ZVCV (Zvečevo d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ZVCV (Zvečevo d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Unaprijed pozdravljam sve buduće prodavače i ovim putem im zahvaljujem!
Slika govori više od riječi! Uspješan BREAK iliti PROBOJ i RETEST.
Ispod 122-125kn neće više nikada!

Top rast u 2011.g. - TEP, ZVCV, HRDH, HDEL, VDKT, IPKK, ....

http://www.index.hr/sport/clanak/redknapp-ako-je-dzeko-tako-dobar-zasto-kosta-samo-27-milijuna-/536588.aspx

samo 27 mil funti :-)…jedan "fudbaler" vrijedi kao 5 zveceva…znaci da bi dzeko trebao moci zaposliti 2500 ljudi, uz to imati 10 mil kn dobiti svake godine? E fudbal fudbal…a di je cijela ekipa…"mijenjam totenham za ina-u"?

aj sladokusci probajte Fin Carre, zelenu cokoladu sa ljesnjacima iz Lidela. Cijena joj je 3,33kn (100g) i na blagajni svako ima 10-20 komada. Proizvodi se u Njemačkoj

Zelena čokolada? omot zelen ili cokolada zelena? zna se koja je cijena kakaoa, cokolada ne moze toliko kostati a da nije visak iz njemacke…lidl ima dobru cokoladu od edela 40 grama, vrlo malo secera, bilo bi dobro da zvecevo izbaci nesto slicno..ali je cijena 2,80 kn za 40 grama…dakle 7 kn po 100 grama. ima vrhnje kao i seka i braco itd. Ne kupujte njemacka smeća. Ako vec kupujete, onda taj edel moze parirati zvecevu, ali svejedno kupujem zvecevo. neki dan sam japanki na blagajni ispred mene rekao da bi osim milke trebala probati i mikado, naravno da je prvi put cula za to. eto…kod ovakvih firmi, doslovno gradjani sami mogu raditi na cijeni dionice i odrzavanju radnih mjesta…a pogotovo kad kvalitet prati cijenu. Mikado premium 300 grama, vjerojatno najbolja cokolada na trzistu, ali zaista nije jeftina, circa 35-38 kn, ali idealna za stari obicaj dolaska u goste punih ruku. Alternativa bajaderi.

Evo mi koji smo jeli mikado 1 tjedno,imamo šanse i diči ovu dionicu samo polako dok se udružimo mi sa virinog i badelovog foruma najgolja čokolada mi je zelena pelinkovac [lol]

Pustite priče,memojte da vas prevedu žedne preko vode

Jedino kolega cone raspravlja argumentirano, a svi ostali mi se čine kao obični špekulanti. Koji bi voljeli da cijena naraste 20-30% pa da se mogu istresti i zato sada i dijele toliko jedinica. Ostali koji vjeruju u ovu dionicu skupljaju polako i neće je prodavati ni na višim razinama.

Vidim da ovdje ima ljubitelja čokolade, koji tvrde da su zvečevo čokolade najbolje. Ja to zaista ne znam, no moram reći da u 90% slučajeva kupim milku, nekad kinder i onda sve ostalo, s tim da čokolade iz zvečeva ne kupujem, jer smatram da su skupe. Probajte jednu Fin Carre čokoladu iz lidla po 3,33kn i recite mi što mislite o njoj. Moje mišljenje je da je itekako dobra, no naravno ne može se usporediti sa milkom. Iako večina prosječnih sladokusaca neće ni osjetiti razliku između njih dvije.

A sad me zanima zašto je ovakav omjer cijena kraš-7,50kn ; milka-8kn i mikado-10kn. Zar ne mislite da zvečevo baš zbog toga nema nikakve šanse kod šire populacije?

1. ALVIR ZDRAVKO -20.000 173.567

2. PLAMEN D.O.O. +20.000 23.750

Prije ovog Plamen bio 5.

Kako, zašto, po kojoj cijeni, di je i kad će obavjest o otpuštanju???????????????????????

alvire, alvire pa što nisi još malo pričekao, uskoro smo na 400 kn [lol]

Evo uključuju se momci iz Požege….. Županje ………sve do Vukovara
svako bi mogo skužit da će porast prodaje porast uoči Valentinova ,ali mnogi na forumu nažalost teško [cool]

Pustite priče,memojte da vas prevedu žedne preko vode

Evo uključuju se momci iz Požege….. Županje ………sve do Vukovara
svako bi mogo skužit da će porast prodaje porast uoči Valentinova ,ali mnogi na forumu nažalost teško [cool]

Odlično, baš mi se mezi još 300-400komada, već mi je lakše da ne moram lupati po 150kn i hvatati…
Samo sporo se ovdje kupuje 400kom na niskim cijenama.

Top rast u 2011.g. - TEP, ZVCV, HRDH, HDEL, VDKT, IPKK, ....

Jedino kolega cone raspravlja argumentirano, a svi ostali mi se čine kao obični špekulanti. Koji bi voljeli da cijena naraste 20-30% pa da se mogu istresti i zato sada i dijele toliko jedinica. Ostali koji vjeruju u ovu dionicu skupljaju polako i neće je prodavati ni na višim razinama.

Vidim da ovdje ima ljubitelja čokolade, koji tvrde da su zvečevo čokolade najbolje. Ja to zaista ne znam, no moram reći da u 90% slučajeva kupim milku, nekad kinder i onda sve ostalo, s tim da čokolade iz zvečeva ne kupujem, jer smatram da su skupe. Probajte jednu Fin Carre čokoladu iz lidla po 3,33kn i recite mi što mislite o njoj. Moje mišljenje je da je itekako dobra, no naravno ne može se usporediti sa milkom. Iako večina prosječnih sladokusaca neće ni osjetiti razliku između njih dvije.

A sad me zanima zašto je ovakav omjer cijena kraš-7,50kn ; milka-8kn i mikado-10kn. Zar ne mislite da zvečevo baš zbog toga nema nikakve šanse kod šire populacije?

mikado cokolada se proizvodi od svjezeg mlijeka. zvecevo ima vlastitu mljekaru, kao sto ni ne kupuje gotovu kakao smjesu kao drugi vec je sam radi. druge zvecwvo cokolade se rade jeftinije pa su i jeftinije, citati sadrzaj i probati. MIKADO premium mlijecna cokolada je najbolja ali i najskuplja, 300 grama, preporuka probati i ponavljati. Usput, ne pozivam na ikakav patriotizam, ali zar i cokolade moramo kupovati iz njemacke, smiješno.

1. ALVIR ZDRAVKO -20.000 173.567

2. PLAMEN D.O.O. +20.000 23.750

Prije ovog Plamen bio 5.

Kako, zašto, po kojoj cijeni, di je i kad će obavjest o otpuštanju???????????????????????

sjajno. pogotovo ako je dobiveni novac ubačen kao posudba firmi od prvog dionicara, sigurno je ovoljnije nego kredit od banke, a razvoj se očito događa.

http://www.plamen.hr/Default.aspx

20 tis komada, hm vjerujem da je cijena barem 200 kn po dionici, cisto onako intuitivno. 6,5% zveceva npr za 4 mil kn, nije los posao. solidna investicija. za te novce, mogli su investirati u 77 metara autoceste dalmatine.

http://www.nacional.hr/clanak/81408/dematij-iz-hac-a-dalmatina-nije-tri-puta-skuplja-od-autoceste-zagreb-sisak

ZVEČEVO D.D./REDOVNA ZVCV-R-A

Vlasnik računa Stanje [%] Vrsta računa
1. ALVIR ZDRAVKO 188.047 61,09 Osnovni račun
2. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 22.693 7,37 Osnovni račun
3. GRAFOCOLOR D.D. ZA GRAF.USL. 5.520 1,79 Osnovni račun
4. HPB D.D./AUREUS INVEST – AUREUS EQUITY OIF 5.486 1,78 Skrb. račun
5. PLAMEN-INTERNATIONAL D.O.O. 3.750 1,22 Osnovni račun
6. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./HI-GROWTH OTVORENI INVESTICIJSKI FOND 3.522 1,14 Skrb. račun
7. HPB D.D. 2.576 0,84 Skrb. račun
8. CROATIA OSIGURANJE D.D. 2.500 0,81 Osnovni račun
9. TVORNICA STOČNE HRANE D.D. 2.000 0,65 Osnovni račun
10. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./INTERINVEST BALANCED 1.492 0,48 Skrb. račun
Ukupno: 77,19

Svi ovi su bili dioničari i kupovali na više od 400 Kn . Grafocolor je radio nova kartonska pakiranja, može se reći da je bio insider .

Svi su prodali s gubitkom, Alvir nije nikada prodavao svoje dionice, Grafocoloru je ustupio, vjerojatno za usluge, a Grafocolor ih je u jednom trenutku vratio nazad .

Vjerujem da je i ova " prepiska " s Plamenom nastavak te priče.

Jeli pesimista nakrcan dionicama Optime - Optimista ?

U stvari…baš sam blesav .

A i Vi,kad niste prije primjetili :

Pa Alvir je " otpustio " 20 000 komada !!

HFP ima 22 673 !!

Znači, Alvir si priprema teren za kupnju,a sve u cilju da ne dobije obvezu preuzimanja .

Jeli pesimista nakrcan dionicama Optime - Optimista ?

New Report

Close