Pomalo zavaravajuće pesimističan naslov:
Pomalo zavaravajuće pesimističan naslov:
Kakav prostački sat ima čovjek…
Hm, koliko ja vidim stiže nova proizvodna linija od 25milja,a cijelo Zvečevo vrijedi 31 milju što je presmiješno, novi proizvodi, brandovi, nova tržišta,….meni to izgleda super.
Pa nisu ovo brodari gdje se očekuje brdo novih brodova i pad vozarina, nisu ovo ni graditelji kojima je crno nad glavom ako ne krenu ulaganja u infrastrukturu i novi investicijski ciklus.
Kako vidim u 2010.g. se očekuje rast prošlogodišnje dobiti od 3,25milja (dio se utrošio mudro)…
Pa ovo bi mogla biti BOOM dionica, samo 4% manje udjela od Kraša,a znamo svi kako je KRAŠ potegnuo. Prodaja bi se trebala izmaknuti bar do 250-280kn.
BRAVO ZVEČEVO!
[thumbsup] [thumbsup]
I najveći nalog na prodaji od 900kom se sklonio, valjda je napokon shvatio da Zvečevo vrijedi barem 450kn. Kad usporedim s nekim firmama u Srbiji onda je lako moguće i nagli skok.
Evo i primjer Soko Nada, kako cijena u samo par dana poskoči 100%.
Najveća trgovina je bila na 430-440kn na Zvečevu, a u padu do 70-80kn je prošlo jako jako jako,ali jako malo komada, beznačajno.
Trogodišnji prosjek ostaje preko 400kn.
je…baš,i iz grafa je to očito…ajde baci izračun
Kolega Crumarix, ne daj izračune nikome,a Vi lijepo usporedite sektore kod nas, Srbiji i susjednim država, lijepo usporedite sektore po Aziji, Americi (sjever – jug) pa ćete otkriti kako se firme trže barem 4x više nego Zvečevo makar im je dobit znatno manja.
Ulaganje u Zvečevo Lastu, nova proizvodna linija, povećanje prihoda, nova tržišta, HALAL certifikat,…. neke druge parametre neću navoditi jer to ipak većina ne vidi.
Žao mi je ako ste prodali, jer za skupiti količine koje sam ja skupio nije dovoljno zalupati do 160kn.
Propustili ste vlak koji će uskoro krenuti i sad pljucate po dionici. Lijepo zaboravite i kupujte INGRU i Validus jer tamo leže novci….Cijelo vrijeme mrzovoljno prigovarate i pljucate po dionici, a pravite se slijepi na sve što znate. Da vrijedi više mogu i mala djeca otkriti.
Fundamentalnu analizu ne dajem nikome,a više ni TA.
Sretan i Blagoslovljen Božić svima!
[wink] [thumbsup]
Kolega Crumarix, ne daj izračune nikome,a Vi lijepo usporedite sektore kod nas, Srbiji i susjednim država, lijepo usporedite sektore po Aziji, Americi (sjever – jug) pa ćete otkriti kako se firme trže barem 4x više nego Zvečevo makar im je dobit znatno manja.
Ulaganje u Zvečevo Lastu, nova proizvodna linija, povećanje prihoda, nova tržišta, HALAL certifikat,…. neke druge parametre neću navoditi jer to ipak većina ne vidi.
Žao mi je ako ste prodali, jer za skupiti količine koje sam ja skupio nije dovoljno zalupati do 160kn.
Propustili ste vlak koji će uskoro krenuti i sad pljucate po dionici. Lijepo zaboravite i kupujte INGRU i Validus jer tamo leže novci….Cijelo vrijeme mrzovoljno prigovarate i pljucate po dionici, a pravite se slijepi na sve što znate. Da vrijedi više mogu i mala djeca otkriti.
[wink] [thumbsup]
Neće vlak nikuda dok država ne proda svojih 7%. Kakva je zaduženost? Kolika je dobit nakon konsolidiranja?
[wink] [thumbsup]
Pa podijeli barem ono na čemu si,da i nama bude dobro. [lol]
NHF …i Sretan Božić svima .
Kolega Crumarix, jubilarna godina se proslavi uvijek, pogotovo kad je 90-seta.
Za dioničare je najbolja proslava dividenda od 15%. Mala nagrada za vjeru u kompaniju.
P.S. Ne znam zašto pišete kad nemate dionice Zvečeva odavno, utopili ste na samom dnu,a kupovali po 450kn. Strašno!
hehehe…tvrdnje bez pokrića,izračuni bez brojeva…planovi bez love…
– za dividendu sam lijepo napisao, baci izračun od kud bi se isplatila
– za prosijek zadnje 3 godine, baci izračun po kojem bi to bilo >400 Kn
– za moj izlaz na samome dnu…pa prati što smo danas tržili…
ps: a i na PM sam ti lijepo napisao da nisam izašao, da imam dovoljno da držim cijenu tamo gdje žeilm, klega šanto ti je lijepo natuknuo da sačekaš prodaju HFP za drukanje… do tada lijepo spavaj i slatko sanjaj o " vrhuncima "…probijanju kvota, 15% dividende…( čak si i smanjio od zadnje procijene )….novim trakama od 25mil Kn ( koje su po tvojoj definiciji pale s marsa i ne treba ih platiti ) .
Nekad je ova tema bila oslobođena drukanja,tu i tamo bi se mogla pročitai i neka dobra vijest, kvalitatan podatak.
Kolega Crumarix ja samo ne znam zašto Vi pišete kad nemate niti 1 komad Zvečeva.
Vi imate dovoljno da cijenu držite gdje želite je presmiješna izjava. Jer tako Vam neće ostati ništa.
PRESMIJEŠNI STE! Vi nemate ništa već ovdje drukate da vratite prodano po 90 i 100kn….
Nema toga, zaboravite….nekako mi dođe da nalupam cijenu samo da se Vi više nikada ne vratite.
Kolega Crumarix ja samo ne znam zašto Vi pišete kad nemate niti 1 komad Zvečeva.
Vi imate dovoljno da cijenu držite gdje želite je presmiješna izjava. Jer tako Vam neće ostati ništa.
PRESMIJEŠNI STE! Vi nemate ništa već ovdje drukate da vratite prodano po 90 i 100kn….
Nema toga, zaboravite….nekako mi dođe da nalupam cijenu samo da se Vi više nikada ne vratite.
Frajeru,daj nam prvo pomozi da ne odemo u posebni rezim trgovanja,a lako cemo kasnije pricati o napucavanju cijene.