ZVCV (Zvečevo d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ZVCV (Zvečevo d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

BV —– 0,34.
Baš se čudim onima koji prodaju dionice Zvečeva iako je i u cijeloj krizi ostvarivalo dobit.
K tome i ulaganje u marketing i akvizicija u vidu Čapljinske Laste.
Ulagački ciklus je za sada gotov, slijede lijepa pozitivna izvješća koja će uz BV dati i jako nizak P/E,a svi znamo što nakon toga slijedi. Prodaja na 100kn se potrošila, 1 prodavač koji i dalje straši na 35% većoj cijeni (vjerovatno bi je sklonio u slučaju rasta) i golema rupetina do 400kn.
Jedna od BEST BUY dionica u Hrvatskoj definitivno.
P.S. Autor teksta posjeduje dionice Zvečeva i nema namjeru prodavati.

Top rast u 2011.g. - TEP, ZVCV, HRDH, HDEL, VDKT, IPKK, ....

kupujem mikado sa lješnjacima ta je najbolja od svih

To je istina kolega! Danas se kupovalo kao da netko unaprijed zna izvješće. Srećom nisam prodao Zvečevo jer ovo čuvam na duge staze. Svi pokazelji govore da slijedi velika dobit,a moguće i dividenda od 15kn po dionici što bi dalo kamatu od 15%. Samo naprijed Zvečevo, možda jest trenutno podcjenjeniji od Kraša 3-4 puta,a od Vira 2 puta, al sjećamo se svi Kraša na 250kn pa gdje je odmaglio,a i Vira, skok sa 190kn na 500+.
Po meni realna cijena je oko 250-300kn. A sve do tada je poklon! Smiješno da onaj straši sa 900kom na 135kn, pa nek stavi na 100kn kad je Baja, da vidimo koliko bi trajalo.
[/quote]

može li neko izračin,iz kojeg bi ti ,kao financijski stručnjak izvukao 15 Kn po dionici iz bilance ZVCV .

može i pojednostavljeni.

Jeli pesimista nakrcan dionicama Optime - Optimista ?

Nekako vidim uskoro cijenu na 130kn kolega Crumarix, a ako i sami pogledate
BV od samo 0,38 za firmu koja svake godine radi pozamašnu dobit.
A lijepo je vidjeti i reklame kako se vrte na HTV-u.

Evo malo i usporedbe Kraša i Zvečeva i Crobexa. Tek toliko da se vidi gdje smo.
Zvečevo je cijelo vrijeme 2008. i 2009.g. radilo s lijepom dobiti i ne zaslužuje da Kraš toliko bježi,a pogotovo ne Crobex.

Evo malo i usporedbe Kraša i Zvečeva i Crobexa. Tek toliko da se vidi gdje smo.
Zvečevo je cijelo vrijeme 2008. i 2009.g. radilo s lijepom dobiti i ne zaslužuje da Kraš toliko bježi,a pogotovo ne Crobex.

Dobit? trebaš pogledati konsolidirana izvješća kada se zbroje gubici u Beogradu i Ljubljani.

Dobit? trebaš pogledati konsolidirana izvješća kada se zbroje gubici u Beogradu i Ljubljani.

Kolega, malo ste fulali! Žao mi je ako ste prodali kolega, al jeftinije pazariti nećete!

Kolega, malo ste fulali! Žao mi je ako ste prodali kolega, al jeftinije pazariti nećete!

štovani splićo, to si pisao pred neko vrijeme kad si se krcao na 110 kn, a vidiš i sam koliko je cijena nakon toga pala tako da….

Sve što pišem je osobno mišljenje bez sugestija i odgovornosti, tekst je podložan raspravi

Zanimljiva stavka, jedna od rijetkih kompanija koja ima rast prihoda! Al zaludu Vam drukovi kolega, jer postoji ogromna municija od prodaje INE za kupovinu. Govorim za sebe, ako nije problem da netko postavi na 105-110kn nekih 2000kom na prodaju jer se bliži Božić,a ja volim kupovati kvalitetno i jeftino.

Zanimljiva stavka, jedna od rijetkih kompanija koja ima rast prihoda! Al zaludu Vam drukovi kolega, jer postoji ogromna municija od prodaje INE za kupovinu. Govorim za sebe, ako nije problem da netko postavi na 105-110kn nekih 2000kom na prodaju jer se bliži Božić,a ja volim kupovati kvalitetno i jeftino.

Joj sto volim ovakve…isto kao sto je neki dan onaj branio cijenu LKPC sa 6 dionica.
Pa stavi ti nalog od 2000 komada na kupnju izmedju 105-110,sta cekas?
Usput,imam dionice ZVCV.

''Only last week I murdered a rock, injured a stone, hospitalized a brick. I'm so mean I make medicine sick!”

U ovom kvartalu je napravljena 51 transakcija dionicom ZVCV.Fali još 11 transakcija do kraja godine ,
jer u suprotnom ode ZVCV u poseban režim trgovanja.Pa vi ponosni vlasnici ove dionice dobro promislite što vam je činiti.

klodovik

Usput,imam dionice ZVCV.

Svakako imaš, kao i ja dionice ATPL-R-A.

Usput,imam dionice ZVCV.

Svakako imaš, kao i ja dionice ATPL-R-A.
[/quote]
Razmisljam sta da kazem i stvarno ne znam sto bih rekao.Tvoj odgovor govori puno o tvojoj zrelosti.
[rolleyes]

''Only last week I murdered a rock, injured a stone, hospitalized a brick. I'm so mean I make medicine sick!”

New Report

Close