U roku 6mj. plan je prodati 500-600kom (zasada) na cijeni 400-420kn.
gospon Machete.
– prevedeno to bi bilo nekako ovako,
– sada prodati, pa čekati niže, puno niže pa ponovno kupiti.
– znam kako imate cca 12.500kn, te mi sada nije jasno koliko mislite da će ZVCV pasti kako bi vi s tim novcima kupili 500-600 dionica.
– I love this game.
Pozdrav !
E…sad si bubnuo…
da znaš kakvo je konsolidirano…sad bi kupovao, pa onda na """"up """ prodavao .
E…sad si bubnuo…
da znaš kakvo je konsolidirano…sad bi kupovao, pa onda na """"up """ prodavao .
konsolidirano je zadnjih godina bilo loše jer su Ljubljana i beograd radili gubitke tako će vjerojetno biti sada.
Naravno treba pričekati 2 kvartal.Kad gledam godišnje za 2010. i promet od 210 mil. kuna zapitam se kolika bi dobit bila po dionici kada bi neto profitna margina bila 5 %,što je za ovu industriju osrednji rezultat.Negdje cca 30 kn po dionici.Ili još bolje prihod od 300 mil. kn i neto marža 7 % u narednim godinama.Firma se nalazi u fazi ulaganja i proboja na tržište ali kroz par godina bit će pravi hit na burzi,kao što je već i bila svojevremeno…Naravno o mogučnosti preuzimanja drugi put (book x 2,x3). [thumbsup] [thumbsup] [thumbsup]
http://www.poslovni.hr/vijesti/philips-i-nestle-sklopili-akvizicije-u-kini-182995.aspx
nestle kupuje okolo, što mislite može li ZVCV biti zanimljiva akvizicija u budućnosti pošto se prije spominjala neka strateška suradnja. sad su u fazi ekspanzije, kakvi su planovi nestle-a za ovu regiju…
meni je zvcv super… imam nešto sitno dionica, još od vremena kad je isplaćena zadnja dividenda… kasnije kupovao po 80 kn i sveukupno sam oko nule… zapravo sam u dionici iz sentimentalnih razloga 8-), pa mi samo žao da tu gore na sjeveru nema koji diskont ko u slavoniji (i sisku).
nema bolje čokolade od 3x kn/kg za lom brusnice u diskontu.
obzirom da vidim da bi svi tu nešto zarađivali i da se non-stop nešto raspravlja, preporučam smirenje, skok u diskont i uživanje u čokoladi… jer ak nas kupi nestle ne vjerujem da će za tu siću više biti tako dobre čokolade.
(što se tiče redovne ponude po trgovinama, držim da smo preskupi, iako kvaliteta nije upitna. no, danas manje ljudi kupuje razmišljajući o kvaliteti, pa će radije kupit 80/100gr neke druge firme za kunu niže… al i low-cost varijante u nhl-u, konzumu, sparu (čak i u sloveniji, ispod 0,5eur kom) s potpisom zvečeva su čisto ok)
Nisam valjda jedini koji je ovdje "u minusu" [lol]
Ja sam ovdje u minusu 250000 kn
(što se tiče redovne ponude po trgovinama, držim da smo preskupi, iako kvaliteta nije upitna. no, danas manje ljudi kupuje razmišljajući o kvaliteti, pa će radije kupit 80/100gr neke druge firme za kunu niže… al i low-cost varijante u nhl-u, konzumu, sparu (čak i u sloveniji, ispod 0,5eur kom) s potpisom zvečeva su čisto ok)
Pa ima i u Zvecevu čokolade od 5kn (Braco i Seka), to nije nikako skupo.
A ona od 75% kakaa je jeftinija od drugih te klase, a odlična je.
Ma cher Odette,
Kad već razotkrivamo svoje udjele u Zvečevu, navodim da je prosječna kupovna cijena mog udjela 132kn. Svojevremeno sam kupio dvjestotinjak (250 možda, ne da mi se provjeravati) dionica po onih legendarnih 75kn na što sam posebno ponosan. Netko je nedavno istaknuo da je također kupovao taj dan (veljača 2009 ili tako nešto) tako da je sad poznato tko je grebao po dnu. Ako bude prilike, ponovno ću grebati.
Sad se opet poteže ta tema s Nestleom; svojevremeno sam i sam pisao o tome, ali čini se da od toga neće uskoro biti ništa. M. Alvir želi raditi sam. Vidjet ćemo, možda se nešto promijeni nakon razriješenja trakavice oko udjela bivšeg HFP-a.
Nisam dugo jeo Mikado, smanjujem slatko. Navečer deblja. Jedem uglavnom tamnu čokoladu. Frey s limunom – odlična je. Nije ni ona naša loša.
Avec amour,