ZVCV (Zvečevo d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ZVCV (Zvečevo d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Tako je mikane! A sutra će limit biti na 274,03kn (?), što je opet upola manja cijena od cijene dokapitalizacije?!?

O dionicama i filozofija ulaganja... [url=https://www.youtube.com/channel/UCQaIEzxdRpzdbDkCjWxFthg]Mali Dioničar[/url]

Nava B. je skrbnički.

Ne znam kako će ovo završiti, ali ja evo prvi javno čestitam Alviru na ovom potezu koji se za sada čini kao vrhunski potez koji donosi dobro svima, počev od njega samog, tržišta kapitala, fondovskoj industriji, zaposlenicima, malim dioničarima, Lalovcu itd, itd

Kosor, slušamo mi plač i jecaje još od jučer svih vas koji nemate ovu dionicu

Tako je mikane! A sutra će limit biti na 274,03kn (?), što je opet upola manja cijena od cijene dokapitalizacije?!?

A jutros se netko postavljao na 132 valjda miseleci da je limit na 75%? A cini se da je na 90%?

"...a nije isključeno ni da država počne oporezivati držanje kućnih ljubimaca..."

A jutros se netko postavljao na 132 valjda miseleci da je limit na 75%? A cini se da je na 90%?
[/quote]
Taj sam bio (i) ja! [emo_smijeh]

P.S. tako je bilo prije, valjda su sad promjenili i to s ovim nekim drugim promjenama što su bile (duljina trajanja naloga…)

O dionicama i filozofija ulaganja... [url=https://www.youtube.com/channel/UCQaIEzxdRpzdbDkCjWxFthg]Mali Dioničar[/url]

Zašto ovi ne maknu ove naloge sa ask- a, ako je ovo tako dobra priča?

Jel ima tko da je na Agram brokerima i da ne može zadati nalog iznad 144,23kn, cijelo vrijeme pokušavam, ali nikako?! [emo_ljut]

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

darius, ako im je jučer bilo dosta 80-ak kuna, bit će im i danas 144,23

jer će po toj cijeni prodati

Nije ti to do Agrama.

"...a nije isključeno ni da država počne oporezivati držanje kućnih ljubimaca..."

ivane, evo baš pričamo o tome… limit je 90% od zadnje cijene valjda

Zašto ovi ne maknu ove naloge sa ask- a, ako je ovo tako dobra priča?

Pitanje koliko tih uopce zna da ce im danas proci nalozi.

Nemam ZVCV-R-A. Cestitke dionicarima. [emo_palacg]

mikan

Da ali su danas malo drugačije okolnosti…

New Report

Close