Samo kupuj…a ticket možeš promijeniti u DENI-R-O, temu u DENI-R-O…ali pazi da ne dobiješ karijes, od previše slatkiša,ili cirozu od alkoholnog programa . [lol] [lol]
E kolega Crumarixe, a lijepo sam Vam govorio kupujte, ode cijena 6,5% gore, a tek je zagrijavanje pred pravi rast….
Nema spasa za one koji ne znaju broditi kroz valove… [bye]
Kolega Crumarix, kad netko pomete do 130kn, a hoće, jer to VRIJEDI TIH NOVACA vidjet će se 10 nalog na 250kn. A što mislite kako to djeluje na ulagače kad se zna da nitko ne želi prodati OVAJ BISER. 300% rast uskoro slijedi,a Vi kasnije nemojte reći nisam znao, zašto i slična pitanja.
Činjenica jest da je na cijenama oko 100kn protgrovano manje od 2,5% ukupnog broja dionica.
Pa pogledajte samo LKPC na 1200kn koliko je protgrovano onda i sada nedavno, pogledajte DLKV koliko je prošlo ispod 300kn i ostale dionice, govorim o postotcima firme,….
Iz svega je jasno da je mala količina CASHA potrebna za povratak na 400kn,a kad-tad doći će i taj dan, brže nego mislite!
Pa dobro kolega CRUMARIX pa pratite li Vi ovo??? TRIPLE BOTTOM…. ode vlak….
Jel to TRIPPLE BOTTOM, a target jako jako visoko….
je ti sada srce na mjestu ? [lol]
Ovako kolega dragi, kroz 130kn će se proći kao kroz maslo i nastaviti prema 250kn….iako tek na 1100-1200kn će mi srce biti na mjestu.Valjda ti valovi ne lažu.
imaš keša ?
ti " poklonim " po 115 ?
stavi se ,kada je to tako dobro,kao kroz maslo imaš 20% . [lol]
imaš keša ?
ti " poklonim " po 115 ?
stavi se ,kada je to tako dobro,kao kroz maslo imaš 20% . [lol]
Ha ha, kolega, pa kad ne valja ti stavi prodaju po 112kn kad ne vrijedi.
Jao onima koji ne znaju broditi kroz valove.
dakle…nemaš [bye]
ps:ona ogromna količina na 1200 sigurno je tvoja ? [lol]
Kolega CRUMARIX, ja sam lijepo svoje napisao, a Vi ćete se uskoro uvjeriti.
Ovaj put 130kn neće biti otpor, a vjerujem da će se i nalog na 135kn od nekih 300kom skloniti.
A tada slijedi samo stari dobri STAMPEDO GORE.