ZVCV (Zvečevo d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ZVCV (Zvečevo d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kolega Crumarix ja samo ne znam zašto Vi pišete kad nemate niti 1 komad Zvečeva.
Vi imate dovoljno da cijenu držite gdje želite je presmiješna izjava. Jer tako Vam neće ostati ništa.
PRESMIJEŠNI STE! Vi nemate ništa već ovdje drukate da vratite prodano po 90 i 100kn….
Nema toga, zaboravite….nekako mi dođe da nalupam cijenu samo da se Vi više nikada ne vratite.

Frajeru,daj nam prvo pomozi da ne odemo u posebni rezim trgovanja,a lako cemo kasnije pricati o napucavanju cijene.
[/quote]
Šta ima loše u posebnom režimu trgovanja?

Kolega Br333 ja ne mogu sam trgovati na ovoj dionici i kupovati i prodavati samome sebi.
Činjenica jest da stojim i na prodaji i na kupnji. Većina je kupljena u rasponu 90-110kn i stoga me dokup na ovim razinama ne zanima. Zanima me dokup ili na 80kn ili na 130kn, ovu cijenu sam nakupovao u dostatnim količinama preko 600kom.

Top rast u 2011.g. - TEP, ZVCV, HRDH, HDEL, VDKT, IPKK, ....

Kolega Crumarix ja samo ne znam zašto Vi pišete kad nemate niti 1 komad Zvečeva.
Vi imate dovoljno da cijenu držite gdje želite je presmiješna izjava. Jer tako Vam neće ostati ništa.
PRESMIJEŠNI STE! Vi nemate ništa već ovdje drukate da vratite prodano po 90 i 100kn….
Nema toga, zaboravite….nekako mi dođe da nalupam cijenu samo da se Vi više nikada ne vratite.

Frajeru,daj nam prvo pomozi da ne odemo u posebni rezim trgovanja,a lako cemo kasnije pricati o napucavanju cijene.
[/quote]
Šta ima loše u posebnom režimu trgovanja?
[/quote]
Ne mislim da je to nesto lose ili da umanjuje njenu vrijednost,ali govori o tome da je manje atraktivna dionica.Sjecate se da je porasla cijena kad je izasla iz posebnog rezima?

''Only last week I murdered a rock, injured a stone, hospitalized a brick. I'm so mean I make medicine sick!”

Evo i dobrih vijesti, sve se razjasnilo kako sam i očekivao i Zvečevo je još jedanput dokazalo da ima ozbiljne namjere…

Čestitam vlasnicima dionica ZVCV.S današnom 10-tom traransakcijom napravljene su potrebne 62 ,dovoljne za ostanak u redovitom trgovanju.

klodovik

Slažem se kolega Klodovik, sad idemo gore…

Malo mi je neugodno,ali falija sam brojit.Treba 64 trasakcije.

klodovik

Malo mi je neugodno,ali falija sam brojit.Treba 64 trasakcije.

Ako treba još samo 2 transakcije bumo sredili sutra već…. jer 31.12. i nije dan za praćenje burze.
Kupnja naglo ojačava, povremena pojavljivanja velikih naloga, nervoza za grabljenjem je u zraku, jednom kad krene ovo će biti TORNADO.
Jedino mi je žao kolege Crumarixa koji je sve prodao, a čovjek valjda mislio da će se trejdat 90-110kn idućih 5.g.
[bye]

[lol] [tongue] [tongue]

Jeli pesimista nakrcan dionicama Optime - Optimista ?

Eto, ispunjen broj transakcija, ne znam zašto su se neki pribojavali….iznenađuje kolika je rupetina na ASK-u.Gdje su nestali veliki nalozi? Pa jasno je svima da oni i nisu na prodaju prije 350kn, sklanjaju se i sakrivaju dok naravno isti takvi kupuju.
Dobro svi znamo da Zvečevo vrijedi najmanje 4x više! UP UP i samo UP
[thumbsup] [thumbsup]

Nego kolega CRUMARIX kako objašnjavate činjenicu da više nitko ne prodaje ispod 100kn,a koliko vidim postoji rupetina do 130kn. Zašto nitko ne prodaje ispod 100kn, molim Vas da mi odgovorite, bojim se da mi vlakić ne ode,a nisam se stigao dovoljno utrpati.

Kolega CRUMARIX ne znam da li primjećujete,al da netko uloži samo 13.000kn ode cijena 30% gore….
Kakva je Vaša prognoza? I dalje stojite na tvrdnji da će to dolje???? Jer rado bi dokupio još…

New Report

Close