ZVZD (Zvijezda d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ZVZD (Zvijezda d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Zvijezda lider u kvaliteti i proizvodnji ulja, majoneza i margarina

10.5.2012 9:29:00 | Autor/Izvor Limun.hr

U QUDAL (QUality meDAL) istraživanju kvalitete, koje je u Republici Hrvatskoj proveo Centar za istraživanje tržišta GfK, Zvijezda d.d. je osvojila čak pet QUDAL certifikata i to u kategorijama: biljno ulje, maslinovo ulje, margarin, majoneza i ketchupa, navodi se u priopćenju.
Hrvatski potrošači su Zvijezdine proizvode ocijenili najkvalitetnijima. Uvjerljivu pobjedu je odnijela Zvijezda u kategoriji “biljno ulje“ u kojoj je osvojila impresivnih 70,8 posto glasova hrvatskih potrošača, što je dvadeset puta više osvojenih glasova od drugoplasiranog. U kategoriji “maslinovo ulje“ Zvijezda dobiva čak četiri puta više glasova nego drugoplasirani. U kategoriji “margarin“ Zvijezda je uvjerljivi pobjednik s gotovo tri puta više glasova od drugoplasiranog, a čak osam puta više glasova od trećeplasiranog. Isto tako, u kategoriji “majoneza“ Zvijezda odnosi impresivnu pobjedu s deset puta više glasova od drugoplasiranog u ovoj kategoriji te u kategoriji “ketchup“ osvaja prvo mjesto s dvostruko većim brojem glasova od drugoplasiranog u ovoj kategoriji.

Zvijezda je već 95 godina najveći domaći proizvođač

P/B 0,32
BVPS 9.570,96

[cool]

http://www.suvremena.hr/22825.aspx

Pregled hrvatskog tržišta dionica
rezultati prvog kvartala 2012

Prema tom kriteriju i kriteriju P/BV ROE kao najbolje investicijske prilike izdvojili smo dionice AD Plastika (ADPLRA CZ), Đure Đakovića (DDJHRA CZ), Končar Elektroindustrije (KOEIRA CZ), Belja (BLJERA CZ), Vira (VIRORA CZ), Zvijezde (ZVZDRA CZ) i Valamar Adria Holdinga (KORFRA CZ).

Prema tom kriteriju i kriteriju P/BV ROE kao najbolje investicijske prilike izdvojili smo dionice AD Plastika (ADPLRA CZ), Đure Đakovića (DDJHRA CZ), Končar Elektroindustrije (KOEIRA CZ), Belja (BLJERA CZ), Vira (VIRORA CZ), Zvijezde (ZVZDRA CZ) i Valamar Adria Holdinga (KORFRA CZ).

I dalje ne vidim kako bi to vama moglo pomoći….
Ima više života na Marsu nego na ovoj dionici…a na forumu ste aktivni samo vi, kolega….nije u fokusu….vrlo jednostavno [smiley]

Ja nisam ko birtić.... ...ja od žena ne tražim savjet, al bi im GA dao....i dvaput ako treba [emo_smijeh]

Množiti pb i Roe [shocked] [shocked] [shocked]
Nikako mi nije jasno da li je bolje da je produkt što veći ili što manji

I dalje ne vidim kako bi to vama moglo pomoći….
Ima više života na Marsu nego na ovoj dionici…a na forumu ste aktivni samo vi, kolega….nije u fokusu….vrlo jednostavno [smiley]
[/quote]

Vrlo jednostavno…
[smiley]
Primjerice KORF nije nikome bio zanimljiv na 30 kn(meni je bio dobar na 43),a ni ADRIS na 203(o čemu trubim već odavno) koji je tek počeo rasti…
Kolega Vrući valjda voli kupovati dionice koje svi vole i o kojima svi pričaju te loviti 10%.
Ja recimo volim čekati da neki veči igrač prepozna i akumulira turbo jeftinu dionicu i onda zaradim 100%.
Doći će i ZVZD na red. [wink]

"Only dead fish swim with the stream"

Agrokor od danas sprema uvjetnu javnu ponudu za Mercator
Todorić ne odustaje od 75 posto plus jednu dionicu Mercatora
Za razliku od 221 eura, koliko je Ivica Todorić prošle godine nudio Slovencima, sada će cijena biti niža. Koliko točno, još se ne zna

http://www.vecernji.hr/biznis/todoric-ne-odustaje-75-posto-plus-jednu-dionicu-mercatora-clanak-409125

Za razliku od 221 eura, koliko je Ivica Todorić prošle godine nudio Slovencima, sada će cijena biti niža. Koliko točno, još se ne zna
http://www.vecernji.hr/biznis/todoric-ne-odustaje-75-posto-plus-jednu-dionicu-mercatora-clanak-409125

Super!! kako bi to vama trebalo pomoći???

Ja nisam ko birtić.... ...ja od žena ne tražim savjet, al bi im GA dao....i dvaput ako treba [emo_smijeh]

[/quote]

Slušaj Vodeni !! Tebi svakako ocito nema pomoci,a za mene se ne brini.

[/quote]
[/quote]
Petko, čemu nervoza??? Samo pitam…

[/quote]
[/quote]
Petko, čemu nervoza??? Samo pitam…
[/quote]
Opet se pojavio ovaj predškolac i hoda od teme do teme i piše nekakve samo njemu smiješne postove u čemu je vaš problem kolega [angry]

ZMAJKI - LANICA = HRPA GLUPOSTIJU

Ako ide javna ponuda osim niže cijene Todorić sigurno ovog puta neće davati ponižavajuće ustupke kao u prethodnoj ponudi.
Drugim riječima,na policama Mercatora biti će Agrokorovih proizvoda,koliko god želi.

"Only dead fish swim with the stream"

New Report

Close