zašto ćeš micati ako te ta cijena zadovoljava !
meni uopće nije problem što je nelikvidna , dapače, ako neće ove godine potegnuti do 7-8 tisuća oće dogodine meni se ne žuri
evo, ti maknem nalog ako te smeta….
a da sam se mak’o..ovog nebi bilo[emo_beztona]
10 kom kupnja na 4.300, 10 kom prodaja na 4.500..
nađite se lijepo na 4.400 i nek se napokon dogodi transakcija..jos cemo u posebnom rezimu zavrsit kak je krenulo [emo_plazi]
meni fali 1000 kuna da bi kupi još jednu dionicu zvijezde na cashu mi je 3345 kuna , a ne da mi se ništa prodavati jer sve je to li la
jeste vidjeli izvjesce??
strašno!!
a šta će tek biti kad uđemo u EU za koji mjesec i kad padnu carine na ulja i margarine?
koji je potencijal ove firme?
čemu se nadaju njeni dioničari, živo me zanima?
a vidio sam al nisam vidio nista strašno poput babaroge1
A BOME isplativije je danas vozit auto na ulje nego benzin
zaboravi da će biti jeftinije uvozno ulje
ako bude ja ću ga livat u auto
to ti je kao i paradoks litra mlika 5 kuna litra vode 7 ,e pa sta je zdravije pitam se
to ti je kao i paradoks litra mlika 5 kuna litra vode 7 ,e pa sta je zdravije pitam se
nema tu paradoksa, industrijsko mlijeko je otrov svoje vrste (da ne duljim upućeni će znati o čemu je riječ)…
a voda život znači, naravno ne ona korporativna [emo_namigusa]
a vidio sam al nisam vidio nista strašno poput babaroge1
A BOME isplativije je danas vozit auto na ulje nego benzin
zaboravi da će biti jeftinije uvozno ulje
ako bude ja ću ga livat u auto
kolega, ako niste vidjeli babarogu onda ili bezobrazno drukate, ili bezobrazno ne znate…
što se tiče tankanja cijena dizela je par kuna, ostatk do cijene na pumpi su davanja za drzavu, cestarine, porezi itd.tankajte ložu, jeftinija vam je, ako vam se riskira.
nego, pogledajte cijenu “floriol” ulja.
i sad je jeftinije kad su carine 20-30%.
sta ce biti kad vise ne bude carine i kad Madjari budu mogli spustiti odmah cijenu za taj iznos carine?
a to vas čeka za 2-3mj.
s druge strane Zvijezda i sa ovim cijenam jedva radi s nulom.
što će biti kad dodju manje marže i prihodi?
a već sad su izvješća katastrofa!!!
ima li neku upućeni dioničar da mi objasni perspektivu ove firme?