i tak ja čuvam i čuvam… pa vidim zadnjih dana lagana kretanja gore al si mislim… idem vidjet, postavim par komada (srećom par, tek da zaokružim broj u posjedu) s 78% dobiti 😎
i kako to obično biva, prođe, ali u velikom valu a ja dolje na dnu…
ovo miriše na skok na 200. malecki promet doduše, ali nema više na prodaji ničeg, bar ne prije blokade.
eto, nek se zna da smo skočili 35%
pozdrav imateljima 🙂 uz žal da se nije kupovalo više ispod 90
Mon ami Cone,
Prestat će blokada. Samo izvolite. Znate da vrijedi tih novaca…
Avec amour,
Koji je ovo vrag?? Nisam očekivao – da će danas biti dan kad ću ovdje izaći iz gubitka [lol]
Još samo treba prokleti Franck pogurati 10-ak % gore, i PTKM isto tako i ove posljednje dionice iz portfelja će mi biti konačno u plusu. Nevjerojatno je koliko im je trebalo. Moj portfelj je zbilja raznolik – po svim osnovama 😛
A ovo je dio one priče kako su cijene nepredvidive. Možda ovo već sutra padne za 50 %, a moža i ne… možda ostanem "iznad vode" trajno… uglavnom, kada znaš koliko ti nešto vrijedi, tada svejedno, no ipak je ovo iskreno rečeno vrlo ugodno. Kad sam nakrcan dionicama volim gledati plus u protfelju – logično.
Ma cher Odette,
Ono što mene veseli jest što (još uvijek) nema prodaje. Ako doista ima interesa za kupnju, mislim da će ozbiljnije prodaje biti tek oko četiri stotine kuna.
Nešto se dogodilo, bez obzira na sve…
Avec amour,
Ma cher Odette,
upravo sam istu stvar htio naglasiti, ali i prisnažiti da očito da dobiti ima, da je sve ove godine ima, ali da se ”drugačije prikazuje”. Već sam navodio svoje mišljenje o noveaux riche gospodi Alvir. Bojim se da će te ljude samo teška nevolja natjerati da prodaju. A tada niti mi nećemo bogznašto zaraditi, s obzirom na uložene živce i trud.
Kolega Šanto, mislite li da bi gospoda Alvir bili zainteresirani kupiti udio HFP-a? Jasno je da onaj koji kani kupiti drži ovu cijenu. Ovih dana će ta teorija biti najbolje testirana…
Avec amour,
Mislio sam da su zainteresirani za udio HFP-a ali nakon ove izjave Alvira a vezano za Nestle nisam siguran.
Ma cher Odette,
Ono što mene veseli jest što (još uvijek) nema prodaje. Ako doista ima interesa za kupnju, mislim da će ozbiljnije prodaje biti tek oko četiri stotine kuna.
Nešto se dogodilo, bez obzira na sve…
Avec amour,
logično, prosječna cijena na zse jest oko 350 kn od kada se trhuje zvcv-r-a.
braco i seka, mond, super hmmm, prva cokolada s rizom u svijetu hm….probajte mond s brusnicom.
Molio bih upućene za mišljenje-ukoliko Zvečevo ponovo počme proizvoditi za Nestle, a očito je da je to više-manje dogovoreno, koliko će se to odraziti na prihodovnu stranu? Onako otprilike?
Molio bih upućene za mišljenje-ukoliko Zvečevo ponovo počme proizvoditi za Nestle, a očito je da je to više-manje dogovoreno, koliko će se to odraziti na prihodovnu stranu? Onako otprilike?
otprilike će imati gubitak…. [lol]
ovisi o potrošačima između ostalog. mozemo vec danas poceti malo jace puniti blagajnu zvcv-r-a, super i mond vas cekaju.
zasto je zvcv danas naraslo samo 25%?
Pa kolega ne treba biti nezadovoljan, svima je jasno da danas uopće nije bilo dionica za prodaju… ovdje ide velika rupetina, skok do 400kn postaje realnost.
Ako NESTLE ugovori proizvodnju sa Zvečevom, radit će sve 3 smjene.
Ionako je BV oko 260kn, uz ugovor Nestle-a taj iznos se može udvostručiti,a u pretjerivanjem i utrostručiti. 400kn je realna cijena po meni trenutno!