ZVCV (Zvečevo d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ZVCV (Zvečevo d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Imam 450kom Zvečeva, volio bi da kriza potraje još 6mjeseci da kupim još 450komada!!!
[thumbsup]

GOLUB i SMART - od 1milje kuna do bicikle jer KSST-R-A padaju ko klada! A mora zaorati tek ka 250-350kn!!!

Imam 450kom Zvečeva, volio bi da kriza potraje još 6mjeseci da kupim još 450komada!!!
[thumbsup]

Nemaš brige neće kriza nikud pobjeći [sad]

Alvir kupio 20000 od Plamena. ide ponuda za preuzimanje.

Da,po 88,8 kn… [thumbsup]

jel to ljudi moguće? da je alvir od plamena uzeo 20.000 dionica na ovim razinama, a kad je cijena bila 500 kuna onda je navodno plamen tu količinu uzeo od alvira…hoće li netko provjeriti i obavijestiti hanfu kako bi i ovdje dobili ponudu na 500 kuna? ovih 88 neće me zadovoljiti, ali 500 bi bilo sasvim dovoljno čak i za mene. pa ne mogu oni tako šarati . svi znaju da su direktor plamena i alvir prijatelji – dakle ako je sve ovo istina onda je ovo zajedničko djelovanje u pravom smislu riječi, uz manipulaciju cijenom. molim one od vas koji imaju vremena da provjere ovo.

...povijest se ponavlja...

Ne znam o kakvoj ponudi vi pričate pa Alvir nema nikakvu obvezu davanja ponude, u obvezi će biti ako kupi i ove dionice od države.
Osobno sam više pesimista nego optimista vezano za financijske pokazatelje i žao mi je da nisam izašao na cca 150 kn/dionici iako bih i tada bio na gubitku. Sada stoje u ormaru i skupljaju prašinu.

Mislim da Alvir nema namjeru prodavati firmu, a s druge strane rezultati nisu dobri. Čak i da se danas odluči na prodaju nisam uvjeren da bi mogao postići cjenu veću od one po kojoj je kupio većinski paket.

Ne znam o kakvoj ponudi vi pričate pa Alvir nema nikakvu obvezu davanja ponude, u obvezi će biti ako kupi i ove dionice od države.
Osobno sam više pesimista nego optimista vezano za financijske pokazatelje i žao mi je da nisam izašao na cca 150 kn/dionici iako bih i tada bio na gubitku. Sada stoje u ormaru i skupljaju prašinu.

Mislim da Alvir nema namjeru prodavati firmu, a s druge strane rezultati nisu dobri. Čak i da se danas odluči na prodaju nisam uvjeren da bi mogao postići cjenu veću od one po kojoj je kupio većinski paket.

Nije u obvezi, ali bi mogao biti ukoliko mu se dokaže zajedničko djelovanje sa plamenom. ajde vi iz financijskog sektora nađite neke poveznice i fino prijavite pa će nam dati ponudu na 500 kuna.
Inače, vidim na policama nove proizvode i agresivnu kampanju za mond. Lijepo. No, nakon ulaska u EU očekujem da će zvečevo biti preuzeto od nestle-a ili drugog velikog proizvođača jer alvir ne može opstati s ovako niskom cijenom dionice. Jednostavno, netko će doći i počet će kupovati kao lud, a za onih par % preko 50% neće biti problem – banke će ga stisnuti i morat će prodati. zato mu je pametnije da odmah digne cijenu do razine neisplativosti za potencijalnog kupca. Prošli put odbio je 800 kn po dionici. Baš me zanima bi li danas to odbio? Moš mislit….

@ delboy

danas mu nitko ne bi ni ponudio 800kn/dionici

i zašto si moderiran?

@ delboy

danas mu nitko ne bi ni ponudio 800kn/dionici

i zašto si moderiran?

mislim da bi mu nestle ponudio i više od 800 kuna, ali on i dalje misli da može sam u EU.
Što se moderiranja tiče, pitaj nadležne. Jučer su obrisali moj odgovor pa ga ponavljam. Ako ništa, a ono da ga naši dragi moderatori ponovno pobrišu jer oni brišu sve što valja, a puštaju sve što ne valja.

U očekivanju izvješča… [thumbsup]

srećom zvečevo ima firmu u BiH pa ulazak u EU neće biti problematičan za ovu firmu, iako ja i dalje mislim da će zvečevo biti prodano primjerice Kraftu ili Nestleu. Teško će se alvir oduprijeti ponudi, a ja se nadam da će biti izdašna.

srećom zvečevo ima firmu u BiH pa ulazak u EU neće biti problematičan za ovu firmu, iako ja i dalje mislim da će zvečevo biti prodano primjerice Kraftu ili Nestleu. Teško će se alvir oduprijeti ponudi, a ja se nadam da će biti izdašna.

Zvecevo ima podruznice u BIH, a problema bi moglo biti – CEFTA:
http://www.poslovni.hr/vijesti/kras-vodi-frontu-za-spas-sektora-nakon-izlaska-iz-cefte-195747.aspx

New Report

Close