ZVZD (Zvijezda d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ZVZD (Zvijezda d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Čini se da se BANANARAMA U BANANI, ukurcava, dižući likvidnost našoj Zvjezdani! [lol]

Osam sam vratio, ostalo još 12 za vratiti. Čekam da je ponovno "nabildate". Malo sam podigao target, sada na oko 3900-4000. Rado ću Vam ih ponovno vratiti, pa se Vi dalje snalazite sami. Prvi proboj na 3700 nije "prošao". Još jedan neuspjeli trebao bi biti na oko 3900. Tako kaže moja BA (bananarama analiza). Daleko je jača od svih TA. [cool]
[/quote]

koliko imas dionica ZVZD?

stavi sve na ask sutra i vidjeti ces "cudo".

[cool]

Zvijezda u blokadi + 10,21 %

Čini se da se BANANARAMA U BANANI, ukurcava, dižući likvidnost našoj Zvjezdani! [lol]

Osam sam vratio, ostalo još 12 za vratiti. Čekam da je ponovno "nabildate". Malo sam podigao target, sada na oko 3900-4000. Rado ću Vam ih ponovno vratiti, pa se Vi dalje snalazite sami. Prvi proboj na 3700 nije "prošao". Još jedan neuspjeli trebao bi biti na oko 3900. Tako kaže moja BA (bananarama analiza). Daleko je jača od svih TA. [cool]
[/quote]

Badava ti bananarama analiza kada opalimo po prodaji! [lol]

Nadao sam se višoj cijeni danas od ove 3700. Pa po toliko sam prodavao još prošli tjedan.
Više rijetko tko pali na "druk"! [cry]
Baš sam se napalio danas da se riješim Zvijezde, a nikako da probije 3900.

Nadao sam se višoj cijeni danas od ove 3700. Pa po toliko sam prodavao još prošli tjedan.

Da nisi trčao pred rudo, danas si je već mogao prodavat po 4.500,00 : to ti se zove pohlepa ili gramzivost! Uživaj!

Mogao si malo prodati kao i ja po 38XX.
Baš volim ovakve napuhance kao ti, dobro da raspolažem sa više komada od tebe, kao i sa više casha, pa se lijepo mogu igrati sa tobom.
Ti si onaj nervozni na asku? Pa kaj ti je daj malo smiri živce, polako.Dobro ti kaže kolega Milijarder.
A vi kolega Milijarder, javite kad sakupite potporu..

[smiley]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Da nisi trčao pred rudo, danas si je već mogao prodavat po 4.500,00 : to ti se zove pohlepa ili gramzivost! Uživaj!
[/quote]
Stavi se na bid, rado ti je prodam po toj cijeni. Dečeci tek kada na bidu bude jača količina preko 4000 tisuće, možemo govoriti o stabilnome rastu. Za sada mi ovo sve izgleda kao "napuhanac"! Nemojte se živcirati, sa količinama koje mi posjedujemo – totalno smo nebitni u ovoj igri. Stvar je u tome što imam ulaz ispod 3000, pa mi je prodaja na ovim razinama jako primamljiva. A Vi ako vjerujete u daljni rast, nitko Vas ne sprečava da tučete po asku. Pozdrav!

[/quote]
Stavi se na bid, rado ti je prodam po toj cijeni. Dečeci tek kada na bidu bude jača količina preko 4000 tisuće, možemo govoriti o stabilnome rastu. Za sada mi ovo sve izgleda kao "napuhanac"! Nemojte se živcirati, sa količinama koje mi posjedujemo – totalno smo nebitni u ovoj igri. Stvar je u tome što imam ulaz ispod 3000, pa mi je prodaja na ovim razinama jako primamljiva. A Vi ako vjerujete u daljni rast, nitko Vas ne sprečava da tučete po asku. Pozdrav!
[/quote]

Imaš već 1 sat 10 komada na bidui po 3900 kaj čekaš??
Ja sam na bidu stalno btw.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Prodajem samo u skladu sa Crobexom, trenutno moraš ponuditi malo iznad 4000. Ne žurim nikuda! [cool]

Prodajem samo u skladu sa Crobexom, trenutno moraš ponuditi malo iznad 4000. Ne žurim nikuda! [cool]

Dobro, samo da te obavijestim da imaš preko 3900 15 komada.
To ti je porast više nego Crobex, preko 7 %.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Tko je kupio ne znam, ali nisam mogao odoliti a da ne iskrcam 20 kom. sa prosjekom iznad 4000.
Zahvaljujem, a možda ćete Vi sutra zahvaljivati meni. Aj znaj sutrašnji trend?
Dobro je imati malo keša za "ne daj Bože"! [thumbsup] Pozdrav!

Tko je kupio ne znam, ali nisam mogao odoliti a da ne iskrcam 20 kom. sa prosjekom iznad 4000.
Zahvaljujem, a možda ćete Vi sutra zahvaljivati meni. Aj znaj sutrašnji trend?
Dobro je imati malo keša za "ne daj Bože"! [thumbsup] Pozdrav!

pametno je inace prodavati dionice na pocetku drugog dijela zastave na crobexu.
ja sam jucer sve prodao jer sam ocekivao odbijanac na dole, ali sam danas ujutro sve opet kupio…

New Report

Close