ZVZD (Zvijezda d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ZVZD (Zvijezda d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

http://www.index.hr/vijesti/clanak/slovenci-strahuju-todoricev-sastanak-s-htvovcima-je-priprema-za-preuzimanje-mercatora/538504.aspx

"Bog će ga kazniti koliko druka!!" Rato, 2012

Promjene u top 10:

IN 10. HRVATSKA POŠTANSKA BANKA D.D./JADRAN KAPITAL D.D. 155 3.950,00 18.02.11 0,61 0,15%

Štednja je mudrost trošenja.

Kol. ivano7 vjerovatno razumio moj zadnji post pa ušo u KSST,objektivno sve poskupljuje kruh gorivo itd.ljudi imaju sve manje pa se tako nepitaju čije je ulje,važno da je jeftinije ,ovaj korak Todoriča da kupi merkator vjerovatno če utjecat na Todex,samo neznam dali može kupit bimal onda bih 100% bija uvjeren u zvjezdu.

Pustite priče,memojte da vas prevedu žedne preko vode

ne može to na više od pola booka
tak je rekel drelux a ivano7 nema pojma
to kaj sirovine poskupluju to je za zvzd opterećenje a ne dobrobit, to samo znači da bu profit još manji kaj ne micek
preuzimanje mercarorja je isto kamen o vratu ledu, blje, zvzd i ostalima jer bu ih toda još više iscjedil

budali je i jedan nick preveliko opterećenje

Budući da ja nemam pojma……a vrjeme će pokazat……..vi se držite hdel-a……..

Čisto za vašu informaciju portfelj je od 01.01. u plusu 28,6%………i sa ti sam već ispunio plan za 2011.
A koliki je vš plus ili možda minus…….
Hoće li zvzd na book,pola……zaboli me………
A pogotovo što kaže priučeni kolega delux kojega prcam s vremena na vrjeme………

Po meni je trenutno na ovim cjenama zvzd 100 puta bolja od skupog Leda……….
Vrjeme će pokazati ili me demantirati……..

Tako je kolega delux govorio i o jdpl na 130 da je bull shit firma….a sad je na 160….a bila je i 175…..
Što je 25-30%……..

Jedno je bit ekonomist………drugo je bit kvazi ekonomist…….jedno je bit pametan ………i mislit da si pametan i uspješan………

Burza je sasvim nešto drugo i obično oni što najviše znaju i misle da znaju PUŠŠŠEEEEE..

A vama kolegice……
lp

POŠTOVANI KOLEGA ===DELUX===VI STE JEDNA OBIČNA DRUMSKA- BRDSKO- PLANINSKA BUDALETINA

A ovo sa preuzimanjem nije patka………

http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/trgovina/preuzimanje-mercatora-vodi-unicredit-kako-bi-rijesio-izlozenost-prema-agrokoru%3f,105674.html

Evo ja kao neupućen i bez znanja sam počeo kupovati zvzd još od 3200……..
[lol] [wink]

To sam napravio čisto iz neznanja………

Slušajte mene i možda zaradite koju kunu na burzi………

lp

POŠTOVANI KOLEGA ===DELUX===VI STE JEDNA OBIČNA DRUMSKA- BRDSKO- PLANINSKA BUDALETINA

hi hi, bit će da će se kupovat zvijezda i preko jednog booka, samo treba pričekat da se stvari poslože…

vidim da se svašta piše al se ignoriraju bitne činjenice

a to je npr da je zvijezda prošli kvartal ostvarila rekordne prihode od 290 milijuna kuna. Dakle kolege, rast prihoda za 40 milijuna kunića! Toliko o tome da rast cijene sirovine pritišće dobit…a ovo je sve odraz veće cijene ulja u trgovini.

Nije loše, ako se nastavi istim tempom nagodinu će bit godišnji prihod od 1,2 milijarde kuna…

Da stvar bude bolja, rezultat svega je kvartalna neto dobit od 14 milijuna kuna. Obzirom da se troškovi iz dana u dan smanjuju, prihodi rastu, cijene ulja pod pritiskom rasta, pa šta je za očekivat dalje??

Da stvar bude još bolja, komparativno, samo u 2009. i 2010. su imali više neto dobiti nego skupno u 2005, 2006, 2007 i 2008 godini. A cijena krajem 2005. bila 4350 kuna, krajem 2006. 8750 kuna…Znači dionica osjetno jeftinija nego 2005. i 2006. iako je dobit neusporedivo veća?? S tendencijom da bude dramatično veća? Baš me zanima dokle…

Kako će bit smješno gledat kad krene tarapana…još kad se oglasi hfp za koliko prodaje svoje dionice zvzd…a možda u međuvremenu uskoče i slovenci, po zadnjim informacijama…

ma 2011 će bit nezaboravna

[lol] [wink]

never surrender

Pa kolega ja o tome cjelo vrjeme pričam………

HFP nema ledo-………….
Ali zato ima 17% ZVZD……….
Zar to mnogi zanemaruju………

Pa ljudi moji nemojte kupovat zvzd……….

To je jedino što vam mogu reć…….
Kupujte je tamo na 10 000- 15000-…………

lp

evo i dokaz……….

LEDO

1. AGROKOR D.D. 173.606 78,85 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
2. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 10.250 4,66 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
3. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./PBZ CROATIA OSIGURANJE OBVEZNI MIROVINSKI FOND 5.210 2,37 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
4. INVESTCO D.O.O. 4.651 2,11 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
5. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. 1.567 0,71 Skrb. račun RIJEKA, HRVATSKA
6. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 1.168 0,53 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
7. BAHOVEC SREČKO 1.162 0,53 Osnovni račun ZAGLAV (HVAR), HRVATSKA
8. PBZ D.D. 927 0,42 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
9. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. 572 0,26 Skrb. račun RIJEKA, HRVATSKA
10. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. 560 0,25 Skrb. račun RIJEKA, HRVATSKA
Ukupno: 90,69

ZVZD

1. AGROKOR D.D. 51.977 51,84 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
2. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 17.004 16,96 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
3. INVESTCO D.O.O. 15.817 15,78 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
4. RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. 1.995 1,99 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
5. RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. 1.856 1,85 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
6. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./PBZ CROATIA OSIGURANJE OBVEZNI MIROVINSKI FOND 900 0,90 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
7. PLEHAČEK ZDRAVKO 481 0,48 Osnovni račun KUTINA, HRVATSKA
8. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./RAIFFEISEN OBVEZNI MIROVINSKI FOND 420 0,42 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
9. PBZ D.D. 257 0,26 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
10. HRVATSKA POŠTANSKA BANKA D.D./JADRAN KAPITAL D.D. 155 0,15 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
Ukupno: 90,63

Sad odoh u welnes…….

ugodan vikend……..

Vidimo se u ponedjeljak na malo višim razinama………..

cmokač
[kiss]

Kolega ivano 7

Vidim da me prozivate?
u cemu je problem?

Zasto mi saljete upite na p.m ako ja ne znam?
Trebam li ih staviti na forum?

Vase zarade na virtualnoj burzi me ni najmanje ne zanimaju, pa vas molim da me ubuduce zaobilazite u širokom luku.

Svojim pisanjem nepotrebno se blamirate, ispadate smješni…

Da imate D od Deluxa ( oprostite sto o sebi pišem u 3 licu, al tako je ispalo, inace to ne radim), ne biste na svakoj trabsakciji ostavljali novce na burzi..

Sada vas molim da me stavite na ignore, jer i ja cu vas staviti na ignore…Bit cete prvi korisnik na ovome forumu cije ja postove vise necu citati, jer smatram da i Šef piše pametnije od vas (barem trguje na pravoj burzi)…
Jednostavno kada zelim mozak zabaviti glupostima, gledam komedije, citam viceve, sto je puno zabavnije od vasih postova.
Vase privatne poruke bi mogle i hanfi biti zanimljive, pa vas molim da ova rasprava ostane na tome…
Lijep pozdrav i sretno dalje s trgovanjem

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

Pa kolega ja o tome cjelo vrjeme pričam………

HFP nema ledo-………….
Ali zato ima 17% ZVZD……….
Zar to mnogi zanemaruju………

Pa ljudi moji nemojte kupovat zvzd……….

To je jedino što vam mogu reć…….
Kupujte je tamo na 10 000- 15000-…………

lp

ok, kolega, ovo je i od vas previše, ja bi i s pola toga rasta bio zadovoljan, a s druge strane, nezahvalno je komparirat ledo i zvzd, pogotovo u cijeni, jer svaka dionica ima svoje prednosti i mane.

Recimo prednost zvijezde bi bila ta šta za razliku od leda može u narednih godinu dvije napravit značajan iskorak u vidu poboljšanja svojih prihoda i neto zarade. Ledo je tu limitiran, prihode neće bitnije povećavat, al zato mu je neto dobit stabilno visoka.

Druga stvar je po meni bitno pitanje tih 17 posto dionica iz hfp koje će vjerojatno prije il kasnije doći u prodaju.

Treća stvar, a povezana s drugom, je ta da agrokor od svih izlistanih dionica na burzi zapravo najmanji udjel ima u zvijezdi ( 51,8 posto ), a pretpostavljam da gravitira na apsolutno vlasništvo ( više od 75 posto, kojeg već ima u konzumu, jamnici, ledu ). Tisak i vupik gdje agrokor također ima oko 55 posto ipak nisu toliko interesantne u tom smislu, jer zvijezda za razliku od njih ima stabilne prihode uz sasvim solidnu zaradu iz godine u godinu.

Budući da smo svjedoci preslagivanja vlasničkih struktura nije za odbacit mogućnost da će agrokor od hfp pokušat kupit tih 17 posto dionica…osim ako se ne uključi neko treći ( za sad manje vjerojatno da hoće ).

Sve u svemu mislim da je ovo za hrvatske prilike po mnogobrojnim razlozima sasvim solidna investicija, dapače po meni jedna od boljih na burzi za naredni period.

never surrender

Kolega ivano 7

Vidim da me prozivate?
u cemu je problem?

Zasto mi saljete upite na p.m ako ja ne znam?
Trebam li ih staviti na forum?

Vase zarade na virtualnoj burzi me ni najmanje ne zanimaju, pa vas molim da me ubuduce zaobilazite u širokom luku.

Svojim pisanjem nepotrebno se blamirate, ispadate smješni…

Da imate D od Deluxa ( oprostite sto o sebi pišem u 3 licu, al tako je ispalo, inace to ne radim), ne biste na svakoj trabsakciji ostavljali novce na burzi..

Sada vas molim da me stavite na ignore, jer i ja cu vas staviti na ignore…Bit cete prvi korisnik na ovome forumu cije ja postove vise necu citati, jer smatram da i Šef piše pametnije od vas (barem trguje na pravoj burzi)…
Jednostavno kada zelim mozak zabaviti glupostima, gledam komedije, citam viceve, sto je puno zabavnije od vasih postova.
Vase privatne poruke bi mogle i hanfi biti zanimljive, pa vas molim da ova rasprava ostane na tome…
Lijep pozdrav i sretno dalje s trgovanjem

Poštovani kolega,

Nemam nikakvih problema sa porukama……ionako trgujem na virtualnoj burzi…… [lol]
Stoga nevidim zašto bi bile zanimljive hanfi….. [lol]
Evo ja vas lijepo molim da stavite poruke ……nevalja biti pun sebe i misliti da si najpametniji…….
Kad niste kolega Delux……..

Ja vas još jednom molim da stavite moje poruke….a ja ću vaše sa kupnjama:

ATPL…na 2000—do 1000…..(pod nickom KNELE)…….govorili ste da je to samo za odlikaše…..
To je samo jedan primjer da se vidi koliko je vaše znanje proporcionalono ili obrnuto proporcionalno PUŠINGU………

Sjećam se još brdo toga a hvala bogu sve je dokumentirano na forumu…….. [smiley]

Neznam kome vi to prodajete pamet kad ste dobrano ošišani proteklih 3 godine……..

Pogledajte samo kada sam se ulogirao…….datum je jako bitan………..pa pogledajte kako se burza ponašala nakon toga……..Mislim da je to dovoljno……
Moje kupovine
jdpl na 90…….
ulpl na 500……( vi ste kupovali po 700 i više)
zvzd nba 3000 prvi put………zadnje 3500-4000
atpl po 600
ledo na 3000-3500

Neću više da vam ne pozli…..

Ne želim se natjecati čiji je veći i duži………
Vama želim svu sreću u daljnjem trgovanju….ali nemojte misliti da ste najpametniji jer niste….radi vas vam govorim……..

Ego je gadna stvar….
eto

Ja vas za razliku od vas neću staviti na ignore…….

Simpatični ste mi…….. [lol] [kiss]

lp
sretno [kiss]

New Report

Close