ZVZD (Zvijezda d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ZVZD (Zvijezda d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Zvijezda je baš odličan pick naročito za ove koji su
trenutno u Kaštelima.
Tamo je sad postalo prevruće i bilo bi dobro skloniti se na sigurno a to je Zvijezda.
Ima poslovanje….

Ima gazdu…..
Na pola je booka a Kaštelanski na 3x book i neizvjesnom budućnošću

Nikog ne nagovaram samo iznosim činjenice….

[wink]

Ovo je ono bitno………

http://danas.net.hr/novac/page/2011/02/20/0009006.html?pos=n0

[wink]

POŠTOVANI KOLEGA ===DELUX===VI STE JEDNA OBIČNA DRUMSKA- BRDSKO- PLANINSKA BUDALETINA

Evo mi iz kastela čemo rado uskočit ako bude trebalo jel ste i vi nama uskočili.Neznam kako ču to izvesti preko mobitela ,jel me nečete čuti tokom specijalizacije ,,,,te polaganj u subotu.Pozdrav

Pustite priče,memojte da vas prevedu žedne preko vode

Pa ovo više nitko neda ispod 4000……… [smiley]

POŠTOVANI KOLEGA ===DELUX===VI STE JEDNA OBIČNA DRUMSKA- BRDSKO- PLANINSKA BUDALETINA

Ovdi bi moglo postat utisno……….
Promjena u top deset…………..br. 10 još nadokupio……

1. AGROKOR D.D. 51.977 51,84 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
2. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 17.004 16,96 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
3. INVESTCO D.O.O. 15.817 15,78 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
4. RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. 1.995 1,99 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
5. RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. 1.856 1,85 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
6. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./PBZ CROATIA OSIGURANJE OBVEZNI MIROVINSKI FOND 900 0,90 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
7. PLEHAČEK ZDRAVKO 481 0,48 Osnovni račun KUTINA, HRVATSKA
8. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./RAIFFEISEN OBVEZNI MIROVINSKI FOND 420 0,42 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
9. PBZ D.D. 257 0,26 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
10. HRVATSKA POŠTANSKA BANKA D.D./JADRAN KAPITAL D.D. 163 0,16 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA +8
Ukupno: 90,64

Da je jadran kapital novi od prije 10-ak dana to je poznato…..
Još je kupio……..

[wink]

http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/trgovina/finance-mercator-vec-prodan-agrokoru-pocetkom-tjedna%3f,106116.html

[thumbsup] [thumbsup] [thumbsup]

Kako bi se stvari ovdje mogle posložit, po meni je solidna kupnja i na 4000. Ovdje se uslijed povećanja cijena ulja na tržištu očekuje izrazit rast dobiti ove godine, a rast cijene osim toga ima i vrlo dobru tehničku podlogu.

Tehnički je bilo zanimljivo pratit cijenu posljednjih dana, onaj nagli pad pa rast u petak je pokazao jednu vrlo bitnu stvar koju su možda neki previdjeli. Ona linija trenda koja je početkom veljače slavodobitno probijena je tim padom zapravo retestirana s vrlo uspješnim odbijanjem. Na ovaj način je praktički formirana bullish zastavica, koja pomalo djeluje "zamaskirana" naglim promjenama cijene. No ako se pogleda linijski graf ( cijene zatvaranja ) to bi se radilo o klasičnom bullish penantu.

Tako da svaka naredna zatvaranja il rast cijene iznad 4000 čvrsto sugeriraju da bi uskoro mogli vidjet dionicu na 5000.

never surrender

Kako bi se stvari ovdje mogle posložit, po meni je solidna kupnja i na 4000. Ovdje se uslijed povećanja cijena ulja na tržištu očekuje izrazit rast dobiti ove godine, a rast cijene osim toga ima i vrlo dobru tehničku podlogu.

Tehnički je bilo zanimljivo pratit cijenu posljednjih dana, onaj nagli pad pa rast u petak je pokazao jednu vrlo bitnu stvar koju su možda neki previdjeli. Ona linija trenda koja je početkom veljače slavodobitno probijena je tim padom zapravo retestirana s vrlo uspješnim odbijanjem. Na ovaj način je praktički formirana bullish zastavica, koja pomalo djeluje "zamaskirana" naglim promjenama cijene. No ako se pogleda linijski graf ( cijene zatvaranja ) to bi se radilo o klasičnom bullish penantu.

Tako da svaka naredna zatvaranja il rast cijene iznad 4000 čvrsto sugeriraju da bi uskoro mogli vidjet dionicu na 5000.

Kolega pero madjar

Ovo sto ste vi nacrtali nije pennant nego flag…

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

Nisam ni rekao da sam nacrtao pennant, rekao sam da linijski graf daje sliku pennanta, a na ovom grafu ( sa svijećama ) je formirana bullish zastavica.

never surrender

Evo da kolegi Ivanu 7/ baronu objasnimo zasto zvzd ne moze biti kao ledo

Kolega ivano, znate li sto su kapital i rezerve..
ako znate ( iako male su šanse za to) pogledajte porast kod leda pa kod zvzd

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

Evo da kolegi Ivanu 7/ baronu objasnimo zasto zvzd ne moze biti kao ledo

Kolega ivano, znate li sto su kapital i rezerve..
ako znate ( iako male su šanse za to) pogledajte porast kod leda pa kod zvzd

Mogao si to i jednostavnije objasniti….

Recimo, uspoređujući povijesne marže i perspektivu marži u budućnosti…

NOĆ je NAJMRACNIJA pred SVITANJE!!!!!!!!!!!!!!!

DELUX@

inače se slažem da je zvzda daleko da postane ledo kad je u pitanju realan mcap…

NOĆ je NAJMRACNIJA pred SVITANJE!!!!!!!!!!!!!!!

New Report

Close