postoje mozda dva razloga: 1. Jako se dobro prodaje, pa su odlucili jace puniti police zvecevom?
2. Mozda ono sto ste htjeli reci, da vas vuce inzuicija, da je sljedeci todexov brand kojeg ce naciljati, zvecevo, ali cisto sumnjam.
Pa dobro kad će to izvješće!
Moram priznati da me ono od Kraša malo zabrinulo jer sam previše izložen u Zvečevu….
Nadam se da će izvješće proći solidno.
Da kolega stvarno nešto misli ili zna, uzeo bi kredit i kupio te čarobne dionice koje "samo što nisu" duplo skuplje i bio bi miran sa svojom kupovinom. Ne bi trebao forum da nas uvjeri koliko su vrijedne njegove dionice.
Ja se evo ne bih složio.
Prognoziram povećanje prihoda iz redovnog poslovanja, povećanje udjela prodaje na hrvatskom tržištu.
Što se dobiti tiče nije me previše briga. Sigurno da će poskupljenje sirovina učiniti svoje, ali ta kategorija se ionako može prikazivati na razne načine. Prikazat će je onako kako im bude odgovaralo,danas ovako, sutra onako.
Ovo zbog likvidnosti ionako nije dionica koja bi vam trebala služiti za dnevno trgovanje.
Pa dobro što ja sad ovo …
Probao sam čokoladu i stvarno je OK.
Umalo da nisam udario po asku neki dan, a sad …
Nevjerojatno.
Kolega cone kako komentirate sve ovo?
nekonsolidirano – porast prihoda, nema gubitaka – prvi uvjet zadovoljen
pitanje je kako će to izgledati konsolidirano, vjerojatno još gubitaka
nekonsolidirano – porast prihoda, nema gubitaka – prvi uvjet zadovoljen
pitanje je kako će to izgledati konsolidirano, vjerojatno još gubitaka
Nisam pratio ali molim vas ako netko je: kad je objavljeno ovo izvješće (na ZSE ne pišu minute?)??
Jesu li ove transakcije prošle prije ili poslije izvješća? Ako je ovaj koji je prodao vidio izvješće onda mu stvarno nisu u glavi sve na broju [lol]