gledam malo zvcv na zse i ne svidja mi se sto im je svaki izvjestaj nekonsolidiran, spominje se prihod od 220 mil kn za 2010 a u prvih 9 mjeseci imaju 130 mil kn??? znaci da je zadnji kvartal 90 mil Kn? I to je sve bez Laste dd? Cini mi se takodjer i 470 zaposlenih kao preveliki broj…mozda grijesim, obzirom da je tu mljekara, cokolada, alkohol itd…mislim da zagrebacka pivovara nema vise od 400 ljudi. ako je prihod 220 mil kn…pa nekako mi se cini cudno da se ne moze imati dobit barem 10 mil kn. Prodaju u Njemackoj, New Yorku…itd imaju potencijala, ali ja zelim vidjeti zvecevo na 20 mil kn dobiti.
gledam malo zvcv na zse i ne svidja mi se sto im je svaki izvjestaj nekonsolidiran, spominje se prihod od 220 mil kn za 2010 a u prvih 9 mjeseci imaju 130 mil kn??? znaci da je zadnji kvartal 90 mil Kn? I to je sve bez Laste dd? Cini mi se takodjer i 470 zaposlenih kao preveliki broj…mozda grijesim, obzirom da je tu mljekara, cokolada, alkohol itd…mislim da zagrebacka pivovara nema vise od 400 ljudi. ako je prihod 220 mil kn…pa nekako mi se cini cudno da se ne moze imati dobit barem 10 mil kn. Prodaju u Njemackoj, New Yorku…itd imaju potencijala, ali ja zelim vidjeti zvecevo na 20 mil kn dobiti.
Kad dođemo na tu dobit onda će i cijena biti realnija,oko 700 kn [thumbsup]
ma sto radi ta zse, hanfa..sve ih treba zatjerati da dostavljaju konsolidirane izvjestaje. Banalna procjena, npr kras za 2009 (milijarda prihoda, 40 mil kn dobiti), prema tome bi zvecevo za 2010 (prihod 225 mil kn, dobit 9 mil kn). Uzmimo to kao vrlo površno i nesigurno, no to je 30 kn po dionici dobiti. p/e 4-5 trenutno. povrat na kapital 9/80 i nesto. buduci da sam vec kupio planiranu kolicinu, drzati definitivno. nestle, EU, itd….vise pozitivnog nego negativnog, kad budu cijene isle gore, svi ce dizati cijene tako da…mnogo pluseva.
Kad dođemo na tu dobit onda će i cijena biti realnija,oko 700 kn [thumbsup]
Ja ipak prije 1200kn ne mislim prodavati, najviše da mogu reći kolegi CRUMARIXU:
"A šta sam Vam govorio????" [thumbsup] [thumbsup]
Samo kupuj…a ticket možeš promijeniti u DENI-R-O, temu u DENI-R-O…ali pazi da ne dobiješ karijes[lol] [lol]
Tako je bilo na cijeni 100kn, kolega CRUMARIX nije vjerovao, a ja sam ipak marljivo kupovao i lijepo kroz nekih 10 dana lijepo zaokružio brojku!
Doduše uvalio sam Vam ipak 142kom po prosječnoj cijeni 146,5kn, al na žalost kolege Crumarixa ostalo je i dalje dosta municije za prodavati do 1200kn kada će on NAPOKON SHVATITI da treba kupovati.
[thumbsup]
http://rk-zagreb.hr/blog/vijesti/i-zvecevo-nam-je-novi-sponzor/
Inače, dao sam im nedavno jedan prijedlog za slogan…bas me zanima hoce li proci. Forza Zvečka aleee.
http://www.zvecevo-lasta.ba/index.php?modul=vijesti_opsirnije&id=21
Ima li ovoga u Hr? islo bi u dubrovniku ko alva obzirom na naziv "Lindžo" mada je zapravo u Dbk to Linđo.
lasta zvecevo ima kapacitet tonu keksa po satu. kada bi radili dvije smjene to bi bilo 16 tona ili npr to je 40000 kutija strudle sa smokvama po 400 grama. Nek je 10 kn prihod po kutiji, hm…150 mil kn prihoda godisnje…samo kad bi se sve moglo prodati.