ZVCV (Zvečevo d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ZVCV (Zvečevo d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Još oko 40 minuta do početka isticanja naloga. Vidjet ćemo što će se dogoditi. Ovo je svakako vijest.

The word God is for me nothing more than the expression and product of human naivete. The Bible is a collection of honorable, but still purely primitive legend which are nevertheless pretty childish.

@xceed
pa jasno je što će se dogoditi-ekipa koja je već unutra napumpat će virtualno kupnju da navuku pokojeg naivca na bid, a u 13,00 iskrcat će se po onima koji nasjednu. jednostavno….

moje pisanje nije preporuka za kupnju ili prodaju dionica, nego osobni stav i razmišljanje

nikolson, samo trebate ući. onda će sve štimati. obraćenje se to zove

[emo_smijeh] DOBRA! [emo_smijeh]

Glupo je sad pričati što će biti u 13h, vidjet ćemo… Ali čini se da se već počelo drukati na veliko…

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

Prema ovim pokazateljima zaista je podcijenjena. P/B daleko ispod 1, a BVPS je na 269,50 (tri i pol puta iznad sadašnje cijene na burzi). Ovaj ADZ-ovac nudi čak dupli BVPS. No sačekajmo 11,00 sati da vidimo igre i igrice. Možda se uključimo.
http://www.mojedionice.com/dionica/ZVCV-R-A

The word God is for me nothing more than the expression and product of human naivete. The Bible is a collection of honorable, but still purely primitive legend which are nevertheless pretty childish.

@xceed
pa jasno je što će se dogoditi-ekipa koja je već unutra napumpat će virtualno kupnju da navuku pokojeg naivca na bid, a u 13,00 iskrcat će se po onima koji nasjednu. jednostavno….

vidim, sinko, još ste niste obratili. kratak je život, a neprijatelj nikada ne spava

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

hahaha danas svi drukaju za dolje, naravno u cilju jeftine kupnje. Sutra ce vjerojatno 99% komentara biti pozitivno, jer ce se svi nakrcat.

S obzirom da je poseban režim trgovanja, nije se baš jednostavno nakrcati po željama i željicama.

U 13 sati će biti ništa kao i do sad, jer burza kod nas nije da se mali bogate, deja vu.

a što ako je ova “vijest” samo u ulozi dizanja interesa kod ulagača radi nečijeg iskrcaja?
pogledajte si malo kad je famozna firma osnovana? s kojim novcem? recimo da skupština prijedlog dokapa ne prihvati ili dokapitalizator naglo odustane, što ćete onda s novokupljenim dionicama?

možete mi brisati nick, ali ne možete obrisati istinu u raskrinkavanju forumskih drukera i navlakača!

Stavit će oni to u blokadu i prije nego se u 13.00 sati odrade transakcije.

Ima zainteresiranih za rast cijene.
http://www.mojedionice.com/trg/IzvDionicariPromjeneSve.aspx?idNac=2&idDCar=4340

http://www.zvecevo.hr/2014/07/19/

New Report

Close