ZVCV (Zvečevo d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ZVCV (Zvečevo d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

znači do 500 kuna nema trgovine….oko 10 radnih dana….baš me zanima

@ analiza
Kako si došao do toga?

The word God is for me nothing more than the expression and product of human naivete. The Bible is a collection of honorable, but still purely primitive legend which are nevertheless pretty childish.

Mislim da ima jako puno škvadre koja ima postavljene ask naloge i ne gleda ih danima ne očekujući ništa. Ovi agresivni na bidu će te dionice dobiti po zaista ugodnim cijenama. Vidjet ćemo do kuda će se bid nabijati jer onaj koji je prvi, kupuje sve na asku do svoje cijene ili svoje količine. Najvručije će biti u 12.59 sati.

The word God is for me nothing more than the expression and product of human naivete. The Bible is a collection of honorable, but still purely primitive legend which are nevertheless pretty childish.

xceed, upravo tako!
neinformirani će ostati bez dionica.

@mikan
ne pišem ja za tebe koji želiš uvaljati dionice ZVCV naivnima, nego za one druge [emo_smijeh]

p.s. vidjet ćete kako će bježati sa kupnje u 13 sati ovi nalozi koji su sad među prvih 5

moje pisanje nije preporuka za kupnju ili prodaju dionica, nego osobni stav i razmišljanje

Ja mislim da će takvih biti jako malo. Danas će trgovina biti preko 150 kuna. Jedino ako koji brokerčić ne zaigra u mutnom pa portfeljske dionice ne spremi u svoj portfelj. Ali Big Brother sve gleda. Nije ko nekad Samodol ali nije Uskok, Pnuskok dugme pa da se idu zajebavat.
Eno Nenad Bakić se oglasio na blogu o temi dokapitalizacija Zvečeva.

Šta nije limit na 30% tj. na 98.68kn?

To je limit blokade. Al onda moze druga blokada, pa treća… Kad je u redovnom. Kad je u ovom posebnom onda se, cini mi se, to izvrši sve odjednom. A današnja cijena je upravo postignuta. Sad je pitanje samo količine…. A to kako izgleda neće biti 3207 komada koliko je sad na toj cijeni nego puno manje, AKO se ASK ne popuni!!

O dionicama i filozofija ulaganja... [url=https://www.youtube.com/channel/UCQaIEzxdRpzdbDkCjWxFthg]Mali Dioničar[/url]

Da je sada kraj prošlo bi 1344 komada po 144,23.

O dionicama i filozofija ulaganja... [url=https://www.youtube.com/channel/UCQaIEzxdRpzdbDkCjWxFthg]Mali Dioničar[/url]

vidjet ćemo koliko će tih junaka doista i ostati na 144,23 kn u 13 sati i nakon dražbe uravnoteženja …jer lako je sad kupiti po +90% višoj cijeni nego jučer, ali kojem naivcu će to poslije prodati zbog nekakvog mogućeg dokapa kod kojeg je sve pod upitnicima? [emo_beztona]

možete mi brisati nick, ali ne možete obrisati istinu u raskrinkavanju forumskih drukera i navlakača!

Jedini tko bi iz top-10 mogao raditi probleme i uzrokovati ublazavanje rasta je Nava Banka (u stečaju) sa 5459kom….naravno, ukoliko se odluče na prodaju dok se igra pošteno ne razvije…..[emo_smijesak]

izgleda da je 144,23 magični broj (za danas).
jer se samo povećava broj dionica na kupnji po toj cijeni, a ne i sama cijena.

izgleda da je zadavanje naloga limitirano na toj cijeni.

New Report

Close