Pa naravno kolega Crumarix, g.Alvir je otpustio 20.000kom, da lijepo u ovoj jubilarnoj godini obraduje dioničare sa EXTRA dividendom, a ujedno ionako najveći dio vraća samome sebi.
Dobro je što vjerujem da je prodaja išla po cijenama preko 200-250kn.
[thumbsup]
U stvari…baš sam blesav .
A i Vi,kad niste prije primjetili :
Pa Alvir je " otpustio " 20 000 komada !!
HFP ima 22 673 !!
Znači, Alvir si priprema teren za kupnju,a sve u cilju da ne dobije obvezu preuzimanja .
koja je razlika s 63 doci na 70% ili s 56% na 63%? zasto bi imao obvezi s 63 na 70%? zasto ne bi imao s 56 na 63%? Ako se utvrdi zajednicko djelovanje s plamenom?
Po meni, nema smisla trositi novac za kupnju dionica, napravili bi veci posao da naprave reklamu za njemacko trziste s Ivicom Olićem kako jede čokolade iz svog rodnog kraja i zabija u Euroligi. "Jer to je gorivo koje me pokreće". Eto, moja reklama za zvečevo.
07.02.07. | 10:36
stock | profil | korisnik je na listi ignoriranih korisnika | pogledaj poruku
korisnik od: 09.02.2006.
[Korisnik je offline] [Korisnik sa dugotrajnim iskustvom] [Popularan korisnik unutar zajednice] [Korisnik spada u skupinu 60% najbolje ocjenjenih aktivnih članova foruma po ocjenama drugih korisnika.]
ocjena poruke
–
zajednica
–
moderatori
Prodaje Plamen.
Nekoliko je fondova zainteresirano za paket ali pokušavaju dobiti što niže
ravno prije 4 godine, plamen je neke dionice zveceva prodao, sad ih je vratio?
Pa naravno kolega Crumarix, g.Alvir je otpustio 20.000kom, da lijepo u ovoj jubilarnoj godini obraduje dioničare sa EXTRA dividendom, a ujedno ionako najveći dio vraća samome sebi.
Dobro je što vjerujem da je prodaja išla po cijenama preko 200-250kn.
[thumbsup]
[lol] [lol] [lol] Najači post do sada . Prodaje SVOJE dionice da bi podijelio dividendu SVIMA, a najviše sebi…. [lol] [lol]
i meni je puno toga smješno.Činjenice;1.među 1 deset nalaze se firme koje prave ambalažu 2.Firma za stočnu hranu,tj od otpadaka sirovina…3.prave čok od svježeg mljeka 4.sami prave masu …Znači sve ide u prilog dobroj i pametnoj proizvodnji,još da puste čokoladu sa okusom pelinkovca brzo bi ošli na 500kn [cool]
Kolega Crumarix meni je iskreno žao što ste prodali po 110kn kako ste i tada govorili da preko 110kn neće i da ćete Vi uredno prodati sve.
Sad kad je cijena 141kn Vama je krivo radi nas postojećih strpljivih dioničara koji ćemo ovdje fino zaraditi. Vjerujem u Zvečevo i uistinu ne mislim prodavati prije 400-500kn, makar vrijedi i 1000kn.
Ne znam uistinu tko je tako nestrpljiv da prodaje ovako jeftino, pogotov kad je gornji boll već pobjegao na 170kn, eto tu se vidimo za koji dan.
[bye] Crumarix!
Evo jedno nagradno pitanje za kolegu Crumarixa:
"Cijenjeni kolega, koliko imate dionica Zvečeva???"
Moja prognoza: NULA!!!
Al samo Vi čekajte na 100kn opet, možda potraje nekih 30.g. do tog trenutka, al opet strpljenje je vrlina velikih. [bye] [bye] [bye]
Još da izađe jedno fino izvješće sa finom sočnom zaradom (a potvrda postoji od g.Alvira kako je ostvarena dobra zarada) i ode Zvečevo preko 200kn, a kolega Crumarix gleda i čudi se…
Ma kako, ma zar je moguće, kako sam bio slijep?????
TA tripple bottom ima minimalni target 200kn pa prije 220kn i nema smisla prodavati ovaj BISER!