Da, mislim da je pravilno bosanski Hrvat (ili Hrvat iz Srednje Bosne).
Usput, Hrvati porijeklom iz Bosne i Hercegovine drmaju dobrim dijelom hrvatske privrede, a ne samo šećerom. Ali, preduga je priča (a nije ni tema) o tome na koji način mnogi od njih stekoše novac za kupnju firmi po Hrvatskoj…
E više ne kupujem po 109-110kn, sad sam se spustio ispod 100kn pa se nadam da ćete se istresati što više! I unaprijed hvala!
Evo i nove TA po meni!
3400kom i pitam se onda tko će prodavati????
Vjerovatno nitko normalan! Lijepo da kolega Bakić prodaje ADPL na vrhu i sprema CASH jer
ipak svi očekujemo od njega da bude potpora na kupnji da mi mali možemo kao pirane navaliti na posljednji niski nalog u ovom desetljeću.
Kakvo otezanje ovdje, najbolje da ex HFP riješi onih 20.000kom da likovi meznu pa možemo gore!
Al bar do 400-500kn jer je to neki minimum fair cijene!
Graf veli UP UP i samo UP, jako jako skoro…
Da je firma u krizi to je svima jasno dok gledamo Vatrene u Splitu.
Cijeli stadion reklama za MIKADO. Lijepo za gledati dok grickate MIKADO.
Nema se.To je baš sad očito, najbolje da svi prodate.
u pravu si mačete, ali graf veli isto rast i na Magmi , no ti si je prodao pa drukaš za pad (ili ga čak uzrokuješ prodajom rušeći cijenu pa ispada da si pogodio). Malo dosljednosti ne bi ti škodilo budući da je ovo što radiš već smiješno. Svi već znaju kad kupuješ, kad si prodao i kad ćeš prodati. Zar doista misliš da pisanje na forumu formira cijenu? Ako je tako, onda si naivan. Ovdje je jako malo dioničara, teško da će itko poslušati tvoje savjete.
Zvečevo obnovilo vozni park. Kupljeno (tako mi rekoše – nisam brojao jer sam prebrzo prošao) 18 automobila. Valjda 14 Punta ili nekih sličnih i 4 malo veća. Kažu da je to za trgovačke putnike… Imaju smisla za estetiku – svi auti su u boji nalik mikadu i starim zgradama Zvečeva…
u pravu si mačete, ali graf veli isto rast i na Magmi , no ti si je prodao pa drukaš za pad (ili ga čak uzrokuješ prodajom rušeći cijenu pa ispada da si pogodio). Malo dosljednosti ne bi ti škodilo budući da je ovo što radiš već smiješno. Svi već znaju kad kupuješ, kad si prodao i kad ćeš prodati. Zar doista misliš da pisanje na forumu formira cijenu? Ako je tako, onda si naivan. Ovdje je jako malo dioničara, teško da će itko poslušati tvoje savjete.
Potpuno se slažem.
Pratim te njegove postove koji idu, idu i idu, dok odjedanput je on vani. Tip se iskrcao. Koji lik.
Zvečevo obnovilo vozni park. Kupljeno (tako mi rekoše – nisam brojao jer sam prebrzo prošao) 18 automobila. Valjda 14 Punta ili nekih sličnih i 4 malo veća. Kažu da je to za trgovačke putnike… Imaju smisla za estetiku – svi auti su u boji nalik mikadu i starim zgradama Zvečeva…
14 auta ako su napravili dobar dogovor, to su mogli odraditi od kvartalne dobiti. redovno uzimam super i mond za 3 kn na tiskovim kioscima. nema boljih cokoladica za tu cijenu na trzistu.
Ma cher Odette,
Zanimljivo, danas šutite. Brzo ćemo vidjeti tko to želi spriječiti našeg dragog M. Alvira da žrtvujući topa (otprilike 3800 dionica koje je prebacio na Plamen d.o.o. i stavio na prodaju) dobije kraljicu (udio u bivšeg HFP-a po ovim smiješnim cijenama). Ma neka me netko uvjeri da nije tako, molim vas, bit ću presretan, molim vas…
Avec amour,