90.g. uspješnog poslovanja i 600 radnika,
– ispravak netočnog navoda.
– a gospon Splićo je i inače sklon tome.
– trenutno firma ima 425 zaposlenih, odnosno 238 manje nego prije 5 godina.
– I love this game.
Pozdrav !
Zvečevo mjerkam već par godina, zanimljivo mi je za dodati na ovim razinama u value dio portfelja. No, uvijek kad ulete svježe pare, odlučim se za neku drugu neodoljivu priliku.
Samo Plamen tek uviđa da je olako izgubio dionice, novi nalog neće stavljati tako nisko. Cilj je kupiti 20.000kom HFP-a što je moguće niže. Da će pri tome žrtvovati 5-6 tisuća komada moguće je.
Eto sad su kratili 3500kom, koliko se još mogu zezati? Na 118kn malo teže! Možda izlože veliki nalog na 200kn ili 250kn. Sjetimo se Vira kad mu je P/E na 8-9 kao sad Zvečevu, pa narastao je 250%, sa 200kn na 550kn, neće ni ovdje biti drukčije.
Glede zaposlenih tvornica u Požegi ima 425 radnika, to je točno kako kolegica Ivana je pročitala (nevjerovatno da zna čitati!!!), al ima i Čapljinska Lasta 180 uposlenih pa je to ipak 600 radnika kako sam i napisao. Ova firma je barem 200% daleko bolje ulaganje nego KODT na ovoj cijeni i zato tržište će to i pokazati makar Ivani bilo krivo. Sutra smo na 150kn, proboj te razine, a bit će u 1-2 tjedna otvara širom vrata do 200kn iako su pravi otpori na 300+ razinama.
sad imamo potporu na kupnji [lol]
a prometa nigdi [lol]
ajmo tko će kupit taj 1 komad za blokadu [lol]
Pred kraj trgovanja opet će neko skinuti par komada po 135,xx i to je to za danas.Da je dobit veća za jednu "0" onda bi to išlo gore,ovako…Treba pričekati druge kvartale pa da se dobit popravi pa onda možemo lagano up.A do onda uživajmo u moru,suncu…
Ha ha ha, ajmo heroji zalupajte na 135kn , postavio sam Vam samo 500kom!
Jer nisam dovoljno kupio, ha ha ha…..
Gos.MACHETE koje drukanje ovdje,ide to na 150,200kn,pravi otporina +300,200% bolja od xy-r-a.
Pogledajte samo:Vaš link
Vjerojatno to znate.
Ha ha ha, ajmo heroji zalupajte na 135kn , postavio sam Vam samo 500kom!
Jer nisam dovoljno kupio, ha ha ha…..
Splićo svi zanju da rasprodaješ, ne moraš to javno objavljivat 😉
Splićo svi zanju da rasprodaješ, ne moraš to javno objavljivat 😉
Ne pada mi na pamet da rasprodajem, al ipak mi fali još 300kom pa malo plašim s 2 veća naloga.
Ne pada mi na pamet da rasprodajem, al ipak mi fali još 300kom pa malo plašim s 2 veća naloga.
[/quote]
Kolega Machette,
dajte onako iskreno. Kad i koju količinu bi Vi prodavali?
Da se možemo mi ostali ravnati.
dajte onako iskreno. Kad i koju količinu bi Vi prodavali?
Da se možemo mi ostali ravnati.
U roku 6mj. plan je prodati 500-600kom (zasada) na cijeni 400-420kn.