ZVCV (Zvečevo d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ZVCV (Zvečevo d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Transakcija je išla u 13:11:11, što znači da ako nisu namjeravali kupiti da su bili 3minute i 11 sekundi “na rubu” što je ipak previše ako nisu namjeravali kupiti. Mislim da je to što vi kažete, i vjerojatno su imali naloge na nižoj cijeni, al eto…..mene su prestrašili….

O dionicama i filozofija ulaganja... [url=https://www.youtube.com/channel/UCQaIEzxdRpzdbDkCjWxFthg]Mali Dioničar[/url]

kressom, tko zna… možda su maknuli naloge ovi koji su došli potkraj, jer ionako ne bi dobili dionice.

nalozi su se micali *nakon* 13:00 pa se radilo o sekundama da im nalozi (ako su ranije izloženi) ipak prođu… čisto sumnjam da bi se netko s većom količinom love igrao na takav način… da su zbrisali prije 13:00, to bi bila druga stvar

da, bilo je to naloga po 1000 komada, čak i iznad 3000, s tim iznosima jedino arapi se igraju, a mi nismo arapi.

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

PoAskuBidu, može biti i to, al onda ispada da su “oni” bili jedini na kupnji! Jer su se izmakle jako velike količine! Znači, trebali su nešto i kupiti, ako misle kupiti i dalje, inače nema baš smisla da su se sad izmicali da bi mogli kupit skuplje. Ne znam…. Možda postoji neka računica!

O dionicama i filozofija ulaganja... [url=https://www.youtube.com/channel/UCQaIEzxdRpzdbDkCjWxFthg]Mali Dioničar[/url]

UBRZANI PRELAZAK U REŽIM REDOVITE TRGOVINE
Dionica koja u trgovinskom tjednu ostvari promet od najmanje 500.000,00 kuna te
ostvari najmanje jednu transakciju dnevno i najmanje 15 transakcija u tjednu prebacit
će se iz posebnog režima trgovine u režim redovite trgovine.

Dakle već od srijede potencijalno u redovitom režimu? Ako bude ponude na bidu naravno. Ili na asku.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

bananarama, hvala ti!

mene ohrabruje što je zapravo bilo vrlo malo novih naloga na asku.
vrlo malo vlasnika se polakomilo čak i po 144… to su uglavnom bili nalozi koji već dugo stoje na asku, kako je netko već i rekao.

pardon od četvrtka. danas je utorak[emo_vrtimise]

使用を信頼し、あなた自身の能力の

kressom, pa možda i kupci igraju igru… ne žele pokazati da su zainteresirani puno više od raspoložive količine dionica.

mene u tom razmišljanju ohrabruje što se maknulo *točno onoliko* dionica s kupnje koliko ih je bilo i viška.
koja je vjerojatnost da ostane točno onoliko dionica koliko ih se može kupiti, ako je već kao bila panika i bježanija i što sve ne?

poaskubidu, ono su sve uvjeti koje treba ostvariti… dakle I a ne ILI

bar tako piše 😉

kressom, ovo za minimalno 8 minuta… nisam baš siguran da postoji ograničenje… nekoliko puta sam pratio uravnoteženje na KOTR i MIVA i kladio bih se da je bilo iznimno brzo gotovo… nekad već u 13:01 ili 13:02

mikane, ovo je sa ZSE:
Trajanje dražbe uravnoteženja iznosi za:
dionice – najviše 13 (trinaest) minuta: 8 (osam) minuta, produženo za trajanje varijabilnog završetka koji može trajati najviše 5 (pet) minuta

Sad mi je palo na pamet da treba vidit kad je počela dražba, nije točno u 13:00 nego kasnije.

Mikane, to je valjda bilo bez drzabe. Samo poseban rezim trgovanja.

"...a nije isključeno ni da država počne oporezivati držanje kućnih ljubimaca..."

13:00:44

pepe7

New Report

Close