ZVCV (Zvečevo d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ZVCV (Zvečevo d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kontra ofanziva….tko se ne povuče … [thumbsup]

zvečevo treba detaljno analizirati i kad se tome tako pristupi i kad se usporede prometi otprije 5-10 godina i danas vidljivo je da je vrlo malo ljudi prodavalo dionice od onih koji su kupovali 2000-2008. Glavnina prometa ostvarivana je između 450 i 500 kuna, a bilo je dosta prometa i na razinama iznad 500 kuna. ti ulagači kupili su dionice i sada čekaju. teško da će itko prodavati ispod razine tadašnjeg tehničkog dna koje u stvari niti nije izmijenjeno tako da se znatnije povećanje prometa ne može očekivati na razinama ispod 425 kuna. tek tada ćemo gledati velike promete, dok ćemo do tada čekati na ovakvim prometima odluke većih iz top 10 (moguće i bakića) da dignu cijenu na prijašnje razine. tek onda će početi preslagivanja jer fondova ovdje gotovo da i više nema.

jel nije malo nadobudno očekivati razine 400-500? makar vidimo da se tržište na veliko diže s dvoznamenkastim rastom na podosta primjera.

kako misliš nadobudno? pa ja to ne očekujem prije 2-5 godina, ovisno o ekonomskom stanju. nisam rekao kad će se ostvariti targeti, no moj je preko 1000 kuna i to unutar 5-10 godina. ne žuri mi se. mlad sam.

...povijest se ponavlja...

ok, kroz neki period će vjerojatno biti. pogotovo ako nastavi tom putanjom.
nemaju svi mladost. 🙂

danas odmaramo da se ne povuče prodaja. ionako je tanka. za novih 600 treba očistit sve do 127,50

Ma cher Odette,

mislim da mi odmaramo malo duže, dok se ne riješi državni paket. Zar ne vidite kako nas štopaju. Možda, uz veliki pritisak dozvole do 130 kn, ali dalje (još uvijek) ne.

Avec amour,

Monsieur Swann

Eating Chocolate Regularly May Make You Leaner, Survey Suggests
http://www.bloomberg.com/news/2012-03-26/eating-chocolate-regularly-may-make-you-leaner-survey-suggests.html

Tko bi to rekao! 😉

Ne znam da li ste primjetili, ali Zvečevo je otvorilo dvije trgovine u Zagrebu. Jedna je u Tratinskoj, a druga je Sigetu.

Granica 110 kn…probijamo sutra ili drugi tjedan… [thumbsup]

Ma cher Odette,

U katoličkoj zemlji na Veliki petak dijeliti čokoladice?! E za to treba biti sposoban! Nevjerojatno!

Avec amour,

Monsieur Swann

Zvečevo instalira novu proizvodnju liniju: Čokoladom do novih radnih mjesta

Zvečevo je posljednjih godina u nove tehnologije uložilo gotovo 12 milijuna eura. Upravo instaliraju nova postrojenja za preradu čokolade u kojem su zaposlili osamdesetak novih radnika. Ukupno ih je petstotinjak.

Na europskim tržištima završi 40 posto proizvoda. Oni s certifikatom halal izvoze se u Jordan, a s košer u Izrael. Iduće godine, nakon punopravnog ulaska na tržište Europske unije, izvoz planiraju udvostručiti.

http://www.seebiz.eu/zvecevo-instalira-novu-proizvodnju-liniju-cokoladom-do-novih-radnih-mjesta/ar-31698/

Bolje vrabac u ruci, nego riba iza ormara! [cool]

Njime će ne samo udvostručiti kapacitete, nego i osigurati ono najvažnije – nova radna mjesta.
Ajde da i mi onda udvostručimo nešto,cijenu naprimjer… [thumbsup]

New Report

Close