ZVCV (Zvečevo d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ZVCV (Zvečevo d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

delboy
Drugi put bolje pogledaj promjene u top 10 pa onda komentiraj jer paušalnim pisanjem i nagađanjem ispadaš smiješan. Stara narodna kaže:”misliti je drek znati”.

delboy
Drugi put bolje pogledaj promjene u top 10 pa onda komentiraj jer paušalnim pisanjem i nagađanjem ispadaš smiješan. Stara narodna kaže:"misliti je drek znati".

da? pa daj mi malo objasni molim te kako vidjeti tko je danas kupio. promjene su vidljive tek za t+3 dana, dakle ipak ti ispadaš smiješan jer ja sam pričao o današnjem trgovovanju. očito ti to ne znaš jer tvoj prvi kontakt sa dionicama bio je dok ti je deda čekao u redu pred bankom da kupi HT.

...povijest se ponavlja...

t+2…delboj vec ohho vremena

pepe7

dobro da se toga sjećam jer ja rijetko trgujem. u istim sam dionicama već dulje od 10 godina, osim nekoliko koje sam prodao ovih dana. u svakom slučaju, kako bih ja mogao znati je li danas bakić malo kupio dionica, tim više što on trguje i osobno i preko skrbničkog. a ako nije on, još bolje. sve u svemu, to nije bila bit izlaganja nego novo pozicioniranje zvečeva u velikim trgovačkim lancima otkako je pucar došao, kao i novi dizajn ambalaže te tesco-efekt na porast prihoda.
a što se alkohola tiče, nisam to izučavao ali podržavam okrupnjavanje jer zvečevo spada u solidne proizvođače žestokih pića u HR, što nije jako poznato javnosti.

delboy
Onda napiši konkretnije da misliš na današnje trgovanje. Napisao si da duže vremena ne pratiš top 10 pa se po tom moglo zaključiti da ne misliš na današnje trgovanje. Btw od 2009 aktivno trgujem dionicama i znam da su promjene vidljive t+2 pa se po tome vidi tko nema blage o osnovama ulaganja.

delboy
Onda napiši konkretnije da misliš na današnje trgovanje. Napisao si da duže vremena ne pratiš top 10 pa se po tom moglo zaključiti da ne misliš na današnje trgovanje. Btw od 2009 aktivno trgujem dionicama i znam da su promjene vidljive t+2 pa se po tome vidi tko nema blage o osnovama ulaganja.

a ja siroče od 2001. trgujem pa to ne znam…kako li ću sada nastaviti sa svojim bijednim životom? šmrc….
kao da je to bitno. ja samo spominjem njega kad se prometi povećaju. briga me tko kupuje, tko prodaje. znam zašto sam ovdje i znam koliko će me zadovoljiti novaca pri prodaji. očito je po prometima da je izvješće iznedađujuće dobro. pričekajmo i vidjet ćemo.

delboy
Također sam mišljenja da NB ima prste u ovome i ako je jeftino bilo Zadraninu po 550 (uložio je 40 mil. kn) onda je i nama po 130. Očekujem isto odlično izvješće. Do idućeg petka će biti vatreno.

asortiman pića znatno je proširen. pogledajte ovo. dosta je zanimljivo i obećavajuće. to nisu samo tradicionalne rakije nego i likeri i internacionalna pića.

http://www.zvecevo.hr/alkoholna-pica/?age-verified=d2b3ab1740

što misle uvaženi forumaši, do koje će cijene ići zvečevo u ovom naletu? možemo li do 200 ili je još prerano reći prije izvještaja? koje su vam projekcije cijene u idućih 3-5 godina? ja mislim da bi unutar 5 godina ATH mogao biti nadmašen, ali to je samo moje mišljenje vezano uz najavljene poslove. što vi mislite. koji su vam targeti i u kojim vremenskim rokovima?

Koliki je ATH? Pa ja se nadam da bi u nekih 3-5 godina barem mogli postići cijenu dokapitalizacije, znači nekih 530-540kn…

Valjda taj netko tko je dokapitalizirao, zna bolje od nas zašto je to napravio, i vjerujem da ima puno više informacija…

Jel zna netko tko ovo kupuje zadnjih dana, u SKDD-u nema nikakve promjene …

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

Mislim da se jako teško može prognozirat naredno razdoblje, u cijelom svijetu su prilike nestabilne.Ako se veliki dogovore kako dalje možda se i za nas male nađe malo prostora.Najbitnije je da su ovu firmu konsolidirali u svim smjerovima i očito polako to sve kreće naprijed u pozitivno poslovanje.Cijenu mi je jako teško prognozirat iz više razloga:mali broj dioničara,mali free float itd.U svakom slučaju očekujem povrate između 20 i 30 posto godišnje što je po meni odlično.

ath ti je oko 600 kuna ako me sjećanje dobro služi…slažem se se prethodnim postom. mislim da se ova priča razvija solidnim tempom i za očekivati je da će tajanstveni ulagač htjeti svoj kapital oploditi unutar idućih 3-5 godina. zato možda posvjedočimo i naglijem rastu cijene prema 500 kuna, naravno ako čovjek hoće zacementirati svoj ulog. ne zaboravimo da je izdana B-serija dionica, dakle naš kapital nije ni u čemu umanjen.

New Report

Close