ZVCV (Zvečevo d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ZVCV (Zvečevo d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Zasto Zvecevo ne proizvodi cokoladu za kuhanje?
Pozdrav čokoljupci 🙂

Slab si mi ti čokoladoljubac kad nemaš u kući Zvečevo čokoladu za jelo i kuhanje 🙂

stvarno ste dosadni s tim čokoladama. imam dionicu ali pretjerujete. dobro kaže crumarix. pa zamislite da na temi atpl svaki dan postaju sliku broda ili luke gdje je na utovaru/istovaru ili na htu da postaju svaki novi mobitel u ponudi.
ako nemate šta pametno (bitno za poslovanje) za kazat rađe šutite [angry]

sto vama to smeta? ja bih radije da vi sutite. i sto cemo sada? ljudi kojima smetaju drugi, daleko od mene, sto dalje…

Inace ne furam se da sam cokoljubac, a i nisam primjetio niti jedan brand s nazivom za koji znam da je zvecevo a da je cokolada za kuhanje…pa sam zato pitao i dobio odgovor.

Vjerojatno sam svojim prijedlozima napravio vise i za vas i za zvecevo nego vi "korektivi" demokracije.

Jutros gledam malo pakiranje super u casopisu Story, nisam kupio, vise mi je sjela Mikado ljesnjak, badem, grozdjice…

Ocete malo o poslovanju? Evo, cijena kakao je veliki problem, jer divlja.
Ulaganja su velika u Lastu.

Jutros gledam malo pakiranje super u casopisu Story, nisam kupio, vise mi je sjela Mikado ljesnjak, badem, grozdjice…

Ocete malo o poslovanju? Evo, cijena kakao je veliki problem, jer divlja.
Ulaganja su velika u Lastu.

Dobro, ok, nemoj o poslovanju….rađe onda o grožđicama.

dogovoreno, ali kad vi napišete nešto o poslovanju.

DENIRO alias cone,….a i g.Moderator .

Kada mislite da je dosta ovog monolga na temi ?

Da si umjesto svakog posta kojim si ubio ovu temu,tako da su je ljudi počeli zaobilaziti kupio 10 dionica, samo 10 dionica, već bi ZVCV bilo na 150 .

A sad adio…..stvarno neću više otvarati ovu temu…. [bye]

Obelix, ja sam je zatjerao u blokadu iz ciste zafrkancije na 160 i nesto kuna prije x dana i to sam napisao, vrati se malo unatrag. kupio sam 170 komada u zadnjih mjesec dva. I nemoj otvarat temu, jel treba zaplakati za tom cinjenicom? Koji lik…proziva napamet da smo ja i deniro ista osoba, ide moderatora uciti pameti, prejudicira da nisam kupio 10 dionica, a ja uzeo 170 komada, nevjerojatno.

… nisam baš čokoladoljubac al prije neki dan bila rasprodaja …. sve prva liga… i danas je na popustu "samo ti" ali im je roba u dnu polica možeš proć a da ih i ne primjetiš…imaju vrhunske proizvode ali marketing im je loš …imena "samo ti" "volim te" su za neka druga vremena kad se čokolada jela 2-3 put mjesečino …. reklama i to non stop … koji gastabajteri trba to rusima uvaljivat i to na tone… pozz

Hm, ne znam čemu optužbe takve kolega Crumarix, ja nisam g. CONE niti to mogu biti.
Žao mi je što se nas više urotilo protiv Vas, ali to nije istina.
Usput ne znam što pokušava onaj igrač sa 500kom, al definitivno treba spustiti nalog na 113-116kn da prodaja izmigolji u malo većem broju, jer jedino na takvim padovima se rješavamo upitnih dioničara.

Top rast u 2011.g. - TEP, ZVCV, HRDH, HDEL, VDKT, IPKK, ....

Eto za sve one koji su kritizirali k-plus čokolade, to vam je Zvečevo [lol]

Kraš je objaviz izvješće za 4Q. Dobit je smanjena za 66%, a prihodi za 6%. Mislite li da će Zvečevo objaviti bolje?

Pa nije to zato sto zvecevo ne moze bolje, nego je to ono sto narucitelj trazi, zato zvecevo i ne stavlja svoje ime na takve proizvode. Pročitajte sadržaj bilo koje cokolade i usporedite s mikadom (kondenzirano zaslađeno mlijeko, a ne prah). Mislim da izvjesce nece biti spektakularno, ali pricekajmo, kakaovac je bio skuplji zar ne…a da li su to kompenzirali vecom prodajom hm…sve preko 5 mil kn, je uspjeh.

"Unatoč visokom povećanju cijena glavnih sirovina: kakaovca i preraĎevina na bazi kakaovca, šećera,
brašna, mlijeka i drugih sirovina, te energenata postignute su uštede na ostalim materijalnim
troškovima poslovanja, koji su ukupno smanjeni za 11,4 milijuna kuna. Na ostvarene rezultate
poslovanja nepovoljno su utjecale tečajne razlike, naročito na trţištu Srbije."

Eto, samo izvozna ofenziva ima smisla jer nece kupovna moc u Hrvatskoj eksplodirati, kao ni broj stanovnika.

Da mene da budem iskren tangira [wink] sve veća prisutnost zvečeva u konzumu ,možda griješim ali mi to otvara intuicije i upite….. [proud]

Pustite priče,memojte da vas prevedu žedne preko vode

New Report

Close