samo nek raste 🙂
svasta na internetu ima 🙂
Najbolje im je ovo za Lastu: Povećanje tržišnog udjela od 10% u narednoj godini. Ali to im je ktarkoročni cilj. [lol]
A stvarnost je da u firmi radi 20-30 bakica od kojih je stariji recept po kojem proizvode.
Najbolje im je ovo za Lastu: Povećanje tržišnog udjela od 10% u narednoj godini. Ali to im je ktarkoročni cilj. [lol]
A stvarnost je da u firmi radi 20-30 bakica od kojih je stariji recept po kojem proizvode.
[/quote]
zato je i kupnja veća od prodaje.
[/quote]
stvarnost je da ce lasta povecati proizvodnju a zvecevo priprema proizvod o kojem direktor nije htio govoriti, ako citate novosti. otvoreno je usput izjavio da nema nista protiv suradnje s nestelom. malo ce pojacati aktivnost destilerije, ako sam dobro shvatio…a reklame uz cirohito-a su pun pogodak…mozda jednog dana i energetske pločice….
e kako netko nudi….a ja se vec nakupovao po toj cijeni…
zvecevo mora prodati 250 mil kn proizvoda da bi ht imao dobit u tjedan dana koja odgovora tk zvecevo na 130 kn. u australiji poplave i strasna oluja, treba njihovoj vladi slati slatko po fair cijeni…taman i kao pomoć. pa nek se zahvale jednog dana, po njihovim cijenama. Ili zasto cadburry ne da ponudu zvecevu recimo 700 kn po dionici?
e da su barem svi u New Yorku gdje je Zvecevo prodaje svoje cokolade, pa da malo zaslade zaposljavanje. Mikado premium npr, navukli bi se za čas.
Ma dobro svi znaju da Zvečevo vrijedi daleko više od 5 milja Eura, pa ako jedan propali IGH (bez posla) vrijedi 30 milja Eura, a nema ni jedan stroj, niti posjeduje nekretnine, ima ogromne dugove,….pa koliko tek vrijedi jedna tvornica sa proizvodnim linijama, novim kupljenim proizvodnim linijama, uspješnom proizvodnjom i dobiti, koja u recesiji i preuzme drugu tvornicu….
Mala je likvidnost, al da netko ponudi na 150-160kn npr. pola milja dionica nestale bi dok si rekao KEKS. Ovo je uistinu prejeftina dionica i prije nekih 900kn ne želim ni prodavati.
Al dokup, naravno uvijek kako lova pristiže! Hm, na putu sam u ulazak u TOP10.