Zašto danas prognozer nije pocistio kad je imao priliku, izgleda da budem ja morao počistiti do određene cifre i ući u top 10
Jer mi nema dovoljne količine!
Molim prodavača ovim putem da stavi 250-300kom na 65-70kn i pokupit ću!
Smiješan je prodavač, čim mu se postavi kupovni nalog dečko pobjegne.
E sad više ne mislim postavljati na 65kn pa čekam na 50kn.
Ionako dosta forumaša kaže da ne vrijedi, pa zašto plaćati više??? [emo_smijeh]
Smiješan je prodavač, čim mu se postavi kupovni nalog dečko pobjegne.
E sad više ne mislim postavljati na 65kn pa čekam na 50kn.
Ionako dosta forumaša kaže da ne vrijedi, pa zašto plaćati više??? [emo_smijeh]
Ne laprdaj. Ako mislis kupiti stavi nalog i pokupi.
Djecje price ostavi za drustvo u 8b.
što ima novo sa zvečevom? cijena je vidim smiješna, pa ipak je to solidna firma bez obzira na zaduženost jer dugove uredno podmiruje. meni se čini da će i zvečevo i kandit, a možda i kraš u idućih 5-10 godina biti progutani od neke velike korporacije. što mislite o tom scenariju? što je s kupnjom gorenjke u sloveniji? od toga se odustalo ili je natječaj poništen?
novo je to , tj staro da neki šire lažni optimizam i pokušavaju navući nekoga da prodaju svoje. i to im ne ide jer to loše rade. ako je zvečevo tako dobra firma, imate za dokupiti po smiješnim cijenama. čim počnete, cijena će gore i svi zadovoljni.
nadam se da pritom ne misliš na mene, obzirom sam dioničar zvečeva skoro 10 godina. no, ako si meni uputio ovaj post, obavještavam te da ne kupujem dionice od 2008, da čekam kraj krize i onda možemo razgovarati o prodaji. sada mi ne pada na pamet prodavati išta, pa tako ne niti dionice. sada komentiram postojeće stanje, možebitne poslove, možebitna preuzimanja po okončanju krize itd…tako bi se trebalo pričati na svim temama jer tko bi ovdje mogao ikoga na išta navući budući da su cijene na povijesnom minimumu.
Ako jh nemaš namjeru prodavati onda ih kupi po smješnim cijenama i ja sam dioničar od 2008 i kupovao sam ih po 430 kn, a sad sam ih prodavao po 50-ak kn i prebacivam se na likvidnije dionice jer mi je Zvečevo donijelo čisti pušing, totalno mrtvilo i nagovor forumaša da se kupi po smiješnim cijenama samo neznam koja je to smiješna cijena 10-ak kn i nije nagovor na kupnju i prodaju i sam sam dioničar Zvečeva.
Imam ga dovoljno u odnosu na ostatak dionica. Pravopis ti je očajan btw. Hitno upiši večernju školu ili nemoj pisati jer ovo zaista govori više o autoru od bilo kojeg podatka. Meni su ovo smiješne cijene, nekome su previsoke, nekome dno, drugome vrh…postoje zato i neki fundamenti, barem okvirno, iako je sve psihologija, a fundamenti su skoro pa ništa na ZSE.
Špekulant sa završenom večernjom školom, pa mislimo da smo doktorirali i da ostalima možemo prodavati maglu. Početak rečenice malo slovo, kandit, zvečevo, kraš, gorenjka malo slovo. Stvarno ne mogu vjerovati kakvih likova ima. To djeca uče u 1 a.
Špekulant sa završenom večernjom školom, pa mislimo da smo doktorirali i da ostalima možemo prodavati maglu. Početak rečenice malo slovo, kandit, zvečevo, kraš, gorenjka malo slovo. Stvarno ne mogu vjerovati kakvih likova ima. To djeca uče u 1 a.
Opet katastrofalno izražavanje. Sad sam uvjeren da te ne bi primili u večernju školu. Malim slovima piše se na internetu, to je uobičajen način pisanja prihvaćen i od strane jezikoslovaca ako te baš zanima. Ali, evo, sad sam napisao sve sa točkama i zarezima da ti ne umaram oči obzirom očito ne čitaš puno knjiga. Ili odgovori pristojno na prethodno pitanje ili šuti. Nije te nitko tražio da komentiraš pisanje članova foruma.
nadam se da pritom ne misliš na mene, obzirom sam dioničar zvečeva skoro 10 godina. no, ako si meni uputio ovaj post, obavještavam te da ne kupujem dionice od 2008, da čekam kraj krize i onda možemo razgovarati o prodaji. sada mi ne pada na pamet prodavati išta, pa tako ne niti dionice. sada komentiram postojeće stanje, možebitne poslove, možebitna preuzimanja po okončanju krize itd…tako bi se trebalo pričati na svim temama jer tko bi ovdje mogao ikoga na išta navući budući da su cijene na povijesnom minimumu.
zvečevo je brend i u iole normalnim okolnostima to bi bila bonbon dionica. ali, hrvatska tone već petu godinu i ljudi štede i na mlijeku kako reče direktor lure, a kamoli ne na čokoladi. jedini izlaz je izvoz, zvečevo ima izvoz, ali koliko god ulože u izvoz, toliko izgube doma jer prodaja klizi i klizi. nemaju ljudi novaca, a pristupom u eu pale su sve carinske barijere, uvoze se čokolade po 2,5 kn po 100 grama i to ruši i one preostale marže.
mislim dakle da nije toliko stvar u zvečevu, koliko u okruženju kojeg zvečevo ne može promijeniti.