ZVCV (Zvečevo d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ZVCV (Zvečevo d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Nije dobro biti toliko zaljubljen u svoje dionice kao delboy u zvcv, lrh, tisk, jdtc..

nisam ja u ništa zaljubljen nego sam zaglavio u tim dionicama, a ne pada mi na pamet da ih prodajem na ovim smiješno niskim razinama. zar misliš da se cijene vrate na one po kojima sam kupio, da ne bih prodao? grdno se varaš. A ponajmanje mi trebaju sugerirati dupli nickovi što da radim i kako da se ponašam.
Ovdje je sve puno ljubomornih i jalnih ljudi koji se tješe svojom situacijom tako da napadaju iskrene ljude. Neka, ali navečer u osami svog doma sjetite se svojih kredita i neimaštine. Tješite se da je meni loše, bit će vam bolje. A u gubitku sam vrlo malo novaca u apsolutnom iznosu. Dakle, ništa za vas milijardere koji se rugate nama pravim milijunašima.

...povijest se ponavlja...

Naručivanje 3.proizvodne linije znači i širenje! Da li je to NESTLE odlučio prebaciti proizvodnju na Zvečevo? Možda u krizi Alvir i popusti pa prodao po prvobitnoj ponudi 800kn po dionici?

GOLUB i SMART - od 1milje kuna do bicikle jer KSST-R-A padaju ko klada! A mora zaorati tek ka 250-350kn!!!

Naručivanje 3.proizvodne linije znači i širenje! Da li je to NESTLE odlučio prebaciti proizvodnju na Zvečevo? Možda u krizi Alvir i popusti pa prodao po prvobitnoj ponudi 800kn po dionici?

uvjeren sam da bi zvečevo moglo biti potencijalna akvizicija nestle-a u regiji. surađivali su nekad intenzivno, onda se nestle povukao iz regije a sada u vrijeme krize treba se širiti pa se nestle polako vratio. a te njihove čokolade koje se nude kod nas nisu ni sluga zvečevu. možda sada gazda popusti pa proda zvečevo? tko zna…

DA li bi mogao navesti link za tu ponudu od 800 kn? U protivnome bi ovaj post mogao biti okarakteriziran kao ciljana dezinformacija, a i Hanfi bi mogao biti zanimljiv.

Počelo je....

DA li bi mogao navesti link za tu ponudu od 800 kn? U protivnome bi ovaj post mogao biti okarakteriziran kao ciljana dezinformacija, a i Hanfi bi mogao biti zanimljiv.
[/quote]
A koji si pak ti? Staro lice s novim nickom,al za razliku od mene nemate obraza pa se predstaviti.
Činjenica jest da postoje sastanci Alvira i uprave NESTLE-a,a to mogu potvrditi i oni koji rade tamo!
Nadalje moja rečenica je završila upitnikom, dakle moguće je, al i ne mora biti.
U svakom slučaju veselim se jeftinim mezama ove dionice. A Vi kolega izvolite prvo naučiti čitati.

GOLUB i SMART - od 1milje kuna do bicikle jer KSST-R-A padaju ko klada! A mora zaorati tek ka 250-350kn!!!

ove cijene su smiješne. to je jedino što ću napisati. gledam ovog samodola i pitam se kad će alvir dobiti obvezu preuzimanja budući da je plamen kupovao po 500 do 550 kuna ovaj biser od dionice….a plamenov direktor mu je navodno prijatelj….

gledam ovog samodola i pitam se kad će alvir dobiti obvezu preuzimanja budući da je plamen kupovao po 500 do 550 kuna ovaj biser od dionice….a plamenov direktor mu je navodno prijatelj….

Kada je kupovao na tim razinama dionice?

gledam ovog samodola i pitam se kad će alvir dobiti obvezu preuzimanja budući da je plamen kupovao po 500 do 550 kuna ovaj biser od dionice….a plamenov direktor mu je navodno prijatelj….

Kada je kupovao na tim razinama dionice?

[/quote]
Kupovao je kada je već vrijedio novi zakon po kojem daje ponudu kada skupi još 10% zvečeva.

Imam 390kom Zvečeva i nadam se još kupiti toliko pa molim ako može cijena ostati na ovim razinama još par mjeseci jer stiže neka kinta.

Ma cher Odette,

potvrđujem onu priču o Nestleu i 800kn, ali napominjem da je to bilo prije krize. To sada ne znači apsolutno ništa. Možda jednom hoće, ali uskoro – nikako.

Avec amour,

Monsieur Swann

M.,

Ma cher Odette,

potvrđujem onu priču o Nestleu i 800kn, ali napominjem da je to bilo prije krize. To sada ne znači apsolutno ništa. Možda jednom hoće, ali uskoro – nikako.

Avec amour,

Ok Plejboj, ali kriza je prisutna i priča o 800kn ako je i bila – trenutno nije relevantna. Siguran sam da Zvečevo ima prostora za rast i razvoj, a time i još bolje poslovne rezultate. Nova marketinška kampanja je prisutna na nacionalnoj televiziji u kojoj je glavni lik , pogodite tko – Ćiro [wink]

Srdačan pozdrav

ako je prije krize nuđeno 800 kuna pa odbijeno, neka sada pokušaju ponuditi 500 kuna da vide hoće li to biti odbijeno. kladim se da hoće pa onda neka onda opet ponude 800 kn i mislim da bi ovog puta to moglo biti prihvaćeno na zadovoljstvo alvira, njegove obitelji i nas malih dioničara. ionako alvir dobro zna da će nakon 2013-14 biti preuzet prijateljski ili neprijateljski jer ovako male firmice bivaju progutane dok kažeš "mond".

New Report

Close