zvijezda d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ako sutra sve dobro prođe ta se količina proguta u par dana

Dajte mi jeftino da vam prodam skupo.

Majstora s nalogom opet nema koliko vidim.

Todex nudi 105€, odluka ipak u petak…
http://www.sloveniatimes.com/agrokor-lowers-mercator-offer-to-eur-105-per-share

bio je. nešto prodao sam sebi, nešto prosuo po 3550 i odmaglio!

Da, danas je bila neka čudna trgovina. Danas stanje top 10 nepromijenjeno, a obzirom da su slijedeća dva dana 7-7 trgovane dionice čini se da je prestao s istovarom. Osim, naravno, ovog danas čudnog trgovanja…

ovdje ce mo se malo nacekati izgleda ,,ovaj kao da za kruh nema sto pritišče dole,

a ovaj erste sto kupuje spusta se sve nize izgleda ,,iako je veliku vecinu sticao u bloku po 3 700 minimum koliko me sjecanje sluzi ljetos ,,tako da mi nije jasna ova matematika sada ,,zasto i ostatak ne kupi sada po diskontu nego ovako bez veze u nedogled natezanje,,neka cudna matematika,a ovaj sto prodaje ne vjerujem da ce bas dati za nista dionice iako je i ovo jako jeftino sto daje ,,

točno kolega

stvarno neka čuna igra na bidu i na asku. u tri dana uspio sam skupiti 6kom na bidu i za sada odustao.

http://www.seebiz.eu/pregovori-oko-mercatora-u-zavrsnoj-fazi/ar-80409/

…izvori bliski konzorciju većinskih vlasnika Mercatora govore kako je na stolu “kompromis koji bi trebao omekšati” i banke vjerovnice Mercatora….

…Eventualno ustrajavanje banaka vjerovnica Mercatora da dokapitalizacija i otplata dugova prilikom preuzimanja lanca od Agrokora bude viša mogla bi uroditi “najlošijim scenarijem, po kojemu bi cijeli posao propao”. No, to u konačnici ne bi bilo ni u interesu banaka niti u interesu Mercatora

[emo_palacg][emo_palacg]

eppur si muove…

perpetum mobile, iliti samoobnavljajuci nalog na asku [emo_smijeh]
ja mezim, ne vjerujem da se mogu puno zahe.. na ovoj razini, bez obzira na preuzimanje..

ZVZD, VPIK, turisti, plovidbe, polulikviduše, nelikviduše, CASH, ...

malo pomalo[emo_namigusa]

kolege,

ljubazno molim podatak, koliko Agrokor ima udio u Dijamant Zrenjanin?

New Report

Close