ZVCV (Zvečevo d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ZVCV (Zvečevo d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@Fedor19
možda je gospodin iz Nestlea prije toga obišao pogon proizvodnje alkohola i tamo prije potegao previše Zvečevo jubilarnoga, mislim da je T-portal malo nakitio taj članak, ali da ne bi bilo da………
imam dionice Zvečava manju količinu

Kolega prije nekih 15 godina sam zinuo kada mi je jedan od direktora Nestlea rekao koliki im je udio u prehrambenim artiklima na svjetskoj razini, tako da je njima ovo kikiriki.Zvečevo ima dobru čokoladu, po meni puno bolju od razvikane Milke, druga je stvar što je Milka to što je, zbog snažnog marketinga . Što će biti to nitko ne zna, osim možda Alvira.

ok, slažem se, ali mi je teško prihvatiti da bi zapadnjak preko svojih usta prevalio takvu tvrdnju za nekakav naš proizvod, naročito ako mu je tvrtka zainteresirana za kupnju iste, neće valjda sami sebi nabijati cijenu, jer i Alvir zna da je “dobra čokolada” skuplja

Ovi koji bi trebali uci u tvrtku su vjerojatno ekipa iz Nestlea, spominje ih Alvir u intervjuu iz lupnja

Nestle se spominje svaki put kada stvari malo zaškripe…

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

Bome, nismo se bas usrecili s ovom kupnjom po 44.
Ima zainteresiranih za uteci i pojavljuju se u zadnjoj sekundi prije 13:00:00.

Tko trejda nije se usrećio, tko investira usrecit ce se…nije moguce da mcap tvrtke koja je izbrisala 100mil kn duga dugo ostane na 16mil kn. Steta sto nije u redovnom rezimu….

Steta sto nije u redovnom rezimu….

……i vrlo je vjerojatno da će još jako dugo ostati u PRTu…..ako se nešto značajno ne promjeni…….

Tko trejda nije se usrećio, tko investira usrecit ce se…nije moguce da mcap tvrtke koja je izbrisala 100mil kn duga dugo ostane na 16mil kn. Steta sto nije u redovnom rezimu….

Na ZSE je sve moguce, ja sam recimo kupovao VLEN po 6 kuna, a sada svi govore kako je jeftin na 14

Ovdje treba biti oprezan zbog najave dokapitalizacije

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

Zvečevo je moglo,ponavljam moglo biti u jako dobroj poziciji na domacem trzistu(ex-yu),iskreno nebi ulazio u igru sa ,iz milja ja to zovem, Zveja,jer kad se sjetim kako tatice iz uprave i njihovi sinovi troše na sve strane…
sve jasno

Prvo vidjeti kvartalna izvješćča za 2017. ako ih uopće bude u dogledno vrijeme i ako budu konsolidirana.Ako su uspjeli smanjiti troškove i imati kakvu takvu dobit onda dionica ima sjajnu perspektivu.Drugi scenarij je da se prije bili kakvih izvješća izvrši dokapitalizacija,odnosno preuzimanje od strateškog partnera.Naravno moguće su dvije varijante,sa uključenjem postojećih dioničara ili bez njih.U svakom slučaju bitno da je izbjegnut stečaj a za ostalo treba malo vremena,dosta znanja i “pravi gazda” i onda bi sve trebalo biti u redu.

New Report

Close