ZVCV (Zvečevo d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ZVCV (Zvečevo d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Pa naravno kolega Crumarix, g.Alvir je otpustio 20.000kom, da lijepo u ovoj jubilarnoj godini obraduje dioničare sa EXTRA dividendom, a ujedno ionako najveći dio vraća samome sebi.
Dobro je što vjerujem da je prodaja išla po cijenama preko 200-250kn.
[thumbsup]

Top rast u 2011.g. - TEP, ZVCV, HRDH, HDEL, VDKT, IPKK, ....

U stvari…baš sam blesav .

A i Vi,kad niste prije primjetili :

Pa Alvir je " otpustio " 20 000 komada !!

HFP ima 22 673 !!

Znači, Alvir si priprema teren za kupnju,a sve u cilju da ne dobije obvezu preuzimanja .

koja je razlika s 63 doci na 70% ili s 56% na 63%? zasto bi imao obvezi s 63 na 70%? zasto ne bi imao s 56 na 63%? Ako se utvrdi zajednicko djelovanje s plamenom?
Po meni, nema smisla trositi novac za kupnju dionica, napravili bi veci posao da naprave reklamu za njemacko trziste s Ivicom Olićem kako jede čokolade iz svog rodnog kraja i zabija u Euroligi. "Jer to je gorivo koje me pokreće". Eto, moja reklama za zvečevo.

evo malo za promjenu kreativnih snaga iz Japana. Mikado (fino).
Reklama je potrebna zvečevu.

07.02.07. | 10:36

stock | profil | korisnik je na listi ignoriranih korisnika | pogledaj poruku
korisnik od: 09.02.2006.
[Korisnik je offline] [Korisnik sa dugotrajnim iskustvom] [Popularan korisnik unutar zajednice] [Korisnik spada u skupinu 60% najbolje ocjenjenih aktivnih članova foruma po ocjenama drugih korisnika.]
ocjena poruke

zajednica

moderatori
Prodaje Plamen.
Nekoliko je fondova zainteresirano za paket ali pokušavaju dobiti što niže

ravno prije 4 godine, plamen je neke dionice zveceva prodao, sad ih je vratio?

Pa naravno kolega Crumarix, g.Alvir je otpustio 20.000kom, da lijepo u ovoj jubilarnoj godini obraduje dioničare sa EXTRA dividendom, a ujedno ionako najveći dio vraća samome sebi.
Dobro je što vjerujem da je prodaja išla po cijenama preko 200-250kn.
[thumbsup]

[lol] [lol] [lol] Najači post do sada . Prodaje SVOJE dionice da bi podijelio dividendu SVIMA, a najviše sebi…. [lol] [lol]

Jeli pesimista nakrcan dionicama Optime - Optimista ?

i meni je puno toga smješno.Činjenice;1.među 1 deset nalaze se firme koje prave ambalažu 2.Firma za stočnu hranu,tj od otpadaka sirovina…3.prave čok od svježeg mljeka 4.sami prave masu …Znači sve ide u prilog dobroj i pametnoj proizvodnji,još da puste čokoladu sa okusom pelinkovca brzo bi ošli na 500kn [cool]

Pustite priče,memojte da vas prevedu žedne preko vode

Kolega Crumarix meni je iskreno žao što ste prodali po 110kn kako ste i tada govorili da preko 110kn neće i da ćete Vi uredno prodati sve.
Sad kad je cijena 141kn Vama je krivo radi nas postojećih strpljivih dioničara koji ćemo ovdje fino zaraditi. Vjerujem u Zvečevo i uistinu ne mislim prodavati prije 400-500kn, makar vrijedi i 1000kn.

Ne znam uistinu tko je tako nestrpljiv da prodaje ovako jeftino, pogotov kad je gornji boll već pobjegao na 170kn, eto tu se vidimo za koji dan.
[bye] Crumarix!

Evo jedno nagradno pitanje za kolegu Crumarixa:
"Cijenjeni kolega, koliko imate dionica Zvečeva???"
Moja prognoza: NULA!!!
Al samo Vi čekajte na 100kn opet, možda potraje nekih 30.g. do tog trenutka, al opet strpljenje je vrlina velikih. [bye] [bye] [bye]

Još da izađe jedno fino izvješće sa finom sočnom zaradom (a potvrda postoji od g.Alvira kako je ostvarena dobra zarada) i ode Zvečevo preko 200kn, a kolega Crumarix gleda i čudi se…
Ma kako, ma zar je moguće, kako sam bio slijep?????
TA tripple bottom ima minimalni target 200kn pa prije 220kn i nema smisla prodavati ovaj BISER!

http://www.net.hr/zdravlje/page/2011/02/07/0833006.html

Moji postovi nisu poziv na kupnju,prodaju ili bavljenje dionicama.

kakao i cokolada nisu jedno te isto. vino je takodjer puno antioksidansa, antocijana, itd raznih polifenola, svako povrce, svako voce, itd…recimo, podravki tomato juice je fenomenalan…lisce koke isto ima antioksidanse…bla bla…

neg kad ce FI za 4q?

New Report

Close