Tekst objave
Provedba upisa na dan 19.09.2014
Objavljeno dana 20.09.2014
Trgovački sud u Osijeku – stalna služba u Slavonskom Brodu objavljuje upis prestanak funkcije članova nadzornog odbora, promjena članova nadzornog odbora, odluka o povećanju temeljnog kapitala i povećanje temeljnog kapitala, promjena odredbi statuta, u Sudski registar proveden kod ovoga suda po rješenju pod poslovnim brojem Tt-14/4332-2 od 19. rujna 2014. godine, redni broj upisa 28, za subjekt upisa s matičnim brojem (MBS): 050018161, osobnim identifikacijskim brojem (OIB): 40479860551, pod tvrtkom/nazivom: ZVEČEVO, prehrambena industrija, d. d., sa sjedištem u: Požega (Grad Požega), Kralja Zvonimira 1:
Temeljni kapital
# 61.561.600,00 kuna
76.474.000,00 kuna
Nadzorni odbor
# Anđelko Jerković, OIB: 75060609423
Osijek, Vijenac Ivana Meštrovića 48
Anđelko Jerković, OIB: 75060609423
Osijek, Vijenac Ivana Meštrovića 48
# – zamjenik predsjednika nadzornog odbora
– član nadzornog odbora
Toni Kozina, OIB: 75013142172
Zadar, Miroslava Krleže 9 C
– zamjenik predsjednika nadzornog odbora
Hrvoje Alvir, OIB: 04995055724
Zagreb, Podbrežje XI 25
– član nadzornog odbora
Pravni odnosi
Statut:
Odlukom o izmjenama i dopunama Statuta ZVEČEVO d.d. od 29.08.2014. godine izmijenjen je Statut čl. 7. – temeljni kapital i čl. 14. – broj članova Nadzornog odbora.
Promjene temeljnog kapitala:
Temeljni kapital Društva ZVEČEVO d.d. povećan je izdavanjem 74.562 novih redovnih dionica na ime pojedinačne nominalne vrijednosti 200,00 kuna i ukupne nominalne vrijednosti 14.912.400,00 kuna s iznosa 61.461.600,00 kuna za iznos 14.912.400,00 kuna na iznos 76.474.000,00 kuna.
Kakve ima veze trgovački sud s ovime?Piše da je trebao uplatiti najkasnije u roku od 10 dana,a sada je prošlo 25 i apsolutno nema nikakve informacije, iskreno nije mi ni bitno, uživajte
[/quote]
Jesi li sad shvatio što Trgovački sud ima s time??????????????????????
lova je uplaćena. promjena upisana u trg. sudu. sad zaista nema zapreke za rast do fer vrijednosti
Zadranin je izgleda zaista uplatio 536 kuna po dionici, čini se da je na burzi diskontna cijena
u pravu si. cijena je 50% ispod realne. netko je prije izračunao da bi nakon uplate realna cijena trebala iznositi oko 185 kuna, no tom iznosu valja dodati i potencijal budućih poslova i realnih očekivanja:
1. Tesco – svi sve znamo, posao je krenuo, najavljeno je proširenje posla u novo obnovljenim pogonima
2. Orbico – koji je krenuo u distribuciju proizvoda zvečeva u državama gdje distribuira ostale proizvode – s time da ja od toga očekujem dugoročno puno više prihoda budući da tu zvečevo nastupa pod svojim imenom, dok u tescu samo proizvodi za njihovu robnu marku
3. RH i regija – iako je tržište konditora u regiji suženo dolaskom zapadne konkurencije, polako će regija izranjati iz krize pa će se i tržište opet okrenuti visokokvalitetnim proizvodima poput zvečevo premium mikado proizvoda jer bit će više love u džepu (već sada promjenom poreznih stopa za očekivati je lagani pomak prema gore).
Dakle, ova dionica u kratkom roku zaslužuje rasti najmanje do 250 kuna radi svega iznesenog.
Nisam imao pojma da su ove nove B serija [emo_namigusa]
Što znači da ih na ZSE nećemo vidjeti nikad…
Dionice koje u tromjesečnom razdoblju ostvare prosječno najmanje jednu transakciju dnevno ili imaju prosječni dnevni promet najmanje 35.000,00 kuna trguju se u modalitetu redovite trgovine.
Po ovome ispada da i mi idemo od ponedjeljka u redoviti režim trgovanja.
Ako sam dobro shvatio u ovom tromjesečju do danas smo nakupili 413 transakcija i prosječan dnevni promet je oko 33000kn što bi značilo, ako se ne varam, da smo od ponedjeljka u redovnom trgovanju [emo_smijesak]
Čovjek uplati 536 kuna po dionici, sve provedeno,a onda se sipa po bidu,al nema veze, hvala, nisam planirao da ću dokupiti još po ovakvoj cijeni.
BTW. primjećujem stalak s MOND čokoladicama uz blagajne Konzuma,jedina zamjerka je što sam uspio kupiti samo jednu vrstu jer su ostale police bile prazne[emo_palacg]