Kolega pišete bedastoće, oprostite na izrazu. Pa Dijamant je u vlasništvu Agrokora.
Dajte se malo informirajte prije nego pišete o nekoj dionici.
Svašta.
[/quote]
Pa vi stvarno pišete nebuloze, Dijamant je u vlasništvu Agrokora, a ne Zvijezde. Dijamant u Srbiji prodaje vlastito ulje, a ne Zvijezdino! Očekivala se stanovita sinergija, odnosno da će zvijezdini delikatesni proizvodi putem distributivni kanala Dijamanta brže se probiti na srpsko tržište, no to je izostalo. Svašta, navlačenje na kvadrat. Možda ipak samo hinjena neinformiranost?
[/quote]
Haha.
Dijamant u vlasništvu Agrokora, a Zvijezda u vlasništvu Agrokora.
Ništa nije izostalo, nego nije realizirano još.
Kolega pišete bedastoće, oprostite na izrazu. Pa Dijamant je u vlasništvu Agrokora.
Dajte se malo informirajte prije nego pišete o nekoj dionici.
Svašta.
[/quote]
Pa vi stvarno pišete nebuloze, Dijamant je u vlasništvu Agrokora, a ne Zvijezde. Dijamant u Srbiji prodaje vlastito ulje, a ne Zvijezdino! Očekivala se stanovita sinergija, odnosno da će zvijezdini delikatesni proizvodi putem distributivni kanala Dijamanta brže se probiti na srpsko tržište, no to je izostalo. Svašta, navlačenje na kvadrat. Možda ipak samo hinjena neinformiranost?
[/quote]
Haha.
Dijamant u vlasništvu Agrokora, a Zvijezda u vlasništvu Agrokora.
Ništa nije izostalo, nego nije realizirano još.
[/quote]
Vi ništa ne shvaćate, jel’da? Zvijezda ne prodaje u Srbiji svoj glavni proizvod – ulje – jer bi time konkurirala zasebnoj firmi u sastavu Agrokora, Dijamantu iz Zrenjanina (koji je btw mali zmaj u odnosu na Zvijezdu). Kupnjom Dijamanta Toda je sputao Zvijezdu.
Sviđa mi se i argument da su ovo mirovinci kupovali na 17000, pa kupovali su oni i onu smiješnu firmu ingru na 62000. A sad istoj prijeti stečaj. A samo se prisjetite svojih hvalospjeva o toj dionici.
Kolega panamafij, kad kažete da sam pisao o Ingri, to znaći da ste član ovog foruma duže, a ne od 22.04.2009. kada je otvoren otvoren ovaj vaš nick.
Dakle što da se čovjek zamara sa vama, još jedan indijanac možda u paleti raznih nickova??
A ja sam o Ingri počeo pisati dok je bila 10 000 pa je u manje od godinu dana dospijela do 62 000 kuna.
PA to je dragi gospon zarada od 520 % nije li to dovoljno. 520. A to što je došla kriza pa je ciejna pala kao i ostalim dionicama to je druga priča sve je palo cijelo tržište.
Ali peak je bio fenomenalan priznat ćete, jedan od najboljih ko ne i najbolji na tržištu. I to ne samo na našem.
Uostlom, pošto ja Zvijezdu još uvijek kupujem, ne znam što mi je trebalo da se sa vama raspravljam tj. branim tvrtku, ma u pravu ste, ne valja to ništa. Meni odgovara. [cool]
Vi ništa ne shvaćate, jel’da? Zvijezda ne prodaje u Srbiji svoj glavni proizvod – ulje – jer bi time konkurirala zasebnoj firmi u sastavu Agrokora, Dijamantu iz Zrenjanina (koji je btw mali zmaj u odnosu na Zvijezdu). Kupnjom Dijamanta Toda je sputao Zvijezdu.
Malo prije ste napisali da je toda nezadovoljan zvzd-om i da je zato zamijenio direktora. Sad pišete da je toda SAM sputao zvzd-u?
Onda je valjda trebao smijeniti sebe [lol].
Treba ipak malo promisliti o taktici prije pisanja……..
Sviđa mi se i argument da su ovo mirovinci kupovali na 17000, pa kupovali su oni i onu smiješnu firmu ingru na 62000. A sad istoj prijeti stečaj. A samo se prisjetite svojih hvalospjeva o toj dionici.
Hehe ma ne bedinaj se mr. blue-u su svi indijanci, mora da guta bunike od gubitaka na ingri, hihihi
Nije on ingru samo preporučao, na 60k, već je rekao i na 130 kn da je ful ušao, pa se poslije ispravljao da je brzo izašao, pazi ovo drugi dan???!! hihi, smješan lik nema što.
Gle mr. blue te može savjetovati oko dionica ko i ja, 3 pogodim 5 fulam, stalno na pozitivnoj nuli.
Tak da ne treba ga shvaćati preozbiljno, ja ga tu i tam bocnem, super mi je kad za svaku dionicu ima isti argument. To mi je nevjerojatno. Ako ikad napišem knjigu o burzi to ću nazvati mr. blue-ov poučak o jednakosti dionica. Za sve dionice, koje kupujete u doba "post krize", važna info o njima nisu više standardne tehnikalije, već je li ih kupovao MF na ATH, e ak ih je on kupovao kupujte i vi, to nek vam bude 50% odluke, ostalih 50% je jel kupuje trezor, jer kao što znate trezor će sigurno kupiti od vas, a ne u 1 transakciji ili najviše u 2 il 3 dana kad nećete ni skužiti da je kupovao. Samo će biti pitanje tko se to ukrcava/iskrcava i konstatacija visjet ćemo za T+3.
Gle neda mi se više pisati, moram ić nekaj delati, al uglavnom pozdrav svim indijancima na forumu, jer kak bi mister blue rekao, tj. nebi, al ja izvodim zaključak, svi koji ste protiv njegova mišljenja ste indijanci, znači ima nas 90% foruma. Al dobro to je sve jedan nik šuger dedy indijanac, koji nas drži na uzdi da ne napadnemo bluolike hihihihii
Pozz
Kad za nekoga nema pomoći onda nema pomoći, jel tako Mat?
Koji je to nick po redu 200 i koji?
I daj molim te ne piši laži, napiši gdje sam preporučio Ingru na 60k, ili na 130, gdje nisam ušao full, kako nikada i ne ulazim full u neku dionicu. A to da sam prodao za par dana to je istina.
Ja sam na Ingri zaradio, zaboravio si kada sam ušao, i da sam dio prodavao visoko?
Bunike gutaš ti, od ulaska u DLKV na 1800. [kiss]
Kad za nekoga nema pomoći onda nema pomoći, jel tako Mat?
Koji je to nick po redu 200 i koji?
I daj molim te ne piši laži, napiši gdje sam preporučio Ingru na 60k, ili na 130, gdje nisam ušao full, kako nikada i ne ulazim full u neku dionicu. A to da sam prodao za par dana to je istina.
Ja sam na Ingri zaradio, zaboravio si kada sam ušao, i da sam dio prodavao visoko?
Bunike gutaš ti, od ulaska u DLKV na 1800. [kiss]
Ovo mi je drugi nik, prvi su mi modovi ukinuli, bez objašnjenja?????
Ušao si ful jer si to napisao, kakav je to ful nemam pojma, svatko ima svoj, a i ima fulova za forum kaj ne [thumbsup]
To da si prodao mi je nepojmljivo, prvo kao sad i na Pbz i na Zvzd tjednima pišeš pričice kak je dobra dionica onda odjedom izađeš ful iz nje i to sa gubitkom??? i onda se ne javljaš na forumu 2 mjeseca, zanimljivo [sealed]
Nisam je još probao, ali ak netko može isfurat može, za sve novo sam.
A i di sam ja to napisao da sam ušao na 1800 i kad prije 2 godine?? Pa ja sam na forumu 8 mjesece, tad je dalekovod bio manje od 1800 čini mi se, al je ingra bila 130 i bila j bet buy by mr. blue. Gle di smo sad. Svi bi bili proroci, ne ide to tako mr. blue. Nismo svi rođeni za to. Mora netko i na baušteli delat [rolleyes]
Koje zagađenje na temi, treba hitno pozvati deratizaciju!
Otvorite si novu temu: NAŠA PREPUCAVANJA!
Ovo zaista nikog ne zanima: čiji je veći! [lol]
Može K/P
KUPNJA PRODAJA
2 3.502,00 3.758,99 3 15:04:04 1 3.585,00
3 3.500,00 3.759,00 3 13:07:46 1 3.550,00
2 3.451,00 3.770,00 3 11:31:31 1 3.634,99
2 3.415,00 3.780,00 1 10:29:49 2 3.405,20
3 3.402,00 3.789,00 2 10:08:32 2 3.405,20
5 3.400,00 3.830,00 5
1 3.338,01 3.957,00 1
5 3.338,00 4.250,00 2
5 3.337,00 4.300,00 3
2 3.335,13 4.400,00 1
Čini se da se BANANARAMA U BANANI, ukurcava, dižući likvidnost našoj Zvjezdani! [lol]
Osam sam vratio, ostalo još 12 za vratiti. Čekam da je ponovno "nabildate". Malo sam podigao target, sada na oko 3900-4000. Rado ću Vam ih ponovno vratiti, pa se Vi dalje snalazite sami. Prvi proboj na 3700 nije "prošao". Još jedan neuspjeli trebao bi biti na oko 3900. Tako kaže moja BA (bananarama analiza). Daleko je jača od svih TA. [cool]