Ko.l mikado je naj zdravija na tržištu pogledajte samo fitnes i preparate za mršavljenje od riže,milka i švcarci nisu ni znali da postoji čokolada od riže kad smo je mi imali. [kiss]
pa nisu znali ni da postoji janica dok nije oprala. Svicarci nisu znali ni da je utaja poreza kazneno djelo, ali su dobro znali da je to motor njihovog gospodarstva….
btw. najzdravija a ne naj zdravija.
2 lika na prodaji i ista 2 lika na kupnji glume market makere, iako se i sami dosađuju i čude, pitaju se zašto ovo ČUDO nitko ne prodaje….
Tik-tak-tik-tak i ljestvica sutra kreće opet gore i gore i gore…
Bojim se i reći koliko onda mnogo vrijedi Zvečevo sa 20x više brandova, pokrivenom mrežom, prihodom u visini 5 puta većoj od TK. Brrrrrrrr….
http://www.zvecevo.hr/proizvodi/konditorski-proizvodi/mikado-jesenski-okusi/
http://www.zvecevo.hr/proizvodi/konditorski-proizvodi/mikado-summer-edition/
http://www.zvecevo.hr/proizvodi/konditorski-proizvodi/bozicni-prigodan-program/
http://www.zvecevo.hr/proizvodi/konditorski-proizvodi/bombonijere/
samo sam ljetni program probao…jesenski nisam
zgodni su ovi poklon paketi.
jel tko probao claudiu i/ili clementinu? mislim bonbonjeru.
zvecevo bi moralo zaista razmisliti malo o suradnjama, kao i da proizvode cokoladu za kuhanje, neki cokoladni napitak takodjer. Nestle bi bio dobar partner.
ne znam, davao sam neke prijedloge marketingu, kao pravi dionicar…a ne bih pretjerivao…ja smatram 400 kn fair cijenom. naravno da moze i vise. treba prodat cokoladu njemcu, ili kako kazu "naftu arapu". Zato bi zvecevo trebalo angazirati Lakica, Ilicevica, Olica, malo za reklamu u Njemackoj, pa da njemci grickaju seku i braca na derbijima bundes lige. Previse racunamo samo na dijasporu, ali ako se nastavi ovakva politika, mozda bude i dijaspore vise.
[thumbsup]
ja smatram 400 kn fair cijenom.
Kod preuzimanja je to 2-4 puta više!
Zato bi zvecevo trebalo angazirati Lakica, Ilicevica, Olica, malo za reklamu u Njemackoj, pa da njemci grickaju seku i braca na derbijima bundes lige.
[thumbsup]
Može i Onur jer Turaka ima dosta, a Ameri vole zdravu hranu a čokolada je bolje od svega kako vele stručnjaci! Al ok, za to se brine odnedavno ATGR. Sve se posložilo za skok na 400kn!
[/quote]
Dao sam i prijedlog o izlasku na ta trzista upravo kod Onura, zemlja od 70 mil ljudi s brdo turista, u 2010. njihov bdp je rastao 10ak%!!!! predlozio sam da idu zajedno s drugim preh tvrtkama, ali koliko sam shvatio, ne postoji odvec velika volja, svatko guli svoje. Takodjer, dobio sam info da se Ciro sam javio da bi reklamirao mikado i za razliku brojnih zvjezdica, uzeo je 0 kn honorara, dok ostale zvijezdice uzimaju min 10 tis eura za angazman. Na to sam se snebivao te im preporucio da nadju nekog gimnazijalca iz Pozege ili Zagreba, bilo otkuda iz Hrvatske, nek mu daju tisucu kuna mjesecno stipendiju i proizvode, nek u reklami ide popis uspjeha tog ucenika (npr. 1 mjesto na olimpijadi iz fizike), dok gricka super, i nek taj ucenik izjavi "moje gorivo je super"! Eto, ako se to pojavi, to je moja reklama, tj slogan. Preporucio sam da idu na sportske igre mladih, cross sportskih novosti, da prave vrijednosti plaćaju. Takodjer, da im slavonac reklamira cokolade iz svog kraja dok zabija u bundes ligi. Sve to kosta. Inace 1000 kn bi bila cijena u preuzimanju mozda, ali samo iz poslovanja koje nudi određene rizike poskupljenja sirovina, 400-500 kn je fair cijena po meni. Inace, zvecevo se prodaje u New yorku, Njemackoj, Svicarskoj itd…
Pitao ja grlom u jagode kao prava neznalica, ali zato i pitam:
Zasto Zvecevo ne proizvodi cokoladu za kuhanje?
Dobih sljedeci odgovor:
"ooo, proizvodi i to punom parom:-)
sad smo čokladu za kuhanje ( prijašnju Konzum) preimenovali u Mikado ,a također imamo i kakao tablu za kuhanje ..te sve robne marke Kplus,Rial i Standard su naše čokolade.."
Pozdrav čokoljupci 🙂
DENIRO alias cone,….a i g.Moderator .
Kada mislite da je dosta ovog monolga na temi ?
Da si umjesto svakog posta kojim si ubio ovu temu,tako da su je ljudi počeli zaobilaziti kupio 10 dionica, samo 10 dionica, već bi ZVCV bilo na 150 .
A sad adio…..stvarno neću više otvarati ovu temu…. [bye]