Tako je mikane! A sutra će limit biti na 274,03kn (?), što je opet upola manja cijena od cijene dokapitalizacije?!?
Nava B. je skrbnički.
Ne znam kako će ovo završiti, ali ja evo prvi javno čestitam Alviru na ovom potezu koji se za sada čini kao vrhunski potez koji donosi dobro svima, počev od njega samog, tržišta kapitala, fondovskoj industriji, zaposlenicima, malim dioničarima, Lalovcu itd, itd
Tako je mikane! A sutra će limit biti na 274,03kn (?), što je opet upola manja cijena od cijene dokapitalizacije?!?
A jutros se netko postavljao na 132 valjda miseleci da je limit na 75%? A cini se da je na 90%?
A jutros se netko postavljao na 132 valjda miseleci da je limit na 75%? A cini se da je na 90%?
[/quote]
Taj sam bio (i) ja! [emo_smijeh]
P.S. tako je bilo prije, valjda su sad promjenili i to s ovim nekim drugim promjenama što su bile (duljina trajanja naloga…)
Jel ima tko da je na Agram brokerima i da ne može zadati nalog iznad 144,23kn, cijelo vrijeme pokušavam, ali nikako?! [emo_ljut]
Nije ti to do Agrama.
Zašto ovi ne maknu ove naloge sa ask- a, ako je ovo tako dobra priča?
Pitanje koliko tih uopce zna da ce im danas proci nalozi.
Nemam ZVCV-R-A. Cestitke dionicarima. [emo_palacg]