Da budem iskren imam dosta Zvečeva u postotku portfelja, volio bi itekako snažan rast, al veći pad mi uvjetuje novu injekciju casha ovdje, dapače i prodaju dijela ostalog portfelja za kupovinu po ovim bagatelnim cijenama.
deniro odi si u ducan i uzmi "mikado" i "seka i braco" za tis kn, ako ti je do kupnje. sve sto bude u plusu (prihod minus rashod)/broj dionica cemo mnoziti s 10-20…1 mil kn dobiti više, cijena dionice realno treba ici 30-50 kn gore…dakle, ajmo u shoping…kad ugledas milku sjeti se gdje investiras.
Nije u redu da odgovaram za kolegu DeNira, ali kao "glava" obitelji koja tamani par sto kuna mjesečno na čokolade, mogu iznijeti mišljenje članova koji j najviše konzumiraju. Milka je shit, Kraš par vrsta kako tako, mikado sve vrste [thumbsup]
Nemam dionice ZVCV, ali ću ih imati po 90.
Sorry DeNiro [embarass]
Nemam dionice ZVCV, ali ću ih imati po 90.
Sorry DeNiro [embarass]
Samo se nadaj, postavi se i čekaj tu stoljećima… he he he..
Pametnije ti je sad kupovati po 120-130kn nego po 220-250kn uskoro.
[thumbsup]
Hm,prodaja presušuje, a kupnja ne odstupa ni 1 milimetar.
Za očekivati je ovdje jako veliki skok u par dana.
kucajte malo u google klucne riječi itd…10 tis tona proizvodnja za 2011 u usporedbi s dosadasnjih 5500 tona. u zvecevu ako sam dobro razumio. lasta nemam pojma.
kucajte malo u google klucne riječi itd…10 tis tona proizvodnja za 2011 u usporedbi s dosadasnjih 5500 tona. u zvecevu ako sam dobro razumio. lasta nemam pojma.
Pa i u padu Crobija Zvečevo raste, što će tek biti kad Crobi okrene u zeleno???
Ovo može biti kao i KSST-R-A koji su narasli otprilike 25 puta u 1,5.g.
Pričekati s prodajom prije 1200kn.
http://www.nacional.hr/clanak/96582/gorki-zivot-hrvatskih-kraljeva-cokolade
"Prepozna li država tu mogućnost i priliku, Bajadere, Napolitanke, Mikado čokolade i ostali poznati domaći slatkiši mogli bi postati nositelji novog ciklusa gospodarskog rasta Hrvatske."
linija za proizvodnju od 25 milijuna kuna stize u 2011? Hm…samo ta linija vrijedi 10% godisnjih prihoda, ali i 63% trzisne kapitalizacije zvcv-r-a. zanimljivo zar ne.
Lijepo sam Vam govorio kupujte jer će ovdje biti BOOM kao na KSST-R-A.
A znamo svi koji onda rast slijedi! Realno bi bilo da je sada cijena na 400kn,
a s obzirom na jako jako jako, ali ponavljam jako mali FF i cijena 1200kn nije fantazija već realnost.
Povećana proizvodnja, prodaja 5500t više….nova tržišta, USA, Afrika, Njemačka,…
ZAR TREBA PONAVLJATI JOŠ????
Kolega Crumarix, pa danas se vidjelo koliko kupnja očajno želi kupovati, nalozi samo izviru, prejaka konkurencija i liparenje, a dokle?
3.val tek slijedi i na njemu idemo do 380-400kn,a možda i više.
[thumbsup] [thumbsup] [thumbsup]