ZVZD (Zvijezda d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ZVZD (Zvijezda d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Jučer i danas iskrcavanje na Zvijezdi jučer oko 100 – tinjak dionica a danas do sada oko 50 komada netko informiran izlazi.

Ili netko informiran ulazi. Promjenio si opet vjetar, šefe???

PEYO vizionar slijepac, kolekcionar minusa

ja sam rasprodao zvzd, jer očekujem nižu cijenu zbog javne ponude. no to su samo moja očekivanja, možda ona skoči i na 4000kn

Jučer i danas iskrcavanje na Zvijezdi jučer oko 100 – tinjak dionica a danas do sada oko 50 komada netko informiran izlazi.

mozda ovaj sta ulazi ima bolje informacije. [lol]

Ako pratite TOP10, onda je gotovo sigurno (a 100% ćemo znati u petak i ponedjeljak) da su to Plehaček i/ili Škojo.

Kao što i rekoh pred 3 dana, gotovo svi od onih 46 komada (točnije: 43 komada) od utorka završili su kod Plehačeka i Škoje:

1. AGROKOR D.D. 51.977 51,84%
2. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 17.001 16,96%
3. INVESTCO D.O.O. 15.817 15,78%
4. RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. 1.995 1,99%
5. RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. 1.856 1,85%
6. PBZ Croatia osiguranje OMF 900 0,90%
7. Raiffeisen OMF 420 0,42%
8. PBZ D.D. 283 0,28%
9. PLEHAČEK ZDRAVKO 250 0,25% +40
10. ŠKOJO FRANJO 187 0,19% +3

Za ponedjeljak (tj. od srijede) pak očekujem da je više komada skupio Škojo. Živi bili pa vidjeli [lol]

Škojio mi je uvijek bio enigma, iz auto industrije u hotele, pa pekarstvo pa dionice …..

Fakat igrač!!!

Samo ako mi neko može i zna pojasnit, znamo da kumuje sa todom, znamo da….

al neznamo zašto kupi pa proda BELJE i na tome izgubi solidno!

Ispravite me!?

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

škojo je krenu sa birtijom i lovom koju mu je stari zaradio u njemačkoj. A belje je prodavao jer je zapao u dugove

Znači…sada imamo potencijalnog prodavača i za ZVZD.

Jeli pesimista nakrcan dionicama Optime - Optimista ?

ma meni su smješne ova vaša naklapanja i gatanja………….
ovdje se nešto lagano kuha a uskoro bi i moga biti novi atgr……….naeavno uz puno manji promet…
lp

ps.
šteta je ovog bisera ne imati u portfelju…..

POŠTOVANI KOLEGA ===DELUX===VI STE JEDNA OBIČNA DRUMSKA- BRDSKO- PLANINSKA BUDALETINA

Znači…sada imamo potencijalnog prodavača i za ZVZD.

Pukla Zvijezda kao kokice sad će biti brže bolje tko će se stići iskrcati prije velikog pada cijene Zvijezde .

kolega ne vidim nikakve promijene za zvijezdi, nalozi stoje već danima

kolega ne vidim nikakve promijene za zvijezdi, nalozi stoje već danima

To je zato jer ne vidiš u budućnost…nisi ezoter ko neki…oni vite brutalan pad od 55 kn, a naziru i dodatan slom od 4 kune. To su…zapravo to je znalac-višeglavac (multinick).

PEYO vizionar slijepac, kolekcionar minusa

[cry] Ha , ha , ha koje gluposti se rade na Zvijezdi mali igrač pokušava s 2 dionice podići vrijednost e neide ti to tako samo ćeš dobro popušiti. [tongue]

DELUX,Brankica,Croman.Rekvijem,Lyux,vatreni,valentine,vodavoda,fajrunt,kanabis,lanicaCroman,=ista osoba

New Report

Close