ma u petaj je bilo 7000 kn prometa. i to bi trebalo biti kao mjerodavno. tek kad oni koju su u utorak i srijedu bili uletili, počnu izlaziti razočaani, to će biti mjerodavno. još ne izlazre jer se nadaju. jesu li u pravu, teško je reći. dokap je 99 posto sigurna stvar, ali dok ne pristigne obavijest nsa burzu, nije 100 sigurna
Ja bi rekao da s obzirom na to da obavijesti nema na burzi da je dokap siguran 1%,a ako i dojde obavijest onda ce mozda biti 5% kad vidim kakav kvalitetan kadar je u igri.
A ti si Frankie i inače tako dobro informiran ili imaš problem samo sa Tankerskom i Zvečevom???
http://zse.hr/default.aspx?id=52419
Ja bi rekao da s obzirom na to da obavijesti nema na burzi da je dokap siguran 1%,a ako i dojde obavijest onda ce mozda biti 5% kad vidim kakav kvalitetan kadar je u igri.
dokap je točka dnevnog reda glavne skupštine, dakle o čemu vi. 99 posto je izvjesna jer tko bi mogao biti protiv i zasto. ja sigurno ne jer taj novac pridodaje vrijednosti moje dionice. vlasnik sigurno ne – jedino ako mrzi novac. sve u svemu, dokap je gotova stvar, reperkusije istoga nisu – čiji je to novac i što smjera vlasnik i njegov kreditor, e da mi je to znati, mogao bih se obogatiti na zvečevo dionici.
Ja nisma uopce informiran nego sam cisti kockar,a ovi dokapitalizanti me djeluju ko bledolike varalice. Nemam ja nikakav problem sa tankerskom zasto pitas(meni je tih oko 1000 komada oko 5% portfelja i da sam zelio izac mogao sam i stavit golemih 13% u zep),a sa zvecevom imam jos manje problema jer ga ni nemam.
ništa zato, kad uđete doživjet ćete prosvijetljenje i punu informirsanost. dogodi se u tren. znam po sebi.
Znaci ulaskom u ZVCV se dozivljava prosvjetljenje. To je super prosvjetlis se za mizernih 100 kuna sto je dostupno svakom Rvatu. Ustedija si mi vrime i novac jer bar necu trebat ic u Izrael poput nekih po prosvjetljenje.
ulaskom u bilo koju dionicu se doživi prosvijetljenje. kladimo se da ću po vasem pisanju pogoditi kad vas je pohodio taj blaženi trenutak
Neces sigurno.Procitaj moj potpis.
imati novac u nečemu ili nemati – nitko nije ravnodušan na to. ponajmanje oi koji tako tvrde. bumo videli
Ovo se zove hrvatski jal. Samo da nitko ne zaradi. Lacoste se proslavio drukajuči na Diokiju, Magmi, Optimi i ostalim perjanicama pa je najbolje napraviti kontra od onoga što on piše. Umjesto da ste sretni da netko ulaže gotovog keša od 40 mil. kn tj. 100 kn po dionici, vi molite Boga da sve propadne. Sve će Vam to doći na naplatu na Vašim dionicama. Pozdrav!
lacoste, upravo to – samim činom dokapa sve dionice (stare i nove) vrijede 100 kn više, i to čistog keša više. to je suština stvari, ostalo je dobar stari hrvatski jal. to ne znači da je zvecevo odjednom profitabilno, razduženo i 99 posto u izvozu, ali znači da dionice vrijede 100 kn više. uzmi ili ostavi. ja uzimam.