ZVZD (Zvijezda d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ZVZD (Zvijezda d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Po meni bolje nego prošle god, rezu se troškovi [wink]

al su se zadužili ko grčka

Novcani tijek loš

FEDYA = ENTENTINIS= LIZAČ, PARDON BRISAČ PODOVA AZ-A I DINKECOVIH NAOČALA.

lijepo zvjezda radi nema kaj [thumbsup]

Da. Jako, jako dobar. Takav je cijeli Todex. [lol]

Keš je trenutno princ, do kraja godine biti će kralj a u 2010 car ili diktator!

Dragi moji kaj se dogodilo sa ovom dionicom!? Ni na burzi, ni na forumu niti glasa o njoj!!!!! Jel to zatišje pred buru ili…

Dragi moji kaj se dogodilo sa ovom dionicom!? Ni na burzi, ni na forumu niti glasa o njoj!!!!! Jel to zatišje pred buru ili…

Kolegs, delux dionica, nema brige.

[/quote]

Matija ulaži u znanje, kaže stara plava poslovica, pročitaj danas u Poslovnom, mirovinci moraju izaći iz Zvijezde zbog pada tržišne kapitalizacije, kome će prodati na ovoj likvidnosti????

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

[/quote]

Matija ulaži u znanje, kaže stara plava poslovica, pročitaj danas u Poslovnom, mirovinci moraju izaći iz Zvijezde zbog pada tržišne kapitalizacije, kome će prodati na ovoj likvidnosti????

[/quote]

Moraju li?
No, no nemojte dovoditi ljude u zabludu

Nije za vidjeti rasprodaja ove dionice… [lol]

[/quote]

[/quote]

Moraju li?
[/quote]

DA moraju Matija, jer je tržišna kapitalizacija pala ispod 650 mil. kuna.
Nisi ulagao u znanje.

Što misliš kakav će to utjecaj imati na cijenu dionice?

Preporuka: pogledati malo kako su na isti naćin srušili cijene pojedinih dionica iz kojih su morali ili su izlazili jer im se tako sviđalo.

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

[/quote]

[/quote]

Moraju li?
[/quote]

DA moraju Matija, jer je tržišna kapitalizacija pala ispod 650 mil. kuna.
Nisi ulagao u znanje.

Što misliš kakav će to utjecaj imati na cijenu dionice?

Preporuka: pogledati malo kako su na isti naćin srušili cijene pojedinih dionica iz kojih su morali ili su izlazili jer im se tako sviđalo.

lp

[/quote]

Ali plavi mrcino jedna nisi pročitao do kraja članak, ili prenosiš samo ono kaj ti paše…

http://www.poslovni.hr/130983.aspx
Evo kraj članka samo:

Novi članovi prve kotacije?
Obvezni mirovinski fondovi moraju prodati dionice Jadroplova, Čakovečkih mlinova, Riviere Poreč i Zvijezde kako bi bili u skladu sa zakonima i pripadajućim pravilnicima. Kako je spomenutim tvrtkama tržišna kapitalizacija pala ispod 650 milijuna kuna, nastala je zakonska obveza prodaje tih dionica iz portfelja obveznih mirovinskih fondova. Budući da se rok za prodaju tih dionica približava, postavlja se pitanje hoće li i ove kompanije dati zahtjev za uvrštenje u Službeno tržište. Naime, svi ostali udjeli koje su mirovinski fondovi imali, kao što je AD Plastik, Dom holding, Uljanik plovidba ili Tehnika, odavno su prodani.

Pa nebumo se tak igrali. Nisi u redu.

Matek, tebi nije nešto jasno, samo ne znam što?
Pa prodali su ostale da, to nije upitno, i porušili cijene na burzi, a ZVZD tek trebaju prodati.

Nije lijepo napisati mi mrcino, tko me vidio uživo zna da ja nisma mrcina.

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Pa prodali su ostale da, to nije upitno, i porušili cijene na burzi, a ZVZD tek trebaju prodati.

lp

slazem se…….ja Vas nisam vidio u zivo ali Vas zamisljam kao nekakvog macana…..stovise Gospodin macan
pofuk

lp

Gle treba čitati između redova, jer da svi vide ne bi bilo iznanađenja.
Da, prodali su ostale, no ostale nisu delux dionice, ali i čovo u članku lijepo kaže, pošto su odavno prodali ostale, zašto nisu i ovu, koji im je plan?????
Pošto je prostor za špekulacije otvoren, možemo očekivati i jedno i drugo ili treće. Ja sam za prvo…

New Report

Close