liddl je zloduh hrvatske. ciljano idu protiv hrvatske proizvodnje , ne želi ni hrv povrće, ni voće, čak ni ribu, nego sve dovlače. naš svijet je siromašan i kratkovidan pa ne uviđa da kupujući strano ubijamo sami sebe. hrvatska zna proizvesti koju tisuću proizvoda, ostalo moramo uvesti, a mi i to što znamo proizvesti, zatučemo u zemlju.
zvečevo čokolade su prvorazredna kvaliteta. točka. poslovanje nije. nažalost
zbog lošeg poslovanja cijena je sa 600 pala na 70 kuna. ali neki bi da ide na 7 lipa. to je legitimno, ali pričati gluposti o kvaliteti pokazuje svu zavist našeg naroda i želju da sve naše propadne kako bi kupovali najbolje – njemačko. jer, tako su im roditelje učili dok su radili na bauštelama i štajgama po njemačkoj da je sve na svijetu najbolje ako je njemačko. pa izvolite – dobar vam tek. a mi , seljačići iz bijedne državice, mi ćemo jesti hrvatsku čokoladu jer si njemačku ne možemo priuštiti.
Ljudi moji o čemu vi pričate tko osporava kvalitetu proizvoda Zvečevo, ali po meni nisu br. 1 po kvaliteti, a još manje po konkuretnosti i to se vidi po poslovanju.
Hrvatsko društvo je osiromašeno ljudi kopaju po kantama, nemaju za režije normalno je da danas ljudi gledaju svaku kunu, znači moraš biti konkurentan i zadržati kvalitetu proizvoda tako da ljudi steknu naviku kupovanja Zvečevo proizvoda.
A što se tiće dionica po kojoj vi matematici mislite da dionica vrijedi više nego što je danas na tržištu pa se sa njom trguje svakog mjeseca par puta po nekoliko komada. Uostalom što Vi koji mislite da vrijedi ne podignete cijenu trgovanja i ne trgujete sa tom dionicom nego pričate kad dođe strani investitor kupovat će po 400, 500… 800.. 1300 kuna.
To sve što se da pročitati na vašim postovima je samo vaša želja koja može biti ostvarena za godinu, pet, deset godina ili nikada, vjerojatno nikada.
Zapamtite treba biti konkurentan na tržištu a pogotovo na hrvatskom i u regiji jer Mi smo malo tržište, a dobro osiromašeno.
Kvaliteta čokolada nije upitna pa ni finoća okusa, ali nemojte pričati da čokolade Milka, Kraš, Kandit ne valjaju i usput Kraš i Kandit su domaći konditori pa su konkuretniji na tržištu od Zvečeva ono što mogu primijetiti.
Želim da Vam se san ostvari, ali java je nešto sasvim drugo.
Ultima ulaganja d.o.o misle da su im čokse skroz OK pa rade dokapitalizaciju od 536 kuna per share. Postaje li san java?
http://zse.hr/userdocsimages/novosti/JCAhQnHxgdMbj7wB8EjmeA==.pdf
jako dobre vijesti – po 200 kn što smo gotovo svi platili ispod 100 kn. lijepo podebljanje kapitala i zgušnjavanje dionice.
Ja zivim i radim u njemackoj,kupujem njihove cokolade,ali nema mi nista draze da kad dodem doma,kupim i nasu Mikadu,ili ti bronhi bonbone,a tek Kiki.Sve super,ali jedno morate znati,na policama Reala(prije Walt-Mart)nema nasih proizvoda,pa kako da ih kupite,oprostite ima a to je Vegeta i Sljivovica od Badela,dizein je ostario,nasuprot ostalim alkoholnim picima koji se nalaze na policama.nezamjetljiv je ,nikakvi marketing,pa sto ocekivati onda od naseg proizvoda.
I jos jedno moje iskustvo,sa firmom bili u tvornici neke svicarske tvornice cokolade.Pokazali nam iznutra proizvodnju,na pocetku prije nego sto ulazis u proizvodni pogon je mali ducancic sa njihovim cokoladama i pralinama,zaboli te glava kad vidis cijene.100gr.=10 eura otprilike,obiteljska tvornica,laga cu sada koliko se dugo nalazi u obiteljskim rukama,izvoze za Dubai,Japan itd..
Ja probala NISTA POSEBNO,da bi ostao paf.A to su ti svizarci,rekli bi njemci…i to vam je to,specijalizirali seu tom pravcu.I zato imaju ime.
jel ovo zajebancija ili što. 536 kuna po dionici u dokapitalizaciji??? nevjerojatno, a novi kapital se uplaćuje u novcu. fenomenalno je i ovo isključivanje postojećih dioničara…kao da bi mi platili 536 kuna po dionici…hehe. pa ne treba se alvir nas siromaha bojati, a niti bakića. sumnjam da bi on plaćao 536 kuna za dionicu danas kad je cijena 76 kuna. zanimljivo postaje ovdje.
Po 536 kuna. Imaš disleksiju?
u pravu ste – nominala ide u temeljni, a sve iznad (tj 336 kn po dionici ) u kapitalne rezerve.
OVO JE ZASTRAŠUJUĆE. to znači da ljudi financijaši u ovom trenutku cjene fer tržišnu cijenu, dakle ne burzovnu, ne knjigovodstvenu, nego neto utrživu cijenu na 536 kn. 7 PUTA VIŠE OD BURZOVNE. ako je i od grobexa, previše je.
to znači da onaj koji plaća, a to su vjerojatno banke kreditori, procjenjuju dionicu na više od 536 kuna??? jer kapital se plaća u novcu…nevjerojatno. a ja bih rekao da će preuzimanje…nema što drugo biti jer ovo je suludo.
a gdje ćemo stati u ponedjeljak…baš me zanima…