ZVZD (Zvijezda d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ZVZD (Zvijezda d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Neš ti dionicu koja pada 3% kada netko poželi prodati 6 komada….što bi bilo da se netko poželi riješiti 100 komada [undecid] [huh]

Da zbilja što bi bilo?Povećala bi se likvidnost eto što,nažalost nitko od velikih ne želi ovo prodavati po ovim cijenama.
Ali sačekajmo da Audio ponudi svoj paket,to bi moglo biti zanimljivo.
[/quote]
TAj Audio još nikom nije donio ništa dobro…osim možda posredno tetku i stričevima [smiley]
[/quote]

Postoji mogućnost da se cijena koči baš zbog tog paketa,da se jeftino ponudi 17% firme za bagatelu.
Možda i mirovinci onda opet počnu kupovati. [wink]
[/quote]
Evo dečki o tome vam pričam….promet od 70 kila kuna i pad od 5%. jednostavno nije u fokusu i postaje dionica za kolekcionare.
Pa tko voli… [thumbsup]

Ja nisam ko birtić.... ...ja od žena ne tražim savjet, al bi im GA dao....i dvaput ako treba [emo_smijeh]

Jeste plameni…mudro zboriš.. [smiley]
Ne treba kupovati kada dionica nije u fokusu,ima a puno takvih primjera:KORF na 30,VDKT na 100,LKRI na 100…treba čekati 20 postova dnevno na forumu,minimalan rast od 50% i kada je svi hvale,tada je pravi trenutak.
To da je nelikvidna i nezanimljiva špekulantima znaju već i vrapci na grani…

"Only dead fish swim with the stream"

http://business.hr/ulaganja/kinezi-zapeli-za-hrvatske-luke-u-plocama-i-rijeci-113900

Hrvatska bi u Kinu mogla izvoziti proizvode od maslina, čokolade i vina

Evo dečki o tome vam pričam….promet od 70 kila kuna i pad od 5%. jednostavno nije u fokusu i postaje dionica za kolekcionare.
Pa tko voli… [thumbsup]

Sjećate se ovog posta??? E pa evo danas opet skoro -4%, a frajer prodao 1 dionicu.
Likvidnost 0…izlazak sa 25 komada skoro nemoguć…ili stravično rušenje cijene…IZVAN FOKUSA [smiley]

Ja nisam ko birtić.... ...ja od žena ne tražim savjet, al bi im GA dao....i dvaput ako treba [emo_smijeh]

Pa tko voli… [thumbsup]

Sjećate se ovog posta??? E pa evo danas opet skoro -4%, a frajer prodao 1 dionicu.
Likvidnost 0…izlazak sa 25 komada skoro nemoguć…ili stravično rušenje cijene…IZVAN FOKUSA [smiley]
[/quote]
Kao i 99% dionica na ZSE… [rolleyes] vjerojatno je na Zvjezdin pad utjecao i drastičan pad na svjetkim burzama kao i smak svijeta koji dolazi za koji dan…
Ali u pravu si treba to prodat po bilo kojoj cijeni dok se još može.

izgleda da se vratila u zivot, netko skuplja vece kolicine zadnjih nekoliko dana

Pa ništa neobično,dionica je debelo oversold,onaj tko je kupovao kad je bila IZVAN FOKUSA mogao je zaraditi,kao i uvijek.
Ipak,ne vjerujem kratkoročno u neki veći rast ove dionice,prije se radi o trenutnom UP trendu,jer ovo je ZSE.

poziv na glavnu skupstinu

http://www.zse.hr/default.aspx?id=41495

Ja nemam niti jednu dionicu ZVZD – ali tupili smo već tu nas par dugo…

Jednostavno firma koja prenosi inflaciju lako i koja na području svojih operacija ima odličnu dominaciju i to putem kvalitete.

Po meni i dosta jeftinija od Leda komparativno.

Ali isto kao i on – jednostavno dobri proizvodi…

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

Ovdje upišite svoj komentar… [kiss] 3450

Šta je s ovom divljakušom? Zar ide na bubanj? Svuda letargija a ovdje fešta..

Šta je s ovom divljakušom? Zar ide na bubanj? Svuda letargija a ovdje fešta..

Bome lijepo i dosta za danas. Anđeli imaju krila! [wink] [thumbsup]

New Report

Close