Ajde molim te,lijepo se suzdrži komentara,barem 7 dana . Stalno očekujem neke pametne komentare,a ovdje samo ti, i to me potežeš za jezik . Mislio sam da će te usrećiti ako ti pometem one tvoje naloge do 130…ali ne,opet skačeš . I stalno si kontradiktoran do boli .
ps: čak i potpis nemaš dobro sročen,ili neznaš koristiti zarez .
Strpljenja dragi forumaši.Svanut će i ovoj dionici,samo treba da dođe u fokus.Fundamentalno vrijedi puno više. [thumbsup]
Pogotovo kad imamo i jasan indikator, proboj RSI preko 50, probijena 3 linija ventilatora koja signalizira dugotrajniji rastući trend, GAP na 270kn, samo 2% dionica trgovano po ovako niskim cijenama, privatizacija Zvečevo Laste, nove proizvodne linije, dobit od 4milje (12%) u prošloj kriznoj godini, porast prihoda,…. e moj kolega Crumarix, lijepo sam Vam rekao uz FRANK najjeftinija dionica na burzi. A Vi opet ne znate kamo će….Vidimo se na 250kn uskoro.
Na burzi vrijedi samo 4,4 milje Eura što je presmiješno….kupljene 2 nove proizvodne linije za značajnije povećanje proizvodnje,a po potrebi i za uvođenje sve 3 smjene, a gle čuda, baš tada dolazi i NESTLE odjednom, koji bi volio suradnju sa ZVEČEVOM! KAKVA SLUČAJNOST!
Nevjerovatno, firma koja ima prihod 86 MILIJARDI Eura predlaže Zvečevu suradnju.
Očito su prepoznali kvalitetu. Sad ni ona cijena od 1200kn nije daleka kolega CRUMARIX.
http://www.poslovni.hr/vijesti/kome-se-isplati-proizvoditi-za-nestl-168755.aspx
Meni je nevjerojatna ova rečenica koju sam podebljao.
U relativno teškoj godini ostvarili smo pomak u odnosu na 2009. Bilance još nisu gotove, ali zasad možemo reći da će Zvečevo 2010. završiti s 218 do 220 milijuna kuna prihoda, dok će konsolidirani prihod koji uključuje i Lastu iznositi oko 275 milijuna kuna. Što se tiče dobiti Zvečeva, još ne znamo kako ćemo je prikazati, a kad je riječ o Lasti, mogu reći da je poslovala pozitivno i da nije opteretila Zvečevo
Meni je nevjerojatna ova rečenica koju sam podebljao.
U relativno teškoj godini ostvarili smo pomak u odnosu na 2009. Bilance još nisu gotove, ali zasad možemo reći da će Zvečevo 2010. završiti s 218 do 220 milijuna kuna prihoda, dok će konsolidirani prihod koji uključuje i Lastu iznositi oko 275 milijuna kuna. Što se tiče dobiti Zvečeva, još ne znamo kako ćemo je prikazati, a kad je riječ o Lasti, mogu reći da je poslovala pozitivno i da nije opteretila Zvečevo
[/quote]
Slažem se "mama mia".
Ma cher Odette,
upravo sam istu stvar htio naglasiti, ali i prisnažiti da očito da dobiti ima, da je sve ove godine ima, ali da se ”drugačije prikazuje”. Već sam navodio svoje mišljenje o noveaux riche gospodi Alvir. Bojim se da će te ljude samo teška nevolja natjerati da prodaju. A tada niti mi nećemo bogznašto zaraditi, s obzirom na uložene živce i trud.
Kolega Šanto, mislite li da bi gospoda Alvir bili zainteresirani kupiti udio HFP-a? Jasno je da onaj koji kani kupiti drži ovu cijenu. Ovih dana će ta teorija biti najbolje testirana…
Avec amour,
http://www.zvecevo.hr/proizvodi/konditorski-proizvodi/cokoladni-bar-mond-super/
Nemojte se previse brinuti, ako ne bude sto po zakonu, valjda ce netko raditi svoj posao, pa nek se sankcionira. Mozda ne znaju kako ce prikazati udio dobiti u Lasti, obzirom da su 51% vlasnici itd.
Btw, upravo sam im malo lektorirao web, cisto onako volonterski da im jezik bude ispravan.
NESTLE očito želi što prije sklopiti posao jer razgovori se nastavljaju…
Što se tiče dobiti Zvečeva, još ne znamo kako ćemo je prikazati
Predlažem da je prikažu u izdašnoj dividendi ili da kupe još 2 proizvodne linije. Hm, ovaj kvartal dobit će srušiti P/E na samo 7. A tek buduća 2 kvartala, uz P/E koji će biti do 15 i troduplanje cijene…