ZVZD (Zvijezda d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ZVZD (Zvijezda d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

BVPS 9.835,91 P/B 0,41
P/E 12,37
P/S 0,37 [emo_smijesak][emo_smijesak][emo_plazi]

[emo_smijeh][emo_smijeh]Kako bi rekla stara poslovica” NISAM DOVOLJNO BOGAT DA KUPUJEM JEFITINE STVARI”[emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh]
….a naši vrli fond menageri ce je kupovati po 5-6000 a sada im je to ne isplativo.

Nemamo se što lagati, svi pravilnici vezani uz hranu napisani su tako da pogoduju uvoznim lobijima, pa je tako i s maslinovim uljem. Nitko pri tome ne vodi računa da konačni proizvod, a govorimo, ne zaboravimo, o hrani, može biti štetan i opasan. Mi kao udruga nismo, na žalost, ovlašteni prozivati one čija su ulja loša i nejestiva, ali zato možemo istaknuti proizvođače koji uistinu imaju vrhunsku kvalitetu, a to je za ovu godinu “Zvijezdino” ulje − napominje Fistonić.
http://www.slobodnadalmacija.hr/Hrvatska/tabid/66/articleType/ArticleView/articleId/203114/Default.aspx

[b]#Samo mi nemoj pokazivati krivulje!” jer je obolila od celebralne divergencije[/b]

Iako slovenski mediji pišu da bi bio u stopostotnom vlasništvu Todorićevih, postavlja se pitanje je li to potpuno točna informacija. Poznato je da je nedavno Agrokor išao s vrlo uspješnim IPO-om Leda te da slično spremaju sa Zvijezdom. Dakle, ne može se govoriti o stopostotnom vlasništvu Todorićevih nad prehrambenim dijelom biznisa, osim ako nije došlo do promjene plana.
http://www.vecernji.hr/biznis/agrokor-ce-bez-zajma-preuzeti-mercator-stvara-se-nova-tvrtka-clanak-514825

The difficulty lies not so much in developing new ideas as in escaping from old ones

Poznato je da je nedavno Agrokor išao s vrlo uspješnim IPO-om Leda te da slično spremaju sa Zvijezdom.

poznato ? ne sjecam se da se to spominjalo kao gotova stvar prije ovog clanka..jel se to netko izlanuo, ili je stvarno poznato ? [emo_smijesak]

nebi me cudilo da u pon ovdje gledamo ciscenje aska..

(nije nagovor na kupnju/prodaju)

ZVZD, VPIK, turisti, plovidbe, polulikviduše, nelikviduše, CASH, ...

zvijezdi je slična bilanca kao i ledu prije dokapitalizacije da je i to moguće ,samo pitanje je koliko manevra ima ovdi kao u ledu s obzirom da agrakor posjeduje 52 posto
ali ovaj firma mi je zapala za oko i zanimljiva mi je

Odustali najstariji brokeri u Hrvatskoj

[b]#Samo mi nemoj pokazivati krivulje!” jer je obolila od celebralne divergencije[/b]

Gdje je nestala prodaja[emo_smijeh]

Nije ni kupnja bas da se lomi

Nije ni kupnja bas da se lomi

Polako,strpljen,spašen.

http://www.index.hr/vijesti/clanak/objektiv-jakovina-to-dopusta-todoric-kao-isus-obicno-ulje-pretvara-u-ekstra-djevicansko-maslinovo/664313.aspx

Ivo Sanader je otišao jer mu je tako naredio Chuck Norris.

Za ovu nelikvidušu stvarno treba imati živaca. Nikako prevaliti tih 4250…

Dajte mi jeftino da vam prodam skupo.

evo, ti maknem nalog ako te smeta….

Jeli pesimista nakrcan dionicama Optime - Optimista ?

New Report

Close