ZVCV (Zvečevo d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ZVCV (Zvečevo d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

toliko mrak da ne opravdava cijenu ni od 50kn

to sto ste napisali o 50 kn po dionici, nek netko proba pokrenuti proizvodnju cokolade u RH i nek prodaje u New Yorku svoju cokoladu, vjerojatno nece moci to napraviti za manje od tih 15-16 mil kn. Treba ulagati u stednju energije, smanjenje troskova, automatizaciju, a jos kad bi drzava malo rasteretila davanja, sve bi firme u RH uzletile. kupujmo zvečevo :-).

Kolega CONE, uzletjet će Zvečevo toliko snažno da ga budete prodavali po 1200kn uskoro.
Nego zašto je delegacija NESTLE-a opet bila u posjetu?

GOLUB i SMART - od 1milje kuna do bicikle jer KSST-R-A padaju ko klada! A mora zaorati tek ka 250-350kn!!!

nadam se da je tako. No isto tako cuh od jedne osobe da je gdin Alvir nesklon prodaji, pa bumo vidjeli kako se vrijeme i ljudi mijenjaju….a i cijena. Prije svega rezultati, pa nema brige za dionicare i radnike.

to da je nesklon prodaji je u redu. znači da će popustit tek na većim ponudama [thumbsup]

Kolega CONE, uzletjet će Zvečevo toliko snažno da ga budete prodavali po 1200kn uskoro.

splićo aj bježi odavdje samo rušiš cijenu. Svi znamo da se hoćeš istovariti na 120kn

Gdje piše da je bila OPET?

splićo aj bježi odavdje samo rušiš cijenu. Svi znamo da se hoćeš istovariti na 120kn

Zabunili ste se kolega, ja se trenutno utovaram…al Vi komotno prodajite.
Prodaja je uistinu razočaravajuća,…pa prodajite više, ne vrijedi Zvečevo 4milje Eura….
Jel tako kolega Kanabis????

GOLUB i SMART - od 1milje kuna do bicikle jer KSST-R-A padaju ko klada! A mora zaorati tek ka 250-350kn!!!

kolega istovarali ste se od 120 do 140kn. A čitajući vaše drukove ne sumnjam da ste i dalje prvi na asku. Zapamtite dobrim dionicama nije potrebna reklama. Pri tome ne kažem da zvcv nije dobra dionica, ali je očito da može biti i bolja (povoljnija)

Kolega Kanabis moja cijena istovara je bila 148, 144, 136kn… ispod nisam više prodavao…
dobar dio dionica vratio pa mi nije problem lupati ni po 120kn i vratiti ostatak.
Toliko naloga na prodaji, a ne vidim baš nijednog prodavača, zastrašivanje bez pokrića.
Pa kad je tako loše u Zvečevu onda molim prodavače da ga krenu rušiti jer meni se mezi jeftinije.

kolega postavite se na 100kn, siguran sam da će vas poklopiti

Kolega Kanabis, a šta da postavim na 100kn????
Kupnju 25kom???? Ne kupujem takvu mizeriju, ako nije stotica ne zanima ne.
Pa vidite li Vi da se prodaja cijelo vrijeme izmiče da se onaj od 118kn nalog postavi niže, neka stavi 4000kom na 110kn pa ćete vidjeti kako kratko traje.
Ovakvo rušenje sa 20-30kom ne zovem padom dionice, već priprema terena da se riješimo kočničara.
Meni je i 105 i 108kn dobar cijena za ući, pa nek se postavi neki jači kupac, da vidimo koliko će izdržati.

New Report

Close