ZVCV (Zvečevo d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ZVCV (Zvečevo d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Znaci Kras je najbolji jer je najveći? I vaše razmišljanje nije subjektivno nego objektivno?

Pa da je objektivno, onda nebi razmišljali, nego bi otišli i kupili jednu Dorinu i jednu Mikado, i iznijeli činjenice… kakaa toliko i toliko, šećera toliko i toliko, mlijeka u prahu toliko i toliko, lješnjaka…

A ove priče "ja sam objektivan, jer nisam subjektivan" možete prodavati negdje drugdje…

kvaliteta nije upitna, inače zvečevo ne bi ni postojao tolike godine. ali kvaliteta poslovodstva i poslovanja, tu stvari ne stoje najbolje

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

Ljudi, pa ne rade oni samo čokolade

bez obzira na sve, ove cijene su krajnje smiješne. da dovedeš nekoga iz NY-a da ovo vidi, on ne bi vjerovao da je moguće i da to postoji. ok, problemi su postojali, ok gazda se preračunao i previše uložio u nove strojeve, ali k vragu, pa nije uložio u s-klasu ili vikendicu nego u proširenje pogona. zato su izvješća toliko opterećena. činjenice su da je na djelu posao stoljeća za zvečevo sa tescom, uz proširenje asortimana istovremeno, uz istovremeni privlačniji rebranding i novu upravu. i sa svime time, cijena klizi već mjesecima opet prema dolje . zašto? pa zato je su svi u rivieri poreč i čekaju čudo koje se neće dogoditi. ovdje će imati +1000% u 10tak godina, a tamo tko zna što…eto, to su činjenice. ništa protiv nikoga, samo ovdje caruje veliko neznanje i konformizam. nitko od novih ulagača ne usudi se riskirati, a ovdje je potencijal ogroman.

...povijest se ponavlja...

@ Delboj, sjećam vas se kad ste pisali Da je Kaba sve do 100 kn super jeftina, a na kolko je sada?

@mirociro
Kakve veze ima KABA sa ZVCV?

Da budemo jasni, ja ne govorim da je ZVCV cokolada najbolja na svijetu, ali brate mili, to definitivno nije ni Kraš… 100 ljudi, 100 cudi…100 zena, 200 sisa…svatko ima svoj ukus… ali me smeta silno omalovazavanje ZVCV, koji to ne zasluzuje…

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

Mene strašno vrijeđa kad se iznose neutemeljene činjenice i navlače ljudi u nešto gdje kasnije ostanu i bez gaća, ja ne moram kupovati i gledati što piše na čokoladama jer može pisat svašta, nepci ne lažu. Da se razumijemo ne govorim da zvečevo ne valja ali je po okusu lošija nego kraš, i ne pišem ja da zvečevo vrijedi 500, 600, 700…1200 kn nego pojedinci, sve se vidi na burzi koliko vrijedi ovo drugo su sve špekulacije pojedinaca da bi zaradili na dionicama.
Ako su dvije čokolade jednake po vrsti, cijeni i težini od kraša i zvečeva u svakom slučaju ću prije uzeti kraševu čokoladu i vjerojatno će to isto napraviti barem 80% ljudi sa ovog područja. Toliko o okusu čokolada nisam ja kriv što je cijena dionice takva kakva je i biti će još niža i to će vrijeme pokazati.
Pozdrav svim dioničarima i neka se ne vrijeđaju na činjenično stanje sve je stvar ponude i potražnje a onda nastaju špekulacije.

kabu nikad nisam imao u životu.

što se tiče kraša, već smo tisuću puta elaborirali da to nije čokolada nego šećerna tabla. kad u govno staviš puno šećera, onda je govno vrlo ukusno. zvečevo je najkvalitetnija čokolada koja se može kupiti kod nas, čak kvalitetniji sastav ima nego lindt, ali uzalud…pišete gluposti, o čokoladama nemate pojma, pametujete pa onda jedite kraš i milku . današnji kraš nema veze sa nekadašnjim. sve se promijenilo, dok zvečevo i dalje radi na starinski način – kupuju kakao, ostali kakao masu, imaju svoju mljekaru, ostali kupuju iz ukrajine mlijeko u prahu…itd itd…sve vam piše, ali lijeni ste čitati. zato držite se vi milke. za bolje i niste. a kad vam se čuna više ne bude dizala od gmo-a sjetit ćete se starog dobrog delboya

Znaci Kras je najbolji jer je najveći? I vaše razmišljanje nije subjektivno nego objektivno?

Pa da je objektivno, onda nebi razmišljali, nego bi otišli i kupili jednu Dorinu i jednu Mikado, i iznijeli činjenice… kakaa toliko i toliko, šećera toliko i toliko, mlijeka u prahu toliko i toliko, lješnjaka…

A ove priče "ja sam objektivan, jer nisam subjektivan" možete prodavati negdje drugdje…

ne kuže oni o čemu mi pričamo. vidiš da je uzalud. neka, cijena će padati, ovo ne valja ništa, propadaju….ako im je tako lakše, neka drukaju. znam da najviše boli kad čuna više ne radi, a i kad radi, nije baš ogledni primjerak veličine…eto, možemo mjeriti. prvi sam za.

Delboy,
slažem se apsolutno da je ZVCV radi najbolju čokoladu i osobno ju uvijek kupujem. Vi dosta znate od ZVCV no ne govorite ništa o kvaliteti poslovanja odnosno menadžmenta? Možete imati najbolji proizvod ali ako Uprava ne radi dobar posao sve propada. Ne znam kakva je situacija u ZVCV ali držim da je to problem kod dosta tvrtki.

eto, ovako kako piše andy pišu civilizirani ljudi kojima je do argumentirane rasprave. kad bi toga bilo više, možda bi ova močvara od burze i bolje radila. ovako, dok je mediokriteta i neznalica, mučkih provokatora i inih klošara, nema na ovoj burzi novih ulagača.

pa da ti odgovorim korisniče andy:
u pravu si, menadžment zvečeva godinama je bio blago rečeno katastrofa. alvir se ponašao kao kralj, mislio je da sve zna i da sve može. a onda je došla kriza. onda se čovjek sjedio ponude od 800 kuna po dionici što mu je navodno nudio nestle. no tada je bio umišljen i nije htio dati.
možda je to ok jer barem imamo privilegiju da za smiješne novce jedemo kvalitetne čokolade. o tome kakvog su nekom okusa, o tome se ne priča jer meni su fine, ovaj gore voli kraš, treći voli milku…no mislim da je alvir konačno shvatio da ovako dalje ne može i zato je tu novi direktor, mlad i ambiciozan, rekao bih sposoban i mislim da će on ovo dotjerati kako treba.
najave su odlične, posao sa tescom, orbico zastupanje na zapadu i regiji – to će donijeti odlične rezultate. problem je što su se preinvestirali . to je moglo pričekati bolje dane, ali tada je još alvir drmao i sada imamo ogroman dug kojeg treba vratiti.
mislim da se sve kreće u dobrom smjeru i da će se na kraju ove godine to značajno primjetiti. u prvom kvartalu još ne očekujem da će se novi poslovi vidjeti u izvješćcima, ali činjenica je da je potencijal ogroman.
situacija dakle nije bajna, ali se kreće na bolje, a svakako tome doprinosi i novi upis dionica koji je nedavno obavljen. tko stoji iza toga, i dalje je nepoznato, ali to je firmi dalo zamaha i sigurno će ovo biti dionica sa jednim od najvećih prinosa od danas pa sve do 2020. godine. ne zato što će poslovati toliko bolje od ostalih nego će se desiti klasični turnover – kad počne poslovati pozitivno, svi će htjeti ovamo, ali neće biti dionica na tržištu. rast će biti enorman, uvjeren sam u to. to je naravno moje mišljenje i nije preporuka nikome. a tu je i nenad bakić , on zna koliko ovo vrijedi.

Pa Pucar je bio na kaljenju u Podravci, i vjerujem da čovjek ima znanje, hvala Bogu, pa je Alvir na vrijeme shvatio da nema kapacitete za daljnju evoluciju Zvečeva…

Moram priznati da im je odličan potez što su se ubacili u HV, to je valjda Pucaru ostalo iz Podravske, jer Podravka za HV nabavlja od čačkalice do mesa…

Malo o novim planovima možemo čuti ovdje…

Cijeli planet zna za čokoladu s rižom s potpisom Zvečeva

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

New Report

Close