Veliki promet zadnjih nekoliko dana a nikakvih promjena u top 10.[emo_zacudjen]
mali – veliki igrači su već unutra
Promet i kretanje cijene zadnjih nekoliko dana je ponovno spekulativnog karaktera i tesko je davati neke kratkorocne prognoze. Ono sto je bitno i sto se moze zakljuciti iz izvjesca je rast prihoda vec 4 kvartala u nizu, transparentnost, najava novih proizvoda od rujna, naglasak na alkoholna pica i sirenje suradnje sa tescom
Sve u svemu dojma sam da je kompanija na izrazito dobrom putu da ovu godinu zavrsi sa 2mil dobiti te da pozitivni trend nastavi i sljedecoj. A kada na Tesco policima osvanu zvecevo brendovi onda ce tek prava dobit doći, kao sto je bio slucaj sa Koestlinom…
Koja dobit bi se trebala ostvariti da se opravda cijena u dokapitalizaciji?. 20 do 30 kn po dionici godišnje?[emo_novac]
Nisu objavili izvješće za 2014 ,ali je jasno da je gubitak,valjda će se na skupštini saznati i koliki. Izvještaj za 2014 je elegantno zaobiđen:
http://zse.hr/default.aspx?id=60020
Speeddy to pitanje treba postavljati investitor koji je ulozio 570 po dionici, a ne ti(mi) koji imamo priliku kupovati po 130…
O, vjerujem da se oni čuju na dnevnoj bazi, čisto sumnjam da dotični nema puno više informacija od nas… A ako ih i nema, vjerujem da ih može saznati i nedjeljom u 3h ujutro…
Preduhitrio si me s člankom u par minuta [emo_namigusa][emo_palacg][emo_novac]
Još samo kad bi kuna jos malo oslabila, iako, moglo bi biti veselo na jesen, obično je kuna najjača u ovo doba godina a vrti se oko 7,5-7,6kn…
Zvečevo novi sponzor Hajduka
To i nije tako dobra vijest iako o kompaniji imam jako dobro mišljenje.
Nisu u nekoj poziciji da budu sponzor i tako rasipaju novac dioničara.