po pisanju se može vidjeti tko je starosjedioc, a tko je uletio sada. a budući su mogli prvi dan uletjeti samo po 144, drugi po 160, treći 160, bit će sada veselo kada ekipa shvati da neće tek tako dići 100 posto. a ništa, ako ne može dobit, može što manji gubitak. malo boli, ali na pogreškama se uči.
po pisanju se može vidjeti tko je starosjedioc, a tko je uletio sada. a budući su mogli prvi dan uletjeti samo po 144, drugi po 160, treći 160, bit će sada veselo kada ekipa shvati da neće tek tako dići 100 posto. a ništa, ako ne može dobit, može što manji gubitak. malo boli, ali na pogreškama se uči.
već vidjeno…
dok jedni kupuju po 400+, drugima je skupo 160… a ne pricamo o gradjevini nego o čokoladi… cure to vole.. :top:
sretno svima i cujemo se u Studenome!
Cijena dionice nalazi se ispod 100 kuna već više od dvije godine.
U te dvije protrgovano je više od 15000 dionica a ovdi se mudro tvrdi da nema onih koji su kupovali ispod 100 kuna.
Stvarno ne bi bilo loše da se malo razmisli i informira prije nego li se progovori.
To je zlatno pravilo još od davnih dana.
govorim o indijancima koji su uletjeli u zadnja tri dana po 144, 160 i 160 nadajući se što. nadajući se da će preprodati po 200, 250 ili 300. to su indijanci iz plemena Burekdžije – ulete i izlete, koji put sa plijenom, koji put bez gaća. a uvijek bez pameti.
Cijena dionice nalazi se ispod 100 kuna već više od dvije godine.
U te dvije protrgovano je više od 15000 dionica a ovdi se mudro tvrdi da nema onih koji su kupovali ispod 100 kuna.
Stvarno ne bi bilo loše da se malo razmisli i informira prije nego li se progovori.
To je zlatno pravilo još od davnih dana.
hmmmm..nisam uspio shvatiti post, jeste li pro or et contra?
2 % portfelja mi je ostalo u cashu i za to sam danas kupio ZVCV po 160, onako usput, mogu si to prisustiti zahvaljujuci nekim drugim pozicijama…mozda sitno ali jos uvijek spekulativno.
govorim o indijancima koji su uletjeli u zadnja tri dana po 144, 160 i 160 nadajući se što. nadajući se da će preprodati po 200, 250 ili 300. to su indijanci iz plemena Burekdžije – ulete i izlete, koji put sa plijenom, koji put bez gaća. a uvijek bez pameti.
Nisam se tebi ni obraćao. Još od TNPL sam skužio da si opasan luzer.A s takvima nemam ambicija komunicirati.Sad kad si prodao 28 dionica žudiš da za te novce kupiš 30. A i ova mrtvačka glava ispod nicka sve o tebi govori
kolega Investimire, cijenim vase postove i misljenje i slazem se da je ZVCV trenutno visoko spekulativna dionica.
Ja ovdje vidim 2 scenarija:
1.) IGH prica i pranje znamo čega.
2.) jeftina prica sa dobrom perspektivom, kvalitetnim proizvodom, socerealistickim menadžmentom /neće ni to zauvijek/i jeftinim kapitalom / pretpostavljam da znate koliki su trenutno EUR/LIBOR/NRS i ostala sranja..
Spread na ovoj dionici je jednostavno smijesan., o P/b i ostalome ne bih komentirao.
Moram editirati i dodati , ovo mi je za kavicu 🙂 pa kak bude.
Nisam se tebi ni obraćao. Još od TNPL sam skužio da si opasan luzer.A s takvima nemam ambicija komunicirati.Sad kad si prodao 28 dionica žudiš da za te novce kupiš 30. A i ova mrtvačka glava ispod nicka sve o tebi govori
[/quote]
ne znamo si, a ti sve znaš od meni. inače nisam zlurad, ali uživat ću gledati kako ekipa koja je uletjela unatrag 3 dana pokušava izletjeti sa barem kojom kunom ili što manje gubitaka. što se mene tiče, možeš po postovima ustanoviti koliko dugo sam u zvecevu. i ovo ludovanje sam samo promatrao ne sudjelujući jer ako tesco upali, zvecevo vrijedi 30 do 350 kn, ako ne upali, ne vrijedi ni 10 jer na domaćem tržištu zvecevo ne može zaraditi dovoljno da plati svoje dugove – volemen je premalen i diskontni pritisak prevelik. ako te zanima uopće poslovanje. mnogi ovdje tu riječ uopće ne doživljavaju.
nemam ja ništa protiv gusara, na buezi su sve tehnike dopuštene. imam protiv ljudske gluposti i providnosti – jedan čas to ništa ne valja, drugi čas kuj u nebesa. dječji vrtić. ako drukaš, drukaj pametno pa možda nešto i nadrukaš. a ne, znaš stari, kužiš ono, ful sam ga, fakat ono itd.
Ja kad posjedujem dionicu naravno više nisam objektivan i želim da ona raste, tako je normalno da napišem nešto pozitivno o njoj jer zato sam je i kupio ali mnogo mnogo ljudi nemaju taj integritet i dostojanstvo pa kad je se riješe mijenjaju ploču. Nikad to ne radim. Jednostavno više ne pišem na toj temi. I sve 5.
Pa naravno da prihodi moraju pokritit cjelokupne rashode, a kako drugačije…
Zanimalo me na čemu temeljiš svoj optimizam, koje promjene očekuješ i njihov utjecaj…to što Zvečevo izvozi u Slovačku – zar nije da ih i tamo čeka ista ta Milka kao i ovdje, što se mijenja?
Ovako mi se čini da si ovdje ulagao samo na temelju priče koju podupireš, bez ikakvih brojki, nadao sam se vidjeti potencijal iz tuđe perspektive
neki dan je neki lik na pasja kola popljuva zvečevo proizvode. kao to je škart, nižerazredno itd. tko god je ikada probao zvečevo proizvode, zna da požežani znaju svoj posao. poslovanje pak je drugi par opanaka. ono nije dobro, ali po meni ne ide nagore, nego nabolje. tesco je dokaz tomu, ovaj dokap je dokaz tome. ali ne raste stablo preko noći i ako ideš ulijetati da nešto uštineš, budi muško i nemoj druge kriviti ako umjesto da uštineš, ti budeš uštinut.