19,5%, sada je sve zanimljivija i opcija preuzimanja, tko zna tko se krije iza ovog ulaza. Šuškalo se o Agrokoru i Nestleu, može se i izguglat.U Konzumu se Mond čokolade nalaze uz blagajmu što zasigurno udvostručuje prodaju,a primjetio sam i izdvojen stalak za Mikado,da li je samo dogovoreno takvo izlaganje ili…
[/quote]
mogu samo reći da nije to jedino u konzumu nego i u konzumu BiH i u plodinama, a atraktivna je pozicija i u mercatoru te u kauflandu. sve u svemu, ovo će biti možda i dionica godine 2015.
Očito da je Zvečevo/Orbico dobra kombinacija… Jedino što me smeta je izbor, mogli su malo više kombinacija izbaciti [emo_smijesak]
Očito da je Zvečevo/Orbico dobra kombinacija… Jedino što me smeta je izbor, mogli su malo više kombinacija izbaciti [emo_smijesak]
čuj, budu vjerojatno kad se proizvodi malo etabliraju. dizajn je privlačan i mladima koliko vidim. kupuju dosta, a i fino je. puno finije od marsa i twixa, a o sastavu i GMO nećemo…
Mandžo im je zaštitno lice za Mond koji je uz blagajnu, klinci će to sigurno masovno kupovati.Vrijeme je da to postane standard kao što su trenutno Kinderice za mlađe klince.
@Delboy
Uletila je lova za bolje pozicioniranje, iz iskustva znam da nema bolje pozicije od one uz blagajnu. Kasnije se čokolade i povući s blagajne,ali već si navučen, pa ćeš ih tražiti,a nećeš kupovati bilo koju.
19,5%, sada je sve zanimljivija i opcija preuzimanja, tko zna tko se krije iza ovog ulaza. Šuškalo se o Agrokoru i Nestleu, može se i izguglat.U Konzumu se Mond čokolade nalaze uz blagajmu što zasigurno udvostručuje prodaju,a primjetio sam i izdvojen stalak za Mikado,da li je samo dogovoreno takvo izlaganje ili…
[/quote]
mogu samo reći da nije to jedino u konzumu nego i u konzumu BiH i u plodinama, a atraktivna je pozicija i u mercatoru te u kauflandu. sve u svemu, ovo će biti možda i dionica godine 2015.
[/quote]
Rijetko komentiram na forumu, ali sad ste me stvarno nasmijali vas dvojica. Gluplji argument za rast neke dionice mislim da u životu nisam čuo 🙂 čokoladice kraj blagajne = dionica godine. ma fenomenalno 🙂
Uletila je lova za bolje pozicioniranje, iz iskustva znam da nema bolje pozicije od one uz blagajnu. Kasnije se čokolade i povući s blagajne,ali već si navučen, pa ćeš ih tražiti,a nećeš kupovati bilo koju.
Isto kao sto Gillette, Ferrero, Durex i Wrigley nisu nakon par tjedana na blagajnama.
Jer vec si “navucen”. Hajde ne pisite gluposti.
Pa neće nas čokoladice na blagajni izvući iz krize, ali na dobrom smo putu…..
@dany,kukurijek
Na poslovanje definitivno utječe dokap od 536 kuna po dionici od Ultima ulaganja. Što se tiče izlaganja robe na poslovanje definitivno utječe, koliko ste puta neplanski kupili Gillette, Ferrero, Durex i Wrigley neplanski dok ste bili 10 u redu na blagajni? Da li ste nastavili kupovati to isto u nekoj drugoj prodavaonici gdje to nije bio slučaj?
Ja jesam, vi vjerojatno niste jel tako? Da li vas je klinac ugnjavio da mu kupite igračkicu,čokoladicu, lizalo ili nešto drugo dok ste čekali u redu, mene je,vas vjerojatno nije.
U Konzumu se Mond čokolade nalaze uz blagajmu što zasigurno udvostručuje prodaju,a primjetio sam i izdvojen stalak za Mikado,da li je samo dogovoreno takvo izlaganje ili…
Neznam jel udvostručuje prodaju (to znaš ili onako napamet?), no njihove čokoladice se tamo nalaze otpočetka, nije to ništa novo. One KPlus bars također proizvodi Zvečevo, za Konzum.
Mikado stalak se nalazi po Konzumovim dućanima sigurno već dvije godine, tako da se njihov efekt već mogao vidjeti.
O ukusima ne bih jer to ne vodi nikud, no zanima me više za sastav…više puta se ovdje spominjalo o fenomenalnoj kvaliteti Zvečevo čokolada naspram konkurenata, no volio bih čuti konkretnije podatke, otkuda takav zaključak (ako može bez osobnih dojmova i poluglasina)? Jel se možda ta kvaliteta onda odnosi na Premium kolekciju čokolada, jer sigurno nije na sve njihove čokolade?
izgleda da je bio uzaludan trud gurati ZVCV u redovan režim jer nikakve razlike nema od ranijeg posebnog režima i ovog “trgovanja” sada, tj. ne trguje se
U Konzumu se Mond čokolade nalaze uz blagajmu što zasigurno udvostručuje prodaju,a primjetio sam i izdvojen stalak za Mikado,da li je samo dogovoreno takvo izlaganje ili…
Neznam jel udvostručuje prodaju (to znaš ili onako napamet?), no njihove čokoladice se tamo nalaze otpočetka, nije to ništa novo. One KPlus bars također proizvodi Zvečevo, za Konzum.
Mikado stalak se nalazi po Konzumovim dućanima sigurno već dvije godine, tako da se njihov efekt već mogao vidjeti.
O ukusima ne bih jer to ne vodi nikud, no zanima me više za sastav…više puta se ovdje spominjalo o fenomenalnoj kvaliteti Zvečevo čokolada naspram konkurenata, no volio bih čuti konkretnije podatke, otkuda takav zaključak (ako može bez osobnih dojmova i poluglasina)? Jel se možda ta kvaliteta onda odnosi na Premium kolekciju čokolada, jer sigurno nije na sve njihove čokolade?
[/quote]
Ne znam ja ih nisam primjetio, sad strši Mandžukić pa ih primjećujem,reći ću ti jedan primjer,određen dobar proizvod gotovo nitko nije kupio danima, premješten je uz blagajnu i planuo je za jedno prije podne. U svezi ovog drugog:
http://www.google.hr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&ved=0CBoQFjAA&url=http%3A%2F%2Fglobus.jutarnji.hr%2Fhrvatska%2Fcokoladna-bajka-iz-zlatne-doline&ei=kKEzVPzNNsnzaobVgNgI&usg=AFQjCNHhGIElMy_2ktvcbABrKQJtxc21Xw&bvm=bv.76943099,d.bGQ&cad=rja
izgleda da je bio uzaludan trud gurati ZVCV u redovan režim jer nikakve razlike nema od ranijeg posebnog režima i ovog "trgovanja" sada, tj. ne trguje se
O čemu ti pričaš? U top 10 je najtrgovanijih dionica danas.