Mene nema niti na kupnji niti na prodaji dečki.
Nešto sam povratio nazad oko 3500-3600 i sad mi odgovara sve, i pad i rast.
Tu se prave brane niti nesmije postaviti, odmah se ohrabre kupci.
Meni izgleda da ovdje jedni drugima prodajemo Zvjezdicu…a nije ni čudno …koliko je likvidna…:)
Meni izgleda da ovdje jedni drugima prodajemo Zvjezdicu…a nije ni čudno …koliko je likvidna…:)
Istina kolega!
Likvidnost je postojala samo onda kada sam počeo svojevremeno lupati po asku i time inicirao i realizirao neke od pozitivnih blokada.
Nadam se da vam je jasno što treba činiti!
Pozdrav društvu s palube ATPL!
stiglo izvješće http://zse.hr/UserDocsImages/financ/ZVZD-fin2009-1H-NotREV-N-HR.xls
kvartalna dobit povećana za 82%, kumulativna za 61% u odnosu na prošlu godinu.
zahvaljujući znatnim smanjenjem stavki rashoda,
3. Materijalni troškovi
9. Ostali poslovni rashodi
prihodi su uglavnom isti kao i prošle godine.
[thumbsup]
RAST
Zvijezda: Prihodi manji, ali neto dobit skočila 61,4%
Autor/izvor: SEEbiz
ZAGREB – Zvijezda je u prvih pola godine ostvarila neto dobit od 16,05 milijuna kuna što je čak 61,4 posto više nego u istom razdoblju prošle godine kad je čista zarada iznosila 9,9 milijuna kuna.
U drugom kvartalu neto dobit iznosi 10,47 milijuna kuna gotovo dvostruko više u odnosu na isto lanjsko razdoblje. Poslovni su prihodi u pola godine iznosili 422,4 milijuna kuna i bili su 3,1 posto manji u odnosu na isto razdoblje prošle godine. Smanjili su se i poslovni rashodi i to 4,9 posto u odnosu na isto lanjsko razdoblje.
Razlog visokog rasta dobiti nalazi se u činjenici da je u prvom kvartalu prošle godine Zvijezda (ZSE:ZVZD-R-A) rušila staro skladište čija je neotpisana vrijednost iznosila 5,29 milijuna kuna, a u ovom polugodištu tog troška nije bilo.
[thumbsup] Dionica Zvjezde uz dionicu Leda obećava dobru zaradu svakako ju je poželjno imati u portfelju. [thumbsup]
Da, ako je se kupi ispod 3000, a tu je ja i čekam
Slažem se kolega to je isto kao što ja čekam IGH na 1.800 i Atlansku plovidbu na 500 kuna.
Da, ako je se kupi ispod 3000, a tu je ja i čekam
nhf … ali ne vidim ni jedan nalog ispod 3000 [undecid]
stiglo izvješće http://zse.hr/UserDocsImages/financ/ZVZD-fin2009-1H-NotREV-N-HR.xls
kvartalna dobit povećana za 82%, kumulativna za 61% u odnosu na prošlu godinu.
zahvaljujući znatnim smanjenjem stavki rashoda,
3. Materijalni troškovi
9. Ostali poslovni rashodi
prihodi su uglavnom isti kao i prošle godine.
izvješće čisto ko suza, bravo.
Veliko smanjenje mat. troškova.
Neka to ponove još jedno ili 2 kvartala znaći da je trend.
Onda cijena na burzi niti u kojem slučaju nebi smjela biti ispod 10 000.
Ne zaboravimo da je PBZ CO kupovao po 17 000 – 18 000 na burzi, sadašnja cijena na burzi je 3 600.
Hm… [thumbsup]
Prihodi manji, ali neto dobit skočila 61,4% [thumbsup]