ZVCV (Zvečevo d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ZVCV (Zvečevo d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

nisam ni mislio da je krenuo, nego je to zadnji poziv za ukrcaj [thumbsup]

vjerujem da će izvješće bit dobro.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

@ DeNiro

Ne može se na svakoj dionici zaraditi za burek. To što ste pokupovali po 135, malo ćete teže iskrcati na 150.

Živjeli

Chávez grew up in a small house composed of large palm leaves.

šta me živciraju ovi šta stavljaju naloge pred otvaranje bez veze. ask 186 komada na 115 [angry]

Lucky, smiri zivce, neki imaju dionica za kikiriki pa misle da ce poplasit trzist. Relevantno bi bilo da postavi 5000 na 115.

Nije bolest sve što boli

jutros najranije su mi digli živce na pošti pa sam osjetljiv. jo da ih hoće ukinit, mislim poštu.

lik stavi nalog od cca 20.000kn i misli nešto s tim postić. jesmo tržište. a kad bi postavio 5000 komada neka ih ostavi 10 minuta da ga vidim

Inače, kad okrene u crveno kolege, maknite se s kupnje, spustite naloge 30% nek naivci odu…
Kad je rast, maknite naloge 30% gore….
USKORO će ovdje biti ko na KRAŠU, teško i masovno šišanje do 250-300kn.

Top rast u 2011.g. - TEP, ZVCV, HRDH, HDEL, VDKT, IPKK, ....

http://www.index.hr/vijesti/clanak/podignute-optuznice-za-nestalo-zito-iz-vladinih-rezervi-todoric-nije-znao-da-kupuje-ukradeno-/536466.aspx

PČ kaze seljacima, buduci da nema burze za tu robu, da je pohrane u neki silos i da cekaju bolje cijene. nakon x vremena to isto zito za 50% cijene koja je bila zagarantirana, kupuju agrokor i Žito, u medjuvremenu naprave par milijuna komada proizvoda, seljaci npr godinu dana prezivljavaju i grcaju u dugovima, prate stecaj tog silosa i saznavaju da je njihovo zito nestalo, ne samo da nece biti bolje cijene, nego nema cijene, nema, nestalo, crta, magla, prašina, prošetaj. Cijelo to vrijeme su ga kupovali, ali s polica dućana, a onda jos na kraju dodje netko iz agrokora i Žita i kaze da nije nista znao, kako to da su kupovali za 50% cijene. Sud im to priznaje kao argument. Neke osobe cija je firma primala naknadu za cuvanje tog zita, su prodale to zito iz cilja spasavanja tvrtke ili osobni, ali znali su da je to kriminal, toliko neuki nisu. Glavbi dionicar te tvrtke je MF RH, mislim da se ministar kojem je ta imovina povjerena na cuvanje u roku od 2003-2010. zove, joooj onaj ugodno popunjeni sto se hvali da se uspio zaduziti po visokim kamatama, joj….onaj sto nije bas zavrsio faks kad je napisao da jest…neki lik uglavnom. Eto, nasa realnost. Koliko je agrokor zaradio na toj operaciji? Koliko su profita ostvarili na tome? Trebalo bi im oduzeti taj profit zar ne i od tuda naplatiti seljake?

Zvec, zvec, još malo pa gotovo….

aj sladokusci probajte Fin Carre, zelenu cokoladu sa ljesnjacima iz Lidela. Cijena joj je 3,33kn (100g) i na blagajni svako ima 10-20 komada. Proizvodi se u Njemačkoj

jel se prodaje ta ista u njemackoj?

kolega to ne bih znao, ali vjerujem da se prodaje. No tu sad možemo govoriti o raznoraznim teorijama kao za Ariel- da nije ista kvaliteta itd. No probajte čokoladu pa recite kakva vam je

jel se prodaje ta ista u njemackoj?

Ta se prodaje samo u nas i Bugarskoj, umjetne tvari, boje,aditivi, ako netko želi brzo i mlad umrijeti definitivno nek jede te njemačke jeftinjake, prije bi rekao da su Kinesko smeće.
ZVEČEVO je dobitnik silnih nagrada i treba uvijek paziti na ishranu.
Postoji stara mudra, nisam dovoljno bogat da kupujem jeftino!
Zato samo Mikado, Braco i Seka, Monda tamanim svakodnevno. Pratio sam u lokalnim marketima kako prije 6mj. nije uopće bilo većine Zvečevo proizvoda na policama. A danas, svi ti marketi prodaju Zvečevo,a prodaja ide više nego odlično.
Očekujem povećanje dobiti na 8-10milja kroz par godina, jer je ciklus investicija gotov, samo tada će cijena dionice biti preko 300kn. Srdačan pozdrav!

New Report

Close