Sutra jedino ostaje nada da ne znaju svi za ovu vijest pa možda i uspijem nešto uloviti…
Danas nitkom ne valja, jer ju nitko nema. Sutra ce se svi preskakati i tamo poslije pola 2 nakon drazbe uravnotezenja ce svi pricati kako je ovo parava prilika, ne bi li kupljeno za dan- dva prodali.
Vidim da euforija raste, ali ne znam će mu se mali dioničari vesele to što Zvečevo skuplja kapital, Belje smanjuje temeljni kapital, Zvečevo podiže, kako kome paše, a mali dioničari gube na svemu, praksa duži niz godina.
Imao sam dionice i više ih nemam, ali ako bude veliki uzlet uvijek se stignem pridružiti i ja nešto usput zaraditi, ali dragi moji stvarno ne znam čemu euforija mislite da će vam netko drugi podignuti cijenu tržišnu samo Vi sami je možete podignuti skupa sa mnom ja vas slijedim, rekao sam da i ja moram svoj temeljni kapital povećati, još samo jedna u nizu igrica, nije nagovor na kupnju ni prodaju sve po vlastitom nahođenju, oprez mnogi su se navukli pa poslije kukaju.
Puno sam čitao na forumu pa gubio došlo je vrijeme otrežnjenja ništa nije učinjeno da bi mali dobili tako je i u ovom primjeru. Deja vu.
samo se ti zaleći unutra…čini mi se da većina uopće nije shvatila poantu ove vijesti
to stoji, vijest je tu, ali što ona točno znači – obični dokap, strateško partnerstvo, bildanje prije prodaje itd. – ne mogu dokučiti. ali vijest je dobra, ne vidim kako može biti loša. čako i ako je običan dokap posrijedi, to će lijepo pročistiti krvnu sliku i zgusnuti naše dionice. ja sam za
Dobro, ako već ja nisam shvatio poantu priče, jel ima netko dobar da mi objasni…
Poseban režim trgovanja dat će posebnu draž i dramaturgiju, dok je ubrzano ne prebace u redovan.
zvečevo je već par mjeseci u redovnom režimu trgovine.
a što se tiče teksta, alvir je u pravu. pa ne mogu zvečevo i lasta čapljina kao dio zvečeva vrijediti 70 kuna po dionici . to ovaj iz zadra očito shvaća pa će uložiti novce. uglavnom, što god bilo, ovo je dobra vijest za zvečevo i korak u pravom smjeru.
Ti si delboy očito u zimskom snu u srid ljeta kad misliš da je Zvečevo u redovnom režimu.
A taj iz Zadra sigurno nije taj koji ulaže novce.
A da je vijest dobra, jest svakako.
ne znam što se iza brda valja, ali velika sumnja se rađa oko svega kad čovjek pročita članak [emo_vrtimise]
http://www.tportal.hr/vijesti/biznis/344594/HDZ-ovac-iz-Zadra-ulaze-40-milijuna-kuna-u-Zvecevo.html
Pa jedna informacija se uvijek može na više načina protumačiti…
Dakle, čovjek nudi 536kn za nešto što u ovom trenu vrijedi 70kn, a čovjek valjda ulaže s ciljem da zaradi a ne da izgubi novce, što vodi ka zaključku da i on na tih svojih 536kn očekuje neku premiju…
Druga stvar, čovjek nudi 536kn, firma osnovana prije koliko? Pola godine? Znači da novac nije mogao dobiti od banke, banka ne daje novim firmama toliko novaca osim ako ne jamčite vlastitom imovinom… Od tud se nameće pitanje, odakle čovjeku novci? Vlastiti? Ili samo zastupa nekog većeg?
Kako god protumačili ovo, budimo iskreni, ni u kojem scenariju ne može biti loše za samu cijenu dionice, pa ni za ZVCV, ipak je to novi kapital i dobro dođe…
Pa jedna informacija se uvijek može na više načina protumačiti…
Dakle, čovjek nudi 536kn za nešto što u ovom trenu vrijedi 70kn, a čovjek valjda ulaže s ciljem da zaradi a ne da izgubi novce, što vodi ka zaključku da i on na tih svojih 536kn očekuje neku premiju…
Druga stvar, čovjek nudi 536kn, firma osnovana prije koliko? Pola godine? Znači da novac nije mogao dobiti od banke, banka ne daje novim firmama toliko novaca osim ako ne jamčite vlastitom imovinom… Od tud se nameće pitanje, odakle čovjeku novci? Vlastiti? Ili samo zastupa nekog većeg?
Kako god protumačili ovo, budimo iskreni, ni u kojem scenariju ne može biti loše za samu cijenu dionice, pa ni za ZVCV, ipak je to novi kapital i dobro dođe…
tko zna što će i da li će uopće biti? možda prijedlog uopće ne prođe na skupštini? možda je cilj lansiranja ovakve bombastične vijesti nakratko dići cijenu dionice da se netko iskrca jer u ovakvom režimu trgovanja ne može prodati veće količine?? puno pitanja, ali po meni ovdje nešto debelo ne štima.