Ma cher Odette,
Zanimljivo, danas šutite. Brzo ćemo vidjeti tko to želi spriječiti našeg dragog M. Alvira da žrtvujući topa (otprilike 3800 dionica koje je prebacio na Plamen d.o.o. i stavio na prodaju) dobije kraljicu (udio u bivšeg HFP-a po ovim smiješnim cijenama). Ma neka me netko uvjeri da nije tako, molim vas, bit ću presretan, molim vas…
Avec amour,
u tu svrhu predlažem vama u zagrebu da temeljito provjerite ta trejdanja sa plamenom budući da je plamen kupovao dionice i pri razinama od oko 500 kuna. obzirom da je to stjecanje sa povezanim osobama, po meni tada je nastala obveza otkupa dionica od strane alvira i ekipe. ako se nekome da, neka provjeri tko je tada kupovao i neka pronađe poveznicu pa ćemo prodati svi po 400-500 kuna gazdi kojemu ćemo onda ispuniti želju da ima više od 75% dionica zvečeva pa neka s njima radi što ga je volja.
Ma kolega Delboy nema sekiranja, 420kn cijena je samo 6mjeseci daleko, makar nekima to sad djeluje nemoguće, al TA je egzaktna i kaže 420kn target br.1.
Samo za naznaku target br.3. je 1200kn.
[thumbsup]
cudi me da neki dobar fond ovo ne proguta onako, da se nadje…az profit je moj favorit. neka pociste sve do 200 kn u mjesec dana.
već se vidi 300 u prvih 10 na prodaji. jako lijep prizor. moguće je da će zvečevo najugodnije iznenaditi uskoro. ulazimo u EU, a ovakve tvornice u EU nema (vlastita mljekara, pogon za preradu kakaa i slično…). samo strpljivo
Danas je netko meznuo 184kom po 117,99kn, da bi netko srušio cijenu sa samo 1 dionicom.
Danas ću to samo tolerirati jer idući takav postupak ću prijaviti HANFI i USKOK-u za zlouporabu burzovne trgovine i tražiti da se dotični adekvatno kazni! Okretati graf sa samo 1 dionicom je zlouporaba! Ovim putem pozivam nadležne organe da preispitaju tko to ruši s 1 kom.
već se vidi 300 u prvih 10 na prodaji. jako lijep prizor. moguće je da će zvečevo najugodnije iznenaditi uskoro. ulazimo u EU, a ovakve tvornice u EU nema (vlastita mljekara, pogon za preradu kakaa i slično…). samo strpljivo
Uh, uh… Nepoznavanje materije.
Za Zvečevo bi puno bolje bilo da nikad nije niti imalo vlastitu mljekaru, bolje reći praškaru…
to ništa ne znači. nije višemilijunski iznos u pitanju pa ga se može pojest u jednom potezu a s druge strane ne znaš hoće li doć novi nalog kad se ovaj izgricka
Ja meznuo još malo da se nađe jer mi je Ivana7 rekla da Zvečevo ne vrijedi, a dobro znamo kako ona pogrešno sve govori kad nešto kupuje! [thumbsup]
Idemo do 400kn za 4-5mj.
ali stoji i činjenica da iza 2.333 na 118, prodaje ni nema. 8. nalog je na 300kn [shocked]
Veliki nestao bez traga!!!!
Ipak je 4milje malo za Zvečevo, al 350-450kn je realnost!